Jedinice mjerenja temperature u aplikaciji FF mogu se promijeniti samo na pocetku ciklusa pod:
Settings
General Charting Setup
Temperature Settings - Units
Joja svakako je moguce da ai osjetila implantaciju i nadam se da je to to 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 mene su jutros mucili menga grcevi, sad vise ne, samo ko nekakvo peckanje s lijeve strane i to je to. Ne piskim, vidim da mi tempica pada, znaci da ce gospođa doc 🤷🏻♀️
Ti imas duze lutealne faze?
Lucky pa ja uopce ne bi rekla da ti je pala tempica... Sve to spada pod poviseno u odnosu na prvi dio ciklusa.... Ja sam isto osjetila kao da me nesto pecka tj kao da nesto vuce prema dolje.... Drzim fige... Ajde piski LH trakicu :)
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Joja svakako je moguce da ai osjetila implantaciju i nadam se da je to to 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 mene su jutros mucili menga grcevi, sad vise ne, samo ko nekakvo peckanje s lijeve strane i to je to. Ne piskim, vidim da mi tempica pada, znaci da ce gospođa doc 🤷🏻♀️
Aj lh trakicu 🤞🤞🤞
Boook mame i buduće mame nadam se da ste dobro! Nismo se dugo cule,ima kakvih novih plusica? Bajo kako napreduje trudnoća? 🤗🤗🤗
Aj lh trakicu 🤞🤞🤞
Jeste navalile 😂 dobro vama za ljubav pisnem kroz sat, dva jednu samo da me me gnjavite vise 😝😁😘
Jedva cekam heheh
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Jedinice mjerenja temperature u aplikaciji FF mogu se promijeniti samo na pocetku ciklusa pod:
Settings
General Charting Setup
Temperature Settings - Units
U app mi je normalno samo vamo nije, ne znam zašto
https://ibb.co/t4L6XDX
https://ibb.co/VSQ2L5y
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Pozdrav drage djevojke, uključujem se nova na forum😊
Prethodnih pola godine radimo na bebici i htjeli bismo to što prije ostvariti. Od ovog mjeseca sam počela koristiti LH trakice jer nemam ovulaciju svaki mjesec, pa ju pokušavam uloviti. Koristila sam 2 mjeseca clearblue digitalni test, ali za nas koji nemamo redovne O je zaista preskup, pa sam se prebacila na trakice, i sada vodim borbu s iščitavanjem rezultata.🙈
Inače imam produžene cikluse, 34-36 dana, i nikada nisam imala ovulaciju prije 18-og dana ciklusa, i sada me buni ovaj rezultat, učitat ću sliku pa ako bi mi mogao tko pomoći.. smatrate li ovu označenu trakicu pozitivnom? Napravljen je testić u 12 h, izgleda pozitivno, i ponovila sam ga u 17 h, negativan.🥺🥺 Luda sam, ne bi mi trebala O biti tako rano, a duphastone sam počela piti tek od danas, ovaj mjesec prvi put. Upomoć!!🙈🙆🏼♀️🙆🏼♀️
Joja bas sam se pitala gdje si kako si! Nadam se da je sad proslo ludilo korone kod tebe. Vidim da si na 6 dpo pa drzim figice 🤞🍀
Martina hej kako si nam?
--
Da da lucky alkohol🤣😅 Mozda da probamo s tom forom ovaj ciklus.🙈 Bozic i nova g. Opusatanje sa obitelji. Kuhano vino 🍷 pa neki gin tonic 🍸 i sampanjcic u ponoc 🥂 i eto bebe 🥰🤩😍🌌
Ne znam učitati sliku, može pomoć🙈
Oprostite što uletavam kao padobranac, nemam se kome obratiti, oko mene su svi zatrudnijeli iz prve, doslovno, i nemam se kome obratiti haha🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji