Imate savjet za neke dobre trakice? Ja sam uzela clearblue, i bas ta dva mjeseca nisam imala O, potvrdila i ginekologica, tako da dok docekam O s njima bankrotirat cu. Te s amazona su daleko najjeftinije pa bi mogla probati, nemam puno za izgubiti.
Ja stvarno ne mogu sama prepoznati O, nista me ne boli, nista ne osjetim, a iscjedak kod sebe rijetko primjetim. 🙄
A ciklus šeta svaki mjesec, i onda definitivno moram lovit s trakicama. Ako ne bude nista za 6 mjeseci, morati ću i ja na klomifene. Ali pozitivna sam, nadam se da ce biti. Drzim fige svima sada za blagdane, u 9. mjesecu se rađa najviše beba🤭🥰
Imate savjet za neke dobre trakice? Ja sam uzela clearblue, i bas ta dva mjeseca nisam imala O, potvrdila i ginekologica, tako da dok docekam O s njima bankrotirat cu. Te s amazona su daleko najjeftinije pa bi mogla probati, nemam puno za izgubiti.
Ja stvarno ne mogu sama prepoznati O, nista me ne boli, nista ne osjetim, a iscjedak kod sebe rijetko primjetim. 🙄
A ciklus šeta svaki mjesec, i onda definitivno moram lovit s trakicama. Ako ne bude nista za 6 mjeseci, morati ću i ja na klomifene. Ali pozitivna sam, nadam se da ce biti. Drzim fige svima sada za blagdane, u 9. mjesecu se rađa najviše beba🤭🥰
Ima na njuskalu dosta povoljnih trakica. A najjeftinija opcija ti je e bay ili amazon. Samo na njih se dugo ceka. Ove s njuskala ti dodu za 2-3 dana.
Ja imam jedan clear blue ovulacijski. Uzela sam ga jednom kad sam slucajno naletila u ljekarni na njega na akciji pa me je ispao 130 kn. Nisam ga jos koristila. Plan mi je kad popijem klomifene i gin potvrdi O pratiti s ovim plavim lh. I kad mislim da je pik pisnuti clear blue da potvrdim sa smajlicem 😊
Drzim ti fige da ti upali i da dobijes plusic. 🍀🤞
Meni su plave s njuskala sasvim ok :) i dodju za taj cas a to mi je najbitnije....
Lucky za sad te necu vise gnjavit hehe ....
Jel netko planira piskit uskoro ? :)
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Hvala na savjetima! Trebat ce mi ipak par mjeseci da skuzim kako to sve funkcionira.
Toliko mi je drago da sam se ulogirala i krenula pisati na forumu, jer me toliko to sve muci, a nemam s kime o tome popricati, muz bi stvarno htio pomoci, i slusa on mene, proucava trakice ali realno nema pojma haha🙈
Bas ste mi olaksale! Zelim svima srecu i taj toliko iscekivani plusic.🍀
Koliko nakon pik-a je zena plodna? Jos sutra dan? Ili?
Znam da treba pokriti par dana prije, ali nisam sigurna za nakon
Hvala na savjetima! Trebat ce mi ipak par mjeseci da skuzim kako to sve funkcionira.
Toliko mi je drago da sam se ulogirala i krenula pisati na forumu, jer me toliko to sve muci, a nemam s kime o tome popricati, muz bi stvarno htio pomoci, i slusa on mene, proucava trakice ali realno nema pojma haha🙈
Bas ste mi olaksale! Zelim svima srecu i taj toliko iscekivani plusic.🍀
Koliko nakon pik-a je zena plodna? Jos sutra dan? Ili?
Znam da treba pokriti par dana prije, ali nisam sigurna za nakon
24 do 48 h nakon pika bude O ne mozes znati tocno kad ali bar znas po piku da ce uskoro O i onda akcija.
Meni je gin preporucila svaki dr dan. Jer i spermici trebaju odmora 😅
Ako zelis mozes na nasu listu. Lucky je vodi i onda odbrojavamo do NE ocekivane M. 😉
I ja isto nikome okolo ne pricam da pokusavamo...ne zelim dodatni pritisak i ocekivanja od drugih. Dovoljno mi je sto i sama sebi ponekad stvaram pritisak 😅 Nase polovice nas razumiju ali ne mogu u potpunosti, bitno je da su uz nas. lakse je onda kad nemas s kim popricati tu sa nama bla bla o svemu 😉
Takodjer, ali i moj pritisak mi je i vise nego dovoljan😂🤭
Iako nam se stvarno ne zuri, nije tragedija ako ne bude brzo ali zelja je jaca od toga haha🤷🏼♀️
Ako me je ovulacija zeznula, i stvarno dosla toliko ranije, po trakicama, pokrili smo onda samo taj O dan. Tako da sam nekako sumnjicava za ovaj mjesec🥺 ali svejedno se nadam da ju na Badnjak necu ugledati😢🙏🏻
Hello cure 🤗 mi bili malo na selu, malo svjezeg zraka lovili. Napokon sunce!
Lucky ja nemam danas nista nova za prijavit
I dalje bolne cice, cesce mokrenje, vene po cicama tj oko bradavica.... Žeđ bila samo jedan dan, u ustima malo suh osjet, malo visak pljuvacke svasta 😂
Strecne me lijevi jajnik povrmeno
Nadam se i dalje cudu kod tebe ❤️
Joja nadam se da je mama sad dobro 🤗
Ja bi mogla rec da sam jedna od onih koja skuzi implantaciju, zadnji put jesam hahhaha
Slicni simptomi su mi bili i ovaj put pa vidit cemo 🤷♀️
Mozda sad vec brijem
Zoe dobro nam dosla ❤️
Sta se zelenih tice, to je definitivno bio pik!
A sto se tice ovulacije nakon pika. Nastupa 12h do 48h nakon, tako da ne mislim da ste zakasnili 🤗
Martina kako si? 🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka kako si skuzila da je bila implantacija?
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Zoe dosta ti je i taj jedan keksic na dan O da se primi 😉 ides s nama u odbrojavanje? Kad trebas dobit da i tebe na listu stavim
Nadam se💪🏻💪🏻 Trebam dobiti 25.12.
Moze odbrojavanje😊
Hvala svima na odgovorima❤️
Sanjarka kako si skuzila da je bila implantacija?
Jaka žeđ cili dan, Uzasna nervoza i plakanje za svaku glupost, komad od par cm rastezljivog ali gustog bijelo žutog iscjetka....
Tada naravno nisam bila sigurna Al posumnjala sam
Nakon 2 dana test tj sjena na testu je potvrdila
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji