Nista ja ne vjerujem vise :( piskila sam lh trakicu i nema skoro nista.... Al ne gubim nadu, znam da je jos puuno prerano...

🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Cure koje ste vadile hormone...jeste još nešto osim ovoga sto sam ja, ne mogu opet učitati sliku pa cu napisati...
Prolaktin, hormon rasta, FT3, FT4, TSH, kortizol, LH, FSH i E2

👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Nista ja ne vjerujem vise :( piskila sam lh trakicu i nema skoro nista…. Al ne gubim nadu, znam da je jos puuno prerano…
Nista ni meni nije bilo tada
Tek sinoc roze, a zelene jos nista
Koje ti imas?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tina https://ibb.co/6R7LwFW ovo je meni rađeno u prvom dijelu ciklusa. Gin kaže sve je u okvirima, jedino malo rezerve da bi volila da su bolje al to nije problem s obzirom da već sada idem na trudnoću. Pretpostavljam samo da ću ući u menopauzu ranije.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
A ovo mi je dala da vadim na 21.dc https://ibb.co/kchy8ng
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Joj Lucky dragi je poslovno zadnja dva tjedna u jednom velikom projektu, dođe kući umoran četveronoške. Jadničak ubit ću ga betoniranje još 😂 neka glumi patricka zvijezdu ja ću betonirat hahhahajaha
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Ja prijavljujem piskenje po kućama 🤣 od jučer često posjecujem wc. Dal sam se prehladila ili je kakav simptom vidjet ćemo za koji dan
🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Ja piskim vec 5 dana cesto

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tina https://ibb.co/6R7LwFW ovo je meni rađeno u prvom dijelu ciklusa. Gin kaže sve je u okvirima, jedino malo rezerve da bi volila da su bolje al to nije problem s obzirom da već sada idem na trudnoću. Pretpostavljam samo da ću ući u menopauzu ranije.
Ja za sada imam samo ovoovo sto sam napisala, vjerovatno ako nešto ne bude u redu cu ići opet nešto drugo vaditi...ne znam, samo sada nalaz moram čekati 2-3 tjedna..

👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Meni su rekli u lab da svi nalazi mogu bit gotovi sutra osim testosterona koji se čeka 15 dana, zato sam odlučila sve odjednom pridignit nakon šta testosteron bude gotov
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Ja prijavljujem piskenje po kućama 🤣 od jučer često posjecujem wc. Dal sam se prehladila ili je kakav simptom vidjet ćemo za koji dan
🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Ja piskim vec 5 dana cesto
Onda dajte testice na sunce! Ja moram pohvaliti clearblue test onaj za 6 dana prije ne mogu nekako uploadati sliku.. :/
Ovaj put mi je piskenje bas redovito...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji