Ja prijavljujem piskenje po kućama 🤣 od jučer često posjecujem wc. Dal sam se prehladila ili je kakav simptom vidjet ćemo za koji dan
🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Ja piskim vec 5 dana cesto
Onda dajte testice na sunce! Ja moram pohvaliti clearblue test onaj za 6 dana prije ne mogu nekako uploadati sliku.. :/
Ovaj put mi je piskenje bas redovito…
Jel ovdje pokusavate?
https://imgbb.com/
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja prijavljujem piskenje po kućama 🤣 od jučer često posjecujem wc. Dal sam se prehladila ili je kakav simptom vidjet ćemo za koji dan
🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Onda dajte testice na sunce! Ja moram pohvaliti clearblue test onaj za 6 dana prije ne mogu nekako uploadati sliku.. :/
Ovaj put mi je piskenje bas redovito…
Jel ovdje pokusavate?
https://imgbb.com/
PokusavaS * 😁
Sanjarka imam plave s njuskala. Kako ces rasporedit te dvije roze sto su ti ostale? Jel piskis vcrs opet?
Danchy samo ti piski hehehe to je dobar znak
Lucky jedino taj pad me drzi hehehe…. Inace je bio bas lud ciklus i samo dva puta smo hopsali… Bas bi bilo cudno da se primilo :/
Ma hocu, veceras i sutra
Do tad bi se i zelene trebale probudit ako ima ista
Meni su rekli u lab da svi nalazi mogu bit gotovi sutra osim testosterona koji se čeka 15 dana, zato sam odlučila sve odjednom pridignit nakon šta testosteron bude gotov
A meni kao zbog tih hormona štitnjače da se čeka na nalaz 2-3 tjedna.. Ali mislim da to ovisi i od bolnice do bolnice
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Evo dobro sam. Hvala na pitanju. Da ne pisem svakoj posebno. Laganini sve. Cekam taj petak da dode da idemo svojoj kucici na 3 tjedna. Bez brige i pameti. Ostalo je sve ok. Cekam O. Trakice ne piskim vise. Kad ce doc ne znam 🤷♀️. Ostalim drzim 🤞 za Bozicno i Novogodisnje cudo 🤞
🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Znaci na 5dpo ti je počeo taj simptom,meni na 6dpo. Možda nam donese nešto dobro ovo piskenje 🤣🤣🤣
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Svaka cast zene na strpljenju, ja dva puta kada sam sumnjala sam radila test vec na 9dpo 🙈
Tako da ja citam postove i nestrpljiva sam za vas 😂
Prema nekim videima koje sam pratila na youtubu vidim da neke rade i test na 7dpo i da zna pokazati tu blijedu crticu. Jel ima itko iskustva da mu je tako rano vec bio pozitivan hcg testic?
Ali ja ovaj mjesec necu raditi, posto smo samo jedan dan hopsali, mozda i prekasno, nema smisla se nadati ovaj ciklus. 😂
Dancy i Sanjarka drzim fige na najjace da bude plusic. Evo stvarno dugo kod nikoga nista i bas me to zalosti!
----
Mislim da nam se nekada trebaju zvijezde i svasta nesto poklopiti za tu trudnocu. Nekad mi dode da pustim sve nek ide kako ide pa nek se desi kao i prvi put. A onda opet zelja je prejaka i znam da uz moje lijene jajnike to ne bi bilo uskoro...
Malala ja sam ti osoba koja voli imati sve pod kontrolom. Dok se ne izvrše svi nalazi i dok ne budem imala sve rezultate pred nosom ne mogu bit 100% sigurna u sve. Moj najveći problem. Strpljenje mi nije jača strana 😂
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
https://ibb.co/C8zNdZm
Sad se fino osušila. 2 dana ranije, očekivala sam pik u sri, a O u petak. Dobro što mi je iscjedak jučer bio sumnjiv.
sad u napad
Sortiraj odgovore
Najstariji