Tina mozda treba vremena da djeluju, ipak je to sve prirodno. A ne ko ova kemija od klomifena od koje nakon pola godine bez O iz prve dobijem O 😂 vjerujem da s tim prirodnim pripravcima treba bit strpljiv da se sve dovede u red, ja ih sutra narucujem i nadam se da ce do cetvrtka doc 😁
Ja sam prestala piti kad sam ugledala - na testu jer sam bila ljuta...ali ne znam zašto sam odmah očekivala čudo haha...od sutra ih opet počinjem piti...taman imam još pola bočice za ovaj ciklus
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Mattan to si ti namjerno ostala da budes blizu svojih bebica :) sad su par metara od tebe 😁😁😁
Mattan bemu malog misa 😒
Sta ti sad zapravo rade pa moras bit u bolnici?
Sve što ja radim kući, mjerenje (kg, tt, rr, opseg, i diureza) dobijem u trbuh Fragmin u 6, to ću nastaviti doma.. I to ti je to 🤷♀️ Eto ni ja ne kužim, ali bit ću tu šta sad da radim...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Mattan to si ti namjerno ostala da budes blizu svojih bebica :) sad su par metara od tebe 😁😁😁
Hehe da bar ima nekog s mpo da pitam, ali nedjelja je 😿 A jučer bila na drugom odjelu, tek oko pola 10 sinoć me prebacili ovdje
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Jutro cure...pitanhe jedno oko ove bazalne..imam obični digitalni, nemam sa dvije decimale..jek normalno da mi je svaki dan već tri dana ista temp?
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Papa - 8mj ✔
Lucky ahaa, okii...već sam sto puta brisala i stavljala taj graf u opis i dalje mi temp ne pokazuje u stupnjevima, a na app pokazuje...ne znam koji mu je klinac...
A jebemu, baš mi je žao 😥
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Papa - 8mj ✔
Lucky ahaa, okii…već sam sto puta brisala i stavljala taj graf u opis i dalje mi temp ne pokazuje u stupnjevima, a na app pokazuje…ne znam koji mu je klinac…
A jebemu, baš mi je žao 😥
Nemam pojma isla sam sad gledat di se promijeni al nisam nasla, ako skuzim javim ti.
Od kad sam se probudila muce me menga grcevi, nisu nikad toliko dana prije bas tako jako bili, mozda gadura dode i ranije na kraju 🙄
Ako već mora doći neka dođe i ranije da možeš u novi ciklus i u nove pobjede 🤗
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Papa - 8mj ✔
Bokic cure!
Ja sam na vikendu sa dragim opet koljemo po selima 🤣🤣🤣🤣
Jedem cvarke za dorucak 😋
Lucky bas sam tuzna i ljuta sto nije plus kod tebe. Ali kad je vec moralo biti tako onfa da bar glupaca dode cim cim prije .
----
Ostale cure nadam se da ste ok.
Zakazuje nam mjesec sa plusicima. 😔
---
E a sto se ovih pripravaka cajeva femisan a kapi tice. Ja sam pila vrkutu samo. I nis nisam primjetila da je popravila stanje.
I sad mi je tlaka piti to. Jer u biti to bi morala piti kad ne pijem duphaston i klomifen...onda ispadne da pola ciklusa to ne mogu koristiti jer pijem te tablete. 🤷🏼♀️
Znam samo da kad sam ostala T nis nisam pila osim ponekad alkohola 🤣🤣
Drage moje....
Nije me bilo neko vrijeme zbog cirkusa s koronom...
Vise clanova obitelji mi je oboljelo.... Mama mi je bila poprilicno loše pa nisam imala volje za nicim.... Sad mi je 6ili 7 dpo... Izgubils sam se u svemu.... Obzirom da smo u izolaciji, jucer smo muz i ja imali generalku po stanu...
Bušili, šarafali itd hehe i u pola posla poceli mi takvi grčevi nisko lijevo u preponama (kao da se spusta u nogu).... Zanima me da li je moguce osjetiti implantaciju... Prekjucer mi je tempica bila 36.8 pa jucer 36.5 i danas 36.7..... al stvarno nemam velika ocekivanja od ovog ciklusa....
Ancy_23 ja vrkutu pijem do ovulacije jer 15 dc dc pocinjem s duphast...
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Lucky zao mi je zbog negativnog testica...tempica ti je bila obecavajuca.... Kad piskis opet? Vidim i ti imas misteriozne grceve heheh 🙏🤩
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Sortiraj odgovore
Najstariji