Martina
Nastavi pratit.. mislim da nije jos bio pik... Vidjet cemo po tempici za par dana :)....
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
A sad molim strucni tim teme Lh trakica da mi objasni ovu situaciju sa mojim trakicam. Jer bum na kraju zavrsila kao Bajo sa 13 dana zeredom akcijajuci sa muzicem 🤣🤔
Samo nastavi, Bajo se isplatilo 😁🤞
🤣🤭👍
A sad molim strucni tim teme Lh trakica da mi objasni ovu situaciju sa mojim trakicam. Jer bum na kraju zavrsila kao Bajo sa 13 dana zeredom akcijajuci sa muzicem 🤣🤔
🙈🙈🙈🙈 Eto ja ne znam sta bi rekla 😅 nemam nista pametnije za rec nego da akcijas i piskis i dalje, jer su ti zadnja 3 dana sve trakice iste 🙈 bas me zanima kako ce se to razvit jos danas do kraja dana i sutra 🤔🤔🤔
Makar kad bas bas jako dobro analiziram i zumiram cini mi se da su ove od 18dc zadnje dvije najjace, doduse tanke su crtice ali su jace nego ova od danas
Martina,zaista ti ne preostaje ništa drugo nego mrdanja do iznemoglosti 🙊🤣
Lucky gdje si privatno išla raditi hormone?
Mene ova menga ubija fizički,glava mi se raspada,trbuh kolje,obilno..bas mi je grda.
Ali htjela sam s vama prokomentirati ono kad netko kaže trudna sam,pa kak/nismo planirali/desilo se.
Kak je ijedan taj scenarij moguć eto ne kužim?😳
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Žene ja napravila Lh skoro pala u nesvjest 😯😯😯😯😯😯
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Tek prije 5 min sam napravila neka se posusi jos 5 min pa cu vam uslikat
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Žene ja napravila Lh skoro pala u nesvjest 😯😯😯😯😯😯
Cekamoooo
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ne volim ove trakice
Meni su skoro uvik bile blizu pika ovako 😏
Plave ne piskis?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hahahhaha E a koliko ima onih malo se trljao uz mene postoji li mogućnost trudnoce? Hahahaha i sad mi presmiješno.. pa neznam,ja sam iskreno rekla za obe trudnoce da smo se jeb..pomučili,da ne kažem doslovno jel 🤭
I dapače,mislim da je korisnije reci istinu jer eto,hrpetina žena možda tako isto pokušava,a pojma blagog nema da postoje lh trakice da eventualno olakšaju i ubrzaju stvar. I tako još cijeli niz pomoćnih faktora..ja svima pomognem koliko mogu.
Di nam je Sayuri nestala,ja si sve mislim da je fakat trudna 😇
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Evo je danas na 11dpo
https://ibb.co/p4zC5Y8
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Ne volim ove trakice
Meni su skoro uvik bile blizu pika ovako 😏
Plave ne piskis?
Ne. Imam jos dve. Iskoristim ih kasnije.
Tek prije 5 min sam napravila neka se posusi jos 5 min pa cu vam uslikat
A sto se tice ovog pa kak sam trudna? 😱 Vjeruj mi jako malo ljudi priznaje da rade mjesecima i godinama na bebi, pa onda kao ispadne da se eto desilo, isto tako gledam sebe, skoro pa nitko ne zna koliko dugo radimo na bebi i na koliko sam pregleda bila i sve to skupa, i onda kad budem jednom T isto ce svi mislit oh pa niste se dugo mucili. Makar bi ja priznala nije bilo od jednog seksa i trudili smo se dugo, ali puno je ljudi koje je to sram priznat. Isto tako sam se uvjerila da hroetina njih ne zna osnove muskov i zenskog reprodukcijskog sustava pa se ustvari i ne cudim kako joj je svjetsko cudo sto je ostala trudna. Iliti kad procitam tu na nekim temama kad mi se treba javi i napise imali smo nezasticen odnos, malo je svrsio u mene, menga mi kasni, postoji li mogucnost da sam trudna. Onak wtf??
Ne vjerujem u te spike desilo se. Desilo se zato kaj se netko sekso bez zastite u plodnim danima. I zato se desilo.
Sortiraj odgovore
Najstariji