Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    13. Prosinac 2020. 12:27

zoe_r

Pozdrav drage djevojke, uključujem se nova na forum😊
    Prethodnih pola godine radimo na bebici i htjeli bismo to što prije ostvariti. Od ovog mjeseca sam počela koristiti LH trakice jer nemam ovulaciju svaki mjesec, pa ju pokušavam uloviti. Koristila sam 2 mjeseca clearblue digitalni test, ali za nas koji nemamo redovne O je zaista preskup, pa sam se prebacila na trakice, i sada vodim borbu s iščitavanjem rezultata.🙈
    Inače imam produžene cikluse, 34-36 dana, i nikada nisam imala ovulaciju prije 18-og dana ciklusa, i sada me buni ovaj rezultat, učitat ću sliku pa ako bi mi mogao tko pomoći.. smatrate li ovu označenu trakicu pozitivnom? Napravljen je testić u 12 h, izgleda pozitivno, i ponovila sam ga u 17 h, negativan.🥺🥺 Luda sam, ne bi mi trebala O biti tako rano, a duphastone sam počela piti tek od danas, ovaj mjesec prvi put. Upomoć!!🙈🙆🏼‍♀️🙆🏼‍♀️

Hej zoe! Dobro dosla! Ucitaj nam slicicu preko onog linka pa da vidimo. Ako imas produljene cikluse i ako nisi sigurna kad je O onda ti je najbolja kombinacija lh trakice i mjerenje bazalne temperature. 
    Ja sam isto na duphastonima i klomifenima da potaknem ovulaciju. 
    Samo nam pisi skupa smo u tome svemu i stvarno tu cure puno pomognu oko hvatanja pika i svakakvih savjeta! 

Anchy_23 🌈 🌸
    13. Prosinac 2020. 12:29

https://imgbb.com evo ga link

13. Prosinac 2020. 12:33

Hvala puno😁😁🥰

https://ibb.co/27fs8zL

Jel jesam?

• iris89
    13. Prosinac 2020. 13:05

Pozdrav! Čitam vas redovno te i tugujem i radujem se s vama iz prikrajka. 🙂 Pošto imam pcos koristim lh trakice od 40 miu. Sad sam naručila od 30 miu jer nije bilo tih od 40 miu. I kada sam  danas testirala,bila je negativna. No,slučajno sam vidjela sada u toaletu da je skoro ista boja testne kao i kontrolne (nakon 2 h). Znam da je to neuračunljivo,ali mene sada zanima (ako koja od vas ima iskustva) je li velika razlika u trakicama od 30 i 40 miu? Mislim da ne bi trebala biti. 😏 znam da nije O,ali me sada muči hoće li mi prikazivati pozitivno kada nije jer ove od 40 miu nisu prikazivale lažan rezultat.🙄

Joja 🙏
    13. Prosinac 2020. 13:05

zoe_r

Hvala puno😁😁🥰

https://ibb.co/27fs8zL

Jel jesam?

Piik :)

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Anchy_23 🌈 🌸
    13. Prosinac 2020. 13:27

Zoe po meni je to bio pik! Imala sam i ja te zelene na njima je tesko nekad ocitati jel to to. Ali po tvojoj slici mi se cini da je to pik!
    Bok iris evo iskreno nemam pojma koju osjetljivost trakica ja imam. Ali znam da ocitam rezultat nekih 10 min nakon sto popiskim. Nakon sat dva vrem. mi trakice nisu znatnije potamnile.
    Ali sanjarka se bolje kuzi mozda ona zna sto pametnije reci.

13. Prosinac 2020. 13:27

Hvala na odgovoru😄 vjerojatno smo onda zakasnili, ja sam radila testic u 12 h pa u 17 h da si potvrdim, i taj je bio negativan. I onda sam si mislila da je to negativno, jer nije tamnija od kontrolne crtice. Nikad mi O nije bila tako rano. Cak i prosli mjesec kad sam bila kod ginekologice, rekla mi je da se cuvamo do 15-og dana, barem 5 dana prije, i da tek 15-og dana krenemo🥺 vidjela je na ultrazvuku da ovulacije nece biti do 20-og dana. i racunala sam da nema sanse da je 15. dan O, jer se to nikad nije dogodilo, sva sam zbunjena. 
    Iduci ciklus cu biti pametnija🙈🙈 a bazalnu ne mogu pratiti, jer radim u smjenama, i nikada ne spavam jednako, nekad 5 sati, a nekad 10, doslovno. Mislim da mi to onda ne bi bio bas dobar pokazatelj. 🥺 
    Poludit cu😂

13. Prosinac 2020. 13:28

Ima li tko iskustva sa easy@home testicima? S amazona? Imam onu premom aplikaciju. Vidim da se one najcesce koriste pa da ih nabavim za iduci mjesec

BAJOMA
    13. Prosinac 2020. 13:30

mmarie

Boook mame i buduće mame nadam se da ste dobro! Nismo se dugo cule,ima kakvih novih plusica? Bajo kako napreduje trudnoća? 🤗🤗🤗

Dobro je . Žgaravica me muci i to ce bit do kraja t .
    Sutra sam na redovnom pregledu pa javim kako je bilo😘
    Kako si ti.

Anchy_23 🌈 🌸
    13. Prosinac 2020. 13:35

zoe_r

Ima li tko iskustva sa easy@home testicima? S amazona? Imam onu premom aplikaciju. Vidim da se one najcesce koriste pa da ih nabavim za iduci mjesec

Probaj sa njima, ja osobno nisam te koristila. Trenutno imam one plave trakice sa njuskala. Eh da zeznuto je onda to za bazalnu, pokusaj tako sada sa tim trakicama popratiti. Bitno da imas O ja ni to nemam nego moram klomifene 🤦🏼‍♀️🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.