Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    14. Prosinac 2020. 14:11

malala

https://ibb.co/C8zNdZm
    Sad se fino osušila. 2 dana ranije, očekivala sam pik u sri, a O u petak. Dobro što mi je iscjedak jučer bio sumnjiv.

Sretnoooo 😁😁😁🤞🏻🤞🏻🤞🏻

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

14. Prosinac 2020. 14:18

malala

Sad se fino osušila. 2 dana ranije, očekivala sam pik u sri, a O u petak. Dobro što mi je iscjedak jučer bio sumnjiv.

Sretno🍀🍀💪🏻🤞🏻

Joja 🙏
    14. Prosinac 2020. 14:46

malala

Hopa cupa sad pa s plusićem u novu godinu :)))

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

14. Prosinac 2020. 14:47

Cure vi nikada za LH ne koristite prvi urin? Procitala sam puno podvojenih misljenja oko toga, koja su vasa iskustva?

Joja 🙏
    14. Prosinac 2020. 14:54

zoe_r

Cure vi nikada za LH ne koristite prvi urin? Procitala sam puno podvojenih misljenja oko toga, koja su vasa iskustva?

Ja krenem piskit par dana nakon menge i to svaki dan oko 14:00 i kad primjetim da trakica pocne tamnit onda piskim po par u danu da ne fulam pik.... Znalo mi se dogodit da je u podne skoro pozitivno (tek nesto svjetlija od kontrolne) a vec navecer negativna :o .... Tako da u periodu oko ovulacije piskim u 10:00, 14:00, 17:00 i 20:00... 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Anchy_23 🌈 🌸
    14. Prosinac 2020. 15:00

zoe_r

Kazu da se na lh trakice ne piski s prvim jutarnjim urinom. Ja uvijek piskim oko 5 pola 6 popodne kad dodem s posla. 

14. Prosinac 2020. 15:07

Joja💙  , Ancy_23 , super, hvala na info, morat cu od iduceg mjeseca i ja tako poceti, cesce pisikiti da ne fulam kao ovaj mjesec. I promijeniti trakice, ove zelene su me bas zbunile🙆🏼‍♀️

14. Prosinac 2020. 15:10

Lucky🍀 procitala sam na par mjesta da kao moze i jutarnji, da je zapravo bitno se ne pije puno tekucine prije, pa sam nekada koristila i jutarnji, jer nisam nikako mogla svaki dan u isto vrijeme, malo mi je bioritam poremecen radi smjena koje trenutno radim, od iduceg ciklusa pametnije🤞🏻
    Eh da sam se ranije ukljucila na forum, a ne samo citala sa strane🙆🏼‍♀️🙈

Pokloncic13
    14. Prosinac 2020. 17:28

Curke,stigao mi je nalaz briseva,nađena mi je ureaplazma 🥴 kak se riješit tog zla,imala sam ga u obje trudnoce. Mislim si možda je to uzrok stalnih infekcija..
    Ps. Moj mi je ciklus totalno strava ovaj put,kaj vi mislite? 🤭

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Anchy_23 🌈 🌸
    14. Prosinac 2020. 19:05

Pokloncic13 ja na srecu nemam iskustva sa ureaplazmom...mozda ti neka od cura zna nesto pametno reci. U svakom slucaju bolje je da se rijesi prije T. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.