Znaš da je to zapravo najčišće..al midlim si kad krenem raditi nikako se nećemo sigurno pohvatati u skladu s trakicama pa bi još probala ovaj ciklus s megamaratonom. Jadan će se muž osukat ko bakalar 🙊
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
😂😂😂 Cure polako, tek je pik ulovljen 😅
Danchy HSG jos nije dogovoren termin, prvo nakon M (za koju se nadam da nece doc) moram briseve rijesit onda cemo vidit kad je HSG
Hahahha, ja necu nista komentirati 🤐😏😌
Pokloncic ma sta jadan... Ima se isprsit hehehhe kad oni budu pisali na forumu s drugim trudiocima ahhaah (ne znam kako ih nazvat) onda cu priznat da su podjednako jadni kao mi hehhe.... Kad kažemo SEKS ima da je SEKS!!... Hvata me PMS lol bolje da sutim ahhaha....
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Jes 🎉🤭 a sad u nove borbe! Koliko seksa je previše ili premalo seksa? 😇
Ne mogu se sad sjetiti koja ono trudnjaca u potpisu ima 13 seksica u dobitnom ciklusu,ja si mislim stari moj ja neznam kako ćemo mi tipa i 6 dana zaredom 😅
E to je pitanje od milijun dolara. Ja mislim da zavisi od para do para. I kakvo je njihovo zdravstveno stanje sta se tice plodnosti. Kod nas je npr.problema spermija. Premalo ih je, morfoloski ne bas odlicni i prespori su. Tako da....kod nekog normalnog para gdje bi sve bilo ok ja osobno bi preporucila odnos svaki drugi dan kroz ciklus. Za pocetak...jer ajd ako uzmemo u obzir da spermijima u prosjeku treba dva do tri dana da se obnove onda je svaki drugi dan ok.
E sad i tu imamo problemčić otprije godinu i pola doduše. Tad su mu spermici pokazali asthenozoospermiju iliti smanjen udio pokretnih spermija. Obzirom da smo u međuvremenu napravili bebu anđela,nije ponovno radio spermio,a pije od almagee formulu man.
Kaj se u tom slučaju preporučuje? Vise,manje? Sorry ako je pitanje barem slično bilo već negdje ali možda netko barata takvim info?
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
Pokloncic ja kad sam bila kod doktorice na humanoj reprodukciji, iako moj muz nije radio spermio doktorica je preporucila da 4 dana prije plodnih dana cuvamo spermice i odmaramo. Npr, kad ce ici na spermio mora mislim da bar 4 dana prije apstinirati da nalaz bude realan. Mi smo tako i probavali medjutim nije se primilo. Ovaj mjesec smo se opustili po tom pitanju pa cemo vidjet😅
Tada je ona meni pratila folikul, te je preporucila odmor 4 dana prije, a onda kada su dosli plodni dani rekla je da mozemo sva 3-4 zaredom, ako je spermio dobar da ne bi trebalo bit problema jer ce bit dovoljno pokretljivih. Pametnija cu bit kad napravi spermio, a to ce bit tek u 4. mjesecu🙄
E sad i tu imamo problemčić otprije godinu i pola doduše. Tad su mu spermici pokazali asthenozoospermiju iliti smanjen udio pokretnih spermija. Obzirom da smo u međuvremenu napravili bebu anđela,nije ponovno radio spermio,a pije od almagee formulu man.
Kaj se u tom slučaju preporučuje? Vise,manje? Sorry ako je pitanje barem slično bilo već negdje ali možda netko barata takvim info?
Ja bi rekla svaki dan u plodnim danima. Ako ima samo smanjen broj pokretnih.
Ma i to blago narušena pokretljivost mu je bila tada. Kao gleda se na 50%,njemu su bili 47.
Vidiš ovo je dobra info o mirovanju 4 dana prije plodnih dana. Mi smo ovsj ciklus krenuli odmah po završetku menge i naravno da nam se nije dalo nakon 3 dana,pa dva dana pauze napravili,očito u krivo vrijeme 😏
—
Kako ste vi curke kojima se približava dan (ne)dolaska menge?
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
Ni ja ne znam sta bi i kako bi se keksala u plodne dane. 🤔 Ovaj put je ispalo da smo odmarali spermice 2 dana prije pika pa smo na pik na dan O i dan poslije...znaci isto kako je lucky opisala.
Prvi put kad sam ostala T bio je samo 1 keksic gdje smo pustili vojnike i taj put se nismo 2 dana prije jer je dragi bio na putu i onda kad se vratio smo samo taj jedan put pustili vojnike i poslije vise ne. I taj jedan jedini put je uspjelo!
Moja gin pak kaze u plodne dane svaki drugi dan...to im je mislim svima neka spranca koju nam ponavljaju.
A pravilo je da nema pravila. Od tolikog kalkuliranja nekad je najbolje ne misliti i kada ti dode keksnuti se. 😅😆
---
Ja imam feeling da M dolazi 🤣🙈 vidjeti cemo dal me osjecaj vara...
Sortiraj odgovore
Najstariji