Hvala Bajo 😘
Hahahaha ajd bilo bi lijepo :) Ne pokusavaju dugo ali euforija ih ne pusta :)
Jedno pitanje ne vezano za temu...ima li neko galaxy a31? Greškom sam si sa ali-a krivu maskicu naručila pa da mi ne stoji...poklanjam za Bozic hehe
https://ibb.co/6ZJ06df
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Lucky čekamo te za par dana, ništa to nije gotovo. 🥰 Realno zato i je preporuka da se test ne radi rano ali neeeee mi lude žene moramo 🤷♀️🤷♀️
A Bajo očito ima pun mobitel tuđih testova na analizi 😂😂😂
Ja vas pozdravljam iz bolnice, ipak sam zaradila hiperstimulaciju, ne može mene zaobići nešto a kamoli za VIKEND 😂
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Lucky čekamo te za par dana, ništa to nije gotovo. 🥰 Realno zato i je preporuka da se test ne radi rano ali neeeee mi lude žene moramo 🤷♀️🤷♀️
A Bajo očito ima pun mobitel tuđih testova na analizi 😂😂😂
Ja vas pozdravljam iz bolnice, ipak sam zaradila hiperstimulaciju, ne može mene zaobići nešto a kamoli za VIKEND 😂
Ufufufuf nadam se da ti je bolje .
Ej fotografije u mobitelu su mi pod lozinkom🤣🤣🤣
Lucky ako sam nešto naučila u ovih skoro 2 godine da test ne treba ni raditi, jednostavno mislit na nešto drugo i to ti je to..
Bajo moj folder obriši jer ja imam sjene i kad je beta 0, il mjenjaj opet mobitel.
A nesretnik sam od rođeenjaaa 🎵🎶
Ležim tu jadna ni ručak dobila nisam, onak pojela bananu u 9 🙈 To mi je najveća muka, biti gladna, imam nizak tlak i hvata me nervoza odmah
6tt+2 imamo 💗
Lucky ako sam nešto naučila u ovih skoro 2 godine da test ne treba ni raditi, jednostavno mislit na nešto drugo i to ti je to..
Bajo moj folder obriši jer ja imam sjene i kad je beta 0, il mjenjaj opet mobitel.
Ležim tu jadna ni ručak dobila nisam, onak pojela bananu u 9 🙈 To mi je najveća muka, biti gladna, imam nizak tlak i hvata me nervoza odmah
Bome ne treba, ali ajd se ti suzdrzi i ne budi znatizeljan 🙈
E bas ti je dan za poludit 😖 ja bi isto poludila vec da nisam nista jela cijeli dan, onda sam najgora 😂 vec bi tamo protestirala da mi naruce pizzu 😂😂
Došli neki fini štrukli sa sirom i jogurt, njami 😊😊
6tt+2 imamo 💗
Lucky citam i nevjerujem da ne negativan test. Mora bit pozitivno. Vidit ces tebi ce bit tocno onako kako ti je frendica i poslala sliku😉
Meni je danas 3dpo. Malo me grudi bole ali mozda od ovulacije jer mi oko O isto nateknu malo i bole iii imam iscjedak ovu turu i to dosta. Sve je to beznacajno, jos je rano... Ne polazem bas neke velike nade nakon toliko neuspjeha ali mozda bude Bozicno cudo 😇 To bi stvarno onda bilo CUDO 😂
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Bome ne treba, ali ajd se ti suzdrzi i ne budi znatizeljan 🙈
E bas ti je dan za poludit 😖 ja bi isto poludila vec da nisam nista jela cijeli dan, onda sam najgora 😂 vec bi tamo protestirala da mi naruce pizzu 😂😂
Došli neki fini štrukli sa sirom i jogurt, njami 😊
😂😂😂😂😂
Ako te mogu pitati, što sad kad si hiper? Hoće ti napraviti transfer i kada?
Hej pa svakako nije u planu ovaj mjesec transfer, upravo zbog toga što su rekli da mogu u hiper i da zatrudnim bilo bi veselo par mjeseci... Možda nekome naprave ako je neki blagi 🤷♀️
6tt+2 imamo 💗
Nisam kupila femisan kapi. Ne znam je li kasno za početi ih piti, 9dc sam? Kako sam od srijede online, nisam nikuda ni išla.
Ja cu si narucit one aqua femina koje i Tina pije, isplativije su od femisana, a sastav isti, mozda mi se bar ciklusi s tim izreguliraju bar malo. Narucit cu pa nek dodu da imam spremno ako M dode i onda krecem. E sad ne znam jel se striktno moraju pocet pit od 1dc 🤷🏻♀️
Ako mi već nisu pomogle da ostanem trudna, bar mi M nije toliko bolna bila...inače bez pola kutije knavona ne mogu preziviti, sada sam popila samo 2 ili 3
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Mattan bemu malog misa 😒
Sta ti sad zapravo rade pa moras bit u bolnici?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji