Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Prosinac 2020. 11:32

Jedinice mjerenja temperature u aplikaciji FF mogu se promijeniti samo na pocetku ciklusa pod: 
    Settings
    General Charting Setup
    Temperature Settings - Units 

13. Prosinac 2020. 11:33

Lucky🍀

Joja svakako je moguce da ai osjetila implantaciju i nadam se da je to to 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 mene su jutros mucili menga grcevi, sad vise ne, samo ko nekakvo peckanje s lijeve strane i to je to. Ne piskim, vidim da mi tempica pada, znaci da ce gospođa doc 🤷🏻‍♀️

Ti imas duze lutealne faze? 

Joja 🙏
    13. Prosinac 2020. 11:49

Lucky pa ja uopce ne bi rekla da ti je pala tempica... Sve to spada pod poviseno u odnosu na prvi dio ciklusa.... Ja sam isto osjetila kao da me nesto pecka tj kao da nesto vuce prema dolje.... Drzim fige... Ajde piski LH trakicu :)

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

BAJOMA
    13. Prosinac 2020. 11:55

Lucky🍀

Joja svakako je moguce da ai osjetila implantaciju i nadam se da je to to 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 mene su jutros mucili menga grcevi, sad vise ne, samo ko nekakvo peckanje s lijeve strane i to je to. Ne piskim, vidim da mi tempica pada, znaci da ce gospođa doc 🤷🏻‍♀️

Aj lh trakicu 🤞🤞🤞

mmarie
    13. Prosinac 2020. 12:03

Boook mame i buduće mame nadam se da ste dobro! Nismo se dugo cule,ima kakvih novih plusica? Bajo kako napreduje trudnoća? 🤗🤗🤗

Joja 🙏
    13. Prosinac 2020. 12:17

Lucky🍀

BAJO1

Lucky🍀

Aj lh trakicu 🤞🤞🤞

Jeste navalile 😂 dobro vama za ljubav pisnem kroz sat, dva jednu samo da me me gnjavite vise 😝😁😘

Jedva cekam heheh

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

tina25
    13. Prosinac 2020. 12:20

🦋Anitram1982🦋

Jedinice mjerenja temperature u aplikaciji FF mogu se promijeniti samo na pocetku ciklusa pod:
    Settings
    General Charting Setup
    Temperature Settings - Units

U app mi je normalno samo vamo nije, ne znam zašto 
    https://ibb.co/t4L6XDX
    https://ibb.co/VSQ2L5y

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

13. Prosinac 2020. 12:22

Pozdrav drage djevojke, uključujem se nova na forum😊
    Prethodnih pola godine radimo na bebici i htjeli bismo to što prije ostvariti. Od ovog mjeseca sam počela koristiti LH trakice jer nemam ovulaciju svaki mjesec, pa ju pokušavam uloviti. Koristila sam 2 mjeseca clearblue digitalni test, ali za nas koji nemamo redovne O je zaista preskup, pa sam se prebacila na trakice, i sada vodim borbu s iščitavanjem rezultata.🙈
    Inače imam produžene cikluse, 34-36 dana, i nikada nisam imala ovulaciju prije 18-og dana ciklusa, i sada me buni ovaj rezultat, učitat ću sliku pa ako bi mi mogao tko pomoći.. smatrate li ovu označenu trakicu pozitivnom? Napravljen je testić u 12 h, izgleda pozitivno, i ponovila sam ga u 17 h, negativan.🥺🥺 Luda sam, ne bi mi trebala O biti tako rano, a duphastone sam počela piti tek od danas, ovaj mjesec prvi put. Upomoć!!🙈🙆🏼‍♀️🙆🏼‍♀️

Anchy_23 🌈 🌸
    13. Prosinac 2020. 12:23

Joja bas sam se pitala gdje si kako si! Nadam se da je sad proslo ludilo korone kod tebe. Vidim da si na 6 dpo pa drzim figice 🤞🍀
    Martina hej kako si nam?
    --
    Da da lucky alkohol🤣😅 Mozda da probamo s tom forom ovaj ciklus.🙈 Bozic i nova g. Opusatanje sa obitelji. Kuhano vino 🍷 pa neki gin tonic 🍸 i sampanjcic u ponoc 🥂 i eto bebe 🥰🤩😍🌌

13. Prosinac 2020. 12:25

Ne znam učitati sliku, može pomoć🙈
    Oprostite što uletavam kao padobranac, nemam se kome obratiti, oko mene su svi zatrudnijeli iz prve, doslovno, i nemam se kome obratiti haha🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.