Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BAJOMA
    14. Prosinac 2020. 08:34

Lucky🍀

Ajmo trudnice bivse lh trakasice postavite nam grafove da vidimo 😂

Do faze mjerenja temperature nisam stigla al sam imala negativnu lh trakicu kod trudnoce tako 🥰🥰🥰

danchy1990
    14. Prosinac 2020. 09:08

Sanjarka kad piskis hcg?

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

tina25
    14. Prosinac 2020. 09:10

Kako mi idu na živce ove bolnice...čekam za vađenje spolnih hormona i hormona štitnjače već sat i pol... Ne znam jel to samo tu kod nas u Osijeku ili u svima...

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Sanjarka88
    14. Prosinac 2020. 09:28

danchy1990

Sanjarka kad piskis hcg?

U nedilju 🤦‍♀️🤦‍♀️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    14. Prosinac 2020. 09:29

malala

tina25

Kako mi idu na živce ove bolnice…čekam za vađenje spolnih hormona i hormona štitnjače već sat i pol… Ne znam jel to samo tu kod nas u Osijeku ili u svima…

Ja kad sam išla to vaditi na Vuk Vrhovec šetali me od jednog kata do drugog. I opet vratili tamo gdje sam prvo čekala, samo sam up.trebala predati na katu iznad. 🙄
    Ja se nikako odlučiti za mpo. Nalazi će mi propasti.

Koliko ste se trudili za prvo dijete? 

mmarie
    14. Prosinac 2020. 09:33

BAJO1

mmarie

Boook mame i buduće mame nadam se da ste dobro! Nismo se dugo cule,ima kakvih novih plusica? Bajo kako napreduje trudnoća? 🤗🤗🤗

Dobro je . Žgaravica me muci i to ce bit do kraja t .
    Sutra sam na redovnom pregledu pa javim kako je bilo😘
    Kako si ti.

Izdrzi jos malo i javi sta kazu! 💪🏻
    Bolje puno bolje,oporavila se ma da mi je sve bilo pobrkano poslije spontanog nisam mogla nikako uhvatiti O sve se promijenilo. I cak nisam ni pratila vise samo sam pila vrkutu unazad mjesec dana i neki dan mi zakasne stvari dva dana i evo prekjucer napravim test i plusic. Očito me hoce sa cajem. 🥰 Nadam se da je ovaj put to to! 😘

Sanjarka88
    14. Prosinac 2020. 09:35

mmarie

BAJO1

mmarie

Boook mame i buduće mame nadam se da ste dobro! Nismo se dugo cule,ima kakvih novih plusica? Bajo kako napreduje trudnoća? 🤗🤗🤗

Kako si ti.

Bolje puno bolje,oporavila se ma da mi je sve bilo pobrkano poslije spontanog nisam mogla nikako uhvatiti O sve se promijenilo. I cak nisam ni pratila vise samo sam pila vrkutu unazad mjesec dana i neki dan mi zakasne stvari dva dana i evo prekjucer napravim test i plusic. Očito me hoce sa cajem. 🥰 Nadam se da je ovaj put to to! 😘

Cestitam 🥰

Sanjarka88
    14. Prosinac 2020. 09:36

malala

Sanjarka88 🦋

malala

tina25

Kako mi idu na živce ove bolnice…čekam za vađenje spolnih hormona i hormona štitnjače već sat i pol… Ne znam jel to samo tu kod nas u Osijeku ili u svima…

Ja kad sam išla to vaditi na Vuk Vrhovec šetali me od jednog kata do drugog. I opet vratili tamo gdje sam prvo čekala, samo sam up.trebala predati na katu iznad. 🙄
    Ja se nikako odlučiti za mpo. Nalazi će mi propasti.

Koliko ste se trudili za prvo dijete?

Od prve uspjelo. Zato sad ovo ne mogu nikako shvatiti. I dr je rekla da je sve dobro, jedini minus su moje godine, ali ne bi trebale biti prepreka da ne zatrudnim, a gle…. 😔

Bas cudno da se tako promijeni sve 😒
    Jesi vadila hormone? Amh? 

mmarie
    14. Prosinac 2020. 10:09

Sanjarka88 🦋

mmarie

BAJO1

mmarie

Kako si ti.

Cestitam 🥰

Hvalaaa ❤ kakvo je kod tebe stanje? 🥰

Sanjarka88
    14. Prosinac 2020. 10:15

Lucky🍀

E inace jel se sjecate one svekrvine sarme koja mi je bila cudna…. E pa jucer ona mene pita jel mi bila dobra sarma, M me pogleda a ja kazem aha sve smo pojeli. Ona ce ti meni a nije vam bila malo cudna. Ugl long story short - taj dan su pripremali meso za kobasice i ona je to meso stavila u sarmu 😂😂 kaze ni njoj nije valjala 😂 nije bio problem u meni 🤷🏻‍♀️

😂😂😂😂
    Eto rijesen misterij haha 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.