Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joja 🙏
    15. Prosinac 2020. 11:36

Imate li kakvih saznanja o tkzv sunčanom iscjetku koji može biti simptom trudnoće? Kako bi on trebao izgledat? Googlam ali ne mogu naci nista konkretno..... Kad bi bar nasla nekakvu sliku hehhe..

Malo me uhvatila tuga jer mi je jednom ginwkolog rekao da zuti iscjedak prije menge znaci propadanje žutog tijela.....
     Kakva su vaša iskustva? 

Danchy imas ti nekakav iscjedak?

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    15. Prosinac 2020. 11:37

malala

https://ibb.co/MR8WJFD
    Današnja, samo 2 h pauze između piškenja. 🥳🥳🥳🥳

Uuuii to je to :))))

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

15. Prosinac 2020. 11:51

malala kako se lijepo vidiii, takav rezultat sam i ja cekala ovaj mjesec, sa zelenim trakicama i nisam docekala🙄 zato sam ju i propustila, iduci mjesec druge trakice definitivno!🙈

Joja💙 ja nisam cula za taj suncani, nemam iskustva s tim. Tko zna, moze biti slican isjedak i za jedno i za drugo, koliko ima slicnih simptoma za trudnocu i pms🤯🤯 
    Mi cemo vjerovati da je trudnoca😄🍀

Kaća
    15. Prosinac 2020. 11:58

Uff jeste se uspilasle. Ništa nisam uspila pohvata. Uglavnom DNS radim cjelodnevnu, a nisam ponila lh trakice tako da ništa od piškenja. Mi ćemo nastaviti s akcijom pa šta dragi Bog da. 😁😁

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Anchy_23 🌈 🌸
    15. Prosinac 2020. 11:58

Ja sam citala za suncani iscj...prosli ciklus mislim da sam imala tako nesto i onda je dosla gospoda 😅 nadam se da kod tebe to znaci nesto drugo 🤞
    Malala to je to 💪
    Tinci ne znam ti nista vezano za poviseni secer. Vjerovatno ces morati malo pripaziti na prehranu 

Kiky 🥰
    15. Prosinac 2020. 12:05

Evo i mene na 5dpo nista se ne dogadja. Osim sto me danas tako cese dole 🙈🙈🙈 uzas. Valjda nisam pokupila neku bakteriju. Uglavnom nemam nista od simptoma, mislim jos je i rano. Cekam, osluskujem ali nista se jos ne dogadja. Imala sam onaj iscjedak prije dva dana malo obilniji i sad je sve stalo. Ko ce jos izdrzat 8-9 dana 🤪

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Sanjarka88
    15. Prosinac 2020. 12:06

Joja💙

Imate li kakvih saznanja o tkzv sunčanom iscjetku koji može biti simptom trudnoće? Kako bi on trebao izgledat? Googlam ali ne mogu naci nista konkretno….. Kad bi bar nasla nekakvu sliku hehhe..

Malo me uhvatila tuga jer mi je jednom ginwkolog rekao da zuti iscjedak prije menge znaci propadanje žutog tijela…..
    Kakva su vaša iskustva?

Pa mislim da žuto tijelo propada pred mengu 
    Tebi je rano za to 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Anchy_23 🌈 🌸
    15. Prosinac 2020. 12:12

Kiky 🥰

Evo i mene na 5dpo nista se ne dogadja. Osim sto me danas tako cese dole 🙈🙈🙈 uzas. Valjda nisam pokupila neku bakteriju. Uglavnom nemam nista od simptoma, mislim jos je i rano. Cekam, osluskujem ali nista se jos ne dogadja. Imala sam onaj iscjedak prije dva dana malo obilniji i sad je sve stalo. Ko ce jos izdrzat 8-9 dana 🤪

Mene cese jer dlacice pocinju rasti 
    Joj znam to cekanje ubijaa, ali kako kazu strpljen spasen 

Kiky 🥰
    15. Prosinac 2020. 12:49

Ancy_23

Kiky 🥰

Mene cese jer dlacice pocinju rasti
    Joj znam to cekanje ubijaa, ali kako kazu strpljen spasen

Da sam se barem brijala pa bi rekla hahah. Ali obicno mi zna bit tako kad me mjehur boli pa me napadne koja bakterija. 
    Bas ovaj mjesec bi mi trebali bit i nalazi od papa testa i briseva. Kod mog ginekologa cekam skoro 3mj na rezultat. Nije me zvao jos,inace zove ako nije sta u redu 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

danchy1990
    15. Prosinac 2020. 12:49

Joja💙

Imate li kakvih saznanja o tkzv sunčanom iscjetku koji može biti simptom trudnoće? Kako bi on trebao izgledat? Googlam ali ne mogu naci nista konkretno….. Kad bi bar nasla nekakvu sliku hehhe..

Malo me uhvatila tuga jer mi je jednom ginwkolog rekao da zuti iscjedak prije menge znaci propadanje žutog tijela…..
    Kakva su vaša iskustva?

Suncani iscjedak imam uvijek u drugom dijelu ciklusa,a imala sam ga i u obe trudnoće pa meni nije nikakav pokazatelj. Imam iscjedak ,ali neznam kakve je baš boje zbog šarenog toaletnog papira 🤣🤣

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.