Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joja 🙏
    17. Siječanj 2021. 12:54

Martina 
    Nastavi pratit.. mislim da nije jos bio pik... Vidjet cemo po tempici za par dana :).... 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

17. Siječanj 2021. 12:56

danchy1990

🦋Anitram1982🦋

A sad molim strucni tim teme Lh trakica da mi objasni ovu situaciju sa mojim trakicam. Jer bum na kraju zavrsila kao Bajo sa 13 dana zeredom akcijajuci sa muzicem 🤣🤔

Samo nastavi, Bajo se isplatilo 😁🤞

🤣🤭👍

Lucky🍀

Lucky🍀

🦋Anitram1982🦋

A sad molim strucni tim teme Lh trakica da mi objasni ovu situaciju sa mojim trakicam. Jer bum na kraju zavrsila kao Bajo sa 13 dana zeredom akcijajuci sa muzicem 🤣🤔

🙈🙈🙈🙈 Eto ja ne znam sta bi rekla 😅 nemam nista pametnije za rec nego da akcijas i piskis i dalje, jer su ti zadnja 3 dana sve trakice iste 🙈 bas me zanima kako ce se to razvit jos danas do kraja dana i sutra 🤔🤔🤔

Makar kad bas bas jako dobro analiziram i zumiram cini mi se da su ove od 18dc zadnje dvije najjace, doduse tanke su crtice ali su jace nego ova od danas

Pokloncic13
    17. Siječanj 2021. 13:20

Martina,zaista ti ne preostaje ništa drugo nego mrdanja do iznemoglosti 🙊🤣
    Lucky gdje si privatno išla raditi hormone?
    Mene ova menga ubija fizički,glava mi se raspada,trbuh kolje,obilno..bas mi je grda.
    Ali htjela sam s vama prokomentirati ono kad netko kaže trudna sam,pa kak/nismo planirali/desilo se.
    Kak je ijedan taj scenarij moguć eto ne kužim?😳

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Kiky 🥰
    17. Siječanj 2021. 13:30

Žene ja napravila Lh skoro pala u nesvjest 😯😯😯😯😯😯

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    17. Siječanj 2021. 13:31

Tek prije 5 min sam napravila neka se posusi jos 5 min pa cu vam uslikat

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

Sanjarka88
    17. Siječanj 2021. 13:31

Kiky 🥰

Žene ja napravila Lh skoro pala u nesvjest 😯😯😯😯😯😯

Cekamoooo 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    17. Siječanj 2021. 13:32

🦋Anitram1982🦋

Ne volim ove trakice 
    Meni su skoro uvik bile blizu pika ovako 😏
    Plave ne piskis? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Pokloncic13
    17. Siječanj 2021. 13:33

Hahahhaha E a koliko ima onih malo se trljao uz mene postoji li mogućnost trudnoce? Hahahaha i sad mi presmiješno.. pa neznam,ja sam iskreno rekla za obe trudnoce da smo se jeb..pomučili,da ne kažem doslovno jel 🤭
    I dapače,mislim da je korisnije reci istinu jer eto,hrpetina žena možda tako isto pokušava,a pojma blagog nema da postoje lh trakice da eventualno olakšaju i ubrzaju stvar. I tako još cijeli niz pomoćnih faktora..ja svima pomognem koliko mogu. 
    Di nam je Sayuri nestala,ja si sve mislim da je fakat trudna 😇

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Kiky 🥰
    17. Siječanj 2021. 13:39

Evo je danas na 11dpo
    https://ibb.co/p4zC5Y8

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

17. Siječanj 2021. 13:39

Sanjarka88 🐰

🦋Anitram1982🦋

Ne volim ove trakice
    Meni su skoro uvik bile blizu pika ovako 😏
    Plave ne piskis?

Ne. Imam jos dve. Iskoristim ih kasnije. 

Kiky 🥰

Tek prije 5 min sam napravila neka se posusi jos 5 min pa cu vam uslikat

Lucky🍀

A sto se tice ovog pa kak sam trudna? 😱 Vjeruj mi jako malo ljudi priznaje da rade mjesecima i godinama na bebi, pa onda kao ispadne da se eto desilo, isto tako gledam sebe, skoro pa nitko ne zna koliko dugo radimo na bebi i na koliko sam pregleda bila i sve to skupa, i onda kad budem jednom T isto ce svi mislit oh pa niste se dugo mucili. Makar bi ja priznala nije bilo od jednog seksa i trudili smo se dugo, ali puno je ljudi koje je to sram priznat. Isto tako sam se uvjerila da hroetina njih ne zna osnove muskov i zenskog reprodukcijskog sustava pa se ustvari i ne cudim kako joj je svjetsko cudo sto je ostala trudna. Iliti kad procitam tu na nekim temama kad mi se treba javi i napise imali smo nezasticen odnos, malo je svrsio u mene, menga mi kasni, postoji li mogucnost da sam trudna. Onak wtf??

Ne vjerujem u te spike desilo se. Desilo se zato kaj se netko sekso bez zastite u plodnim danima. I zato se desilo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.