Ajmo trudnice bivse lh trakasice postavite nam grafove da vidimo 😂
Do faze mjerenja temperature nisam stigla al sam imala negativnu lh trakicu kod trudnoce tako 🥰🥰🥰
Sanjarka kad piskis hcg?
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Kako mi idu na živce ove bolnice...čekam za vađenje spolnih hormona i hormona štitnjače već sat i pol... Ne znam jel to samo tu kod nas u Osijeku ili u svima...
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Sanjarka kad piskis hcg?
U nedilju 🤦♀️🤦♀️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kako mi idu na živce ove bolnice…čekam za vađenje spolnih hormona i hormona štitnjače već sat i pol… Ne znam jel to samo tu kod nas u Osijeku ili u svima…
Ja kad sam išla to vaditi na Vuk Vrhovec šetali me od jednog kata do drugog. I opet vratili tamo gdje sam prvo čekala, samo sam up.trebala predati na katu iznad. 🙄
Ja se nikako odlučiti za mpo. Nalazi će mi propasti.
Koliko ste se trudili za prvo dijete?
Boook mame i buduće mame nadam se da ste dobro! Nismo se dugo cule,ima kakvih novih plusica? Bajo kako napreduje trudnoća? 🤗🤗🤗
Dobro je . Žgaravica me muci i to ce bit do kraja t .
Sutra sam na redovnom pregledu pa javim kako je bilo😘
Kako si ti.
Izdrzi jos malo i javi sta kazu! 💪🏻
Bolje puno bolje,oporavila se ma da mi je sve bilo pobrkano poslije spontanog nisam mogla nikako uhvatiti O sve se promijenilo. I cak nisam ni pratila vise samo sam pila vrkutu unazad mjesec dana i neki dan mi zakasne stvari dva dana i evo prekjucer napravim test i plusic. Očito me hoce sa cajem. 🥰 Nadam se da je ovaj put to to! 😘
Boook mame i buduće mame nadam se da ste dobro! Nismo se dugo cule,ima kakvih novih plusica? Bajo kako napreduje trudnoća? 🤗🤗🤗
Kako si ti.
Bolje puno bolje,oporavila se ma da mi je sve bilo pobrkano poslije spontanog nisam mogla nikako uhvatiti O sve se promijenilo. I cak nisam ni pratila vise samo sam pila vrkutu unazad mjesec dana i neki dan mi zakasne stvari dva dana i evo prekjucer napravim test i plusic. Očito me hoce sa cajem. 🥰 Nadam se da je ovaj put to to! 😘
Cestitam 🥰
Kako mi idu na živce ove bolnice…čekam za vađenje spolnih hormona i hormona štitnjače već sat i pol… Ne znam jel to samo tu kod nas u Osijeku ili u svima…
Ja kad sam išla to vaditi na Vuk Vrhovec šetali me od jednog kata do drugog. I opet vratili tamo gdje sam prvo čekala, samo sam up.trebala predati na katu iznad. 🙄
Ja se nikako odlučiti za mpo. Nalazi će mi propasti.
Koliko ste se trudili za prvo dijete?
Od prve uspjelo. Zato sad ovo ne mogu nikako shvatiti. I dr je rekla da je sve dobro, jedini minus su moje godine, ali ne bi trebale biti prepreka da ne zatrudnim, a gle…. 😔
Bas cudno da se tako promijeni sve 😒
Jesi vadila hormone? Amh?
Kako si ti.
Cestitam 🥰
Hvalaaa ❤ kakvo je kod tebe stanje? 🥰
E inace jel se sjecate one svekrvine sarme koja mi je bila cudna…. E pa jucer ona mene pita jel mi bila dobra sarma, M me pogleda a ja kazem aha sve smo pojeli. Ona ce ti meni a nije vam bila malo cudna. Ugl long story short - taj dan su pripremali meso za kobasice i ona je to meso stavila u sarmu 😂😂 kaze ni njoj nije valjala 😂 nije bio problem u meni 🤷🏻♀️
😂😂😂😂
Eto rijesen misterij haha
Sortiraj odgovore
Najstariji