Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Prosinac 2020. 13:47

Imate savjet za neke dobre trakice? Ja sam uzela clearblue, i bas ta dva mjeseca nisam imala O, potvrdila i ginekologica, tako da dok docekam O s njima bankrotirat cu. Te s amazona su daleko najjeftinije pa bi mogla probati, nemam puno za izgubiti. 

Ja stvarno ne mogu sama prepoznati O, nista me ne boli, nista ne osjetim, a iscjedak kod sebe rijetko primjetim. 🙄
    A ciklus šeta svaki mjesec, i onda definitivno moram lovit s trakicama. Ako ne bude nista za 6 mjeseci, morati ću i ja na klomifene. Ali pozitivna sam, nadam se da ce biti. Drzim fige svima sada za blagdane, u 9. mjesecu se rađa najviše beba🤭🥰

Anchy_23 🌈 🌸
    13. Prosinac 2020. 13:53

zoe_r

Imate savjet za neke dobre trakice? Ja sam uzela clearblue, i bas ta dva mjeseca nisam imala O, potvrdila i ginekologica, tako da dok docekam O s njima bankrotirat cu. Te s amazona su daleko najjeftinije pa bi mogla probati, nemam puno za izgubiti.

Ja stvarno ne mogu sama prepoznati O, nista me ne boli, nista ne osjetim, a iscjedak kod sebe rijetko primjetim. 🙄
    A ciklus šeta svaki mjesec, i onda definitivno moram lovit s trakicama. Ako ne bude nista za 6 mjeseci, morati ću i ja na klomifene. Ali pozitivna sam, nadam se da ce biti. Drzim fige svima sada za blagdane, u 9. mjesecu se rađa najviše beba🤭🥰

Ima na njuskalu dosta povoljnih trakica. A najjeftinija opcija ti je e bay ili amazon. Samo na njih se dugo ceka. Ove s njuskala ti dodu za 2-3 dana.
    Ja imam jedan clear blue ovulacijski. Uzela sam ga jednom kad sam slucajno naletila u ljekarni na njega na akciji pa me je ispao 130 kn. Nisam ga jos koristila. Plan mi je kad popijem klomifene i gin potvrdi O pratiti s ovim plavim lh. I kad mislim da je pik pisnuti clear blue da potvrdim sa smajlicem 😊
    Drzim ti fige da ti upali i da dobijes plusic. 🍀🤞

Joja 🙏
    13. Prosinac 2020. 14:25

Meni su plave s njuskala sasvim ok :) i dodju za taj cas a to mi je najbitnije.... 

Lucky za sad te necu vise gnjavit hehe .... 

Jel netko planira piskit uskoro ? :) 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

13. Prosinac 2020. 14:35

Hvala na savjetima! Trebat ce mi ipak par mjeseci da skuzim kako to sve funkcionira. 
    Toliko mi je drago da sam se ulogirala i krenula pisati na forumu, jer me toliko to sve muci, a nemam s kime o tome popricati, muz bi stvarno htio pomoci, i slusa on mene, proucava trakice ali realno nema pojma haha🙈
    Bas ste mi olaksale! Zelim svima srecu i taj toliko iscekivani plusic.🍀

Koliko nakon pik-a je zena plodna? Jos sutra dan? Ili? 
    Znam da treba pokriti par dana prije, ali nisam sigurna za nakon

Anchy_23 🌈 🌸
    13. Prosinac 2020. 14:54

zoe_r

Hvala na savjetima! Trebat ce mi ipak par mjeseci da skuzim kako to sve funkcionira.
    Toliko mi je drago da sam se ulogirala i krenula pisati na forumu, jer me toliko to sve muci, a nemam s kime o tome popricati, muz bi stvarno htio pomoci, i slusa on mene, proucava trakice ali realno nema pojma haha🙈
    Bas ste mi olaksale! Zelim svima srecu i taj toliko iscekivani plusic.🍀

Koliko nakon pik-a je zena plodna? Jos sutra dan? Ili?
    Znam da treba pokriti par dana prije, ali nisam sigurna za nakon

24 do 48 h nakon pika bude O ne mozes znati tocno kad ali bar znas po piku da ce uskoro O i onda akcija. 
    Meni je gin preporucila svaki dr dan. Jer i spermici trebaju odmora 😅
    Ako zelis mozes na nasu listu. Lucky je vodi i onda odbrojavamo do NE ocekivane M. 😉 
    I ja isto nikome okolo ne pricam da pokusavamo...ne zelim dodatni pritisak i ocekivanja od drugih. Dovoljno mi je sto i sama sebi ponekad stvaram pritisak 😅 Nase polovice nas razumiju ali ne mogu u potpunosti, bitno je da su uz nas. lakse je onda kad nemas s kim popricati tu sa nama bla bla o svemu 😉 

13. Prosinac 2020. 15:06

Takodjer, ali i moj pritisak mi je i vise nego dovoljan😂🤭
    Iako nam se stvarno ne zuri, nije tragedija ako ne bude brzo ali zelja je jaca od toga haha🤷🏼‍♀️

Ako me je ovulacija zeznula, i stvarno dosla toliko ranije, po trakicama, pokrili smo onda samo taj O dan. Tako da sam nekako sumnjicava za ovaj mjesec🥺 ali svejedno se nadam da ju na Badnjak necu ugledati😢🙏🏻

Sanjarka88
    13. Prosinac 2020. 15:38

Hello cure 🤗 mi bili malo na selu, malo svjezeg zraka lovili. Napokon sunce!

Lucky ja nemam danas nista nova za prijavit
    I dalje bolne cice, cesce mokrenje, vene po cicama tj oko bradavica.... Žeđ bila samo jedan dan, u ustima malo suh osjet, malo visak pljuvacke svasta 😂
    Strecne me lijevi jajnik povrmeno
    Nadam se i dalje cudu kod tebe ❤️

Joja nadam se da je mama sad dobro 🤗
    Ja bi mogla rec da sam jedna od onih koja skuzi implantaciju, zadnji put jesam hahhaha 
    Slicni simptomi su mi bili i ovaj put pa vidit cemo 🤷‍♀️
    Mozda sad vec brijem 

Zoe dobro nam dosla ❤️
    Sta se zelenih tice, to je definitivno bio pik!
    A sto se tice ovulacije nakon pika. Nastupa 12h do 48h nakon, tako da ne mislim da ste zakasnili 🤗

Martina kako si? 🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

danchy1990
    13. Prosinac 2020. 15:49

Sanjarka kako si skuzila da je bila implantacija?

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

13. Prosinac 2020. 16:00

Lucky🍀

Zoe dosta ti je i taj jedan keksic na dan O da se primi 😉 ides s nama u odbrojavanje? Kad trebas dobit da i tebe na listu stavim

Nadam se💪🏻💪🏻 Trebam dobiti 25.12. 
    Moze odbrojavanje😊

Hvala svima na odgovorima❤️ 

Sanjarka88
    13. Prosinac 2020. 16:03

danchy1990

Sanjarka kako si skuzila da je bila implantacija?

Jaka žeđ cili dan, Uzasna nervoza i plakanje za svaku glupost, komad od par cm rastezljivog ali gustog bijelo žutog iscjetka.... 
    Tada naravno nisam bila sigurna Al posumnjala sam
    Nakon 2 dana test tj sjena na testu je potvrdila 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.