Usla sam na forum prije posla samo da pogledam temperaturu od nase lucky 🥰👌🤞🙏🍀
Izmjerim ja i pogledam samo zadnje dvije brojke i kako je bio polumrak ja mislila pise 83, reko a jebem ti 36.83 pala je… Kad bolje pogledam a ono 37.03, razveselilo me moram priznat 😁
Nece ni pasti vise vidjeti ces 😉🤞🍀
Izmjerim ja i pogledam samo zadnje dvije brojke i kako je bio polumrak ja mislila pise 83, reko a jebem ti 36.83 pala je… Kad bolje pogledam a ono 37.03, razveselilo me moram priznat 😁
Jel vam mjere temp na poslu haha sad mi palo na pamet! mogli bi te doma poslati hahah
Jel vam mjere temp na poslu haha sad mi palo na pamet!mogli bi te doma poslati hahah
I meni je to palo na pamet 😂😂 ja kad sam isla na pregled folikulometrije pa mi prije toga mjerili temp a vani bilo jos vruce i u autu se skuhala, tempica mi skocila preko 37 nisu mi dali unutra dok se nisam ohladila😂😂😂
Eto mene danas po mome izracunu na 2dpo. Imali smo odnos na sam pik 😁 i dan poslje pika a sinoc nista jer se mom nije nikako dalo pa sam odustala od navale. Valjda ce i to bit dovoljno
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Mattan vidis kako su ti kvalitetne stanice 😍 ma super! Jedva cekam tvoj plusic sljedeci mjesec 😍
💗💗💗 Čekam taj ponedjeljak kao ne znam što, da vidim hoće sve biti ok da ih zamrznu.. I o da jje ovo mjesec kad ja zamislite šta?? ne moram tražiti simptome 😂😂😂 niti betu, niti test.. Jedan ciklus odmora haha
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Mattan vidis kako su ti kvalitetne stanice 😍 ma super! Jedva cekam tvoj plusic sljedeci mjesec 😍
💗💗💗 Čekam taj ponedjeljak kao ne znam što, da vidim hoće sve biti ok da ih zamrznu.. I o da jje ovo mjesec kad ja zamislite šta??ne moram tražiti simptome 😂😂😂 niti betu, niti test.. Jedan ciklus odmora haha
😂 I to covjeka nekad veseli 😂
❤️❤️❤️❤️
Budes vracala 1 bebicu ili?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lucky joj temp 😍
Ajme ne mogu docekat sutra da piskis 😍
Kakva je lh?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kiky ma dobro si to odradila i fino ste pokrili, sada onih 2tj cekanja...ali taman oko Bozica ces znati na cemu si. Zamisli plus za Bozic
Mattan javi nam kako mrvice napreduju kad saznas. I za tebe sad imam super osjecaj. Super je sto se mozes sad opustiti malo i uzivati u blagdanima. A iza nove godine te ceka nesto predivno
----
Ja sam danas krenula sa duphastonom! Napokon... stvarno se nadam jako jako da cu odreagirati na klomije i da cu oko nove godine hopsati Biti ce vatreno za novu godinu kod mene heheh
Jutro cure 🥰 Lucky tvoja temp mi se jako sviđa 🤗🤞🏻🤞🏻
Ja imam opet problem sa aplikacijom, tamo kada gledam graf mi je temp normalnom °C, a samo kada otvorim nije..ali ispod grafa piše kao prebaciti u °C i prebacim ali kad izađem to se opet vrati na staro...
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Sortiraj odgovore
Najstariji