Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lindsay
    10. Prosinac 2020. 11:48

Lucky , svidja mi se tvoj graf. Skicam te 🤞

Matkiša 😎
    10. Prosinac 2020. 13:57

Ajme curke šta je ovo, sve manje cura na popisu i u pisanju 🤔
    Javljam dobri vijest mam 5  oplođenih jajnih stanica, u pon ću znati koliko ih se razvilo dalje.
    Nećemo ići u transfer ovaj mjesec nego sljedeći, ali pogidite što, komplikacija 🥵 Ističu mi nalazi sada u 12 mjesecu a nove uputnice mogu dobiti tek u 1.mjesecu ,sad moram nagovoriti ovog svog docu da mi da za Osijek uputnice pa ću opet kao budala vozit 40 km svaki drugi dan da to obavim, a ovdje doslovno živim 2 min od bolnice, pješke!
    Al ajd, bitno da mi da... Ne želim gubiti mjesec i nestrpljiva sam 😊😊😊

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

3sreca
    10. Prosinac 2020. 14:09

Kiky, Lucky, Sanjarka hvala ❤️ Bit ce valjda dovoljno.
    Lucky, fakat za tebe i Mattan navijam ovaj mjesec. 
    Mattan, diiivne vijesti 🤞🤞❤️

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

Anchy_23 🌈 🌸
    10. Prosinac 2020. 14:10

Mattan

Ajme curke šta je ovo, sve manje cura na popisu i u pisanju 🤔
    Javljam dobri vijest mam 5 oplođenih jajnih stanica, u pon ću znati koliko ih se razvilo dalje.
    Nećemo ići u transfer ovaj mjesec nego sljedeći, ali pogidite što, komplikacija 🥵 Ističu mi nalazi sada u 12 mjesecu a nove uputnice mogu dobiti tek u 1.mjesecu ,sad moram nagovoriti ovog svog docu da mi da za Osijek uputnice pa ću opet kao budala vozit 40 km svaki drugi dan da to obavim, a ovdje doslovno živim 2 min od bolnice, pješke!
    Al ajd, bitno da mi da… Ne želim gubiti mjesec i nestrpljiva sam 😊😊😊

Jeej super za 5 stanica  Nadam se da ces sa papirima i uputnicama razrijesiti da ne gubis vise vrijeme

Matkiša 😎
    10. Prosinac 2020. 14:29

Hvala curke, bitno da ja imam neku nadu :) a uputnice, ah... nekako ću ja to riješiti ali moraju mi dići tlak 😾

6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    10. Prosinac 2020. 14:33

Lucky🍀

E Mattaneee nas baksuzeee 😂😂 moram se malo salit 😁😘

Haha e baš sam 🙈🙈🙈

6tt+2 imamo 💗

tina25
    10. Prosinac 2020. 15:04

Cure može pomoć...instalirala sam FF, i sada izgleda da sam ja to već imala i napravila račun.. i još uvijek mi stoji da je zadnja M bila u 8 mj i da kasni...kako da stavim da mi je danas došla m i promjenim datum...ja tu app ništa ne razumijem hahahah 
    https://ibb.co/vjQdDsP

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

tina25
    10. Prosinac 2020. 15:18

Lucky🍀

tina25

Cure može pomoć…instalirala sam FF, i sada izgleda da sam ja to već imala i napravila račun.. i još uvijek mi stoji da je zadnja M bila u 8 mj i da kasni…kako da stavim da mi je danas došla m i promjenim datum…ja tu app ništa ne razumijem hahahah
    https://ibb.co/vjQdDsP

na kalendaru stisneš današnji dan i označiš pod period da si dobila

Evo napokon, hvala 🤗 sada kad budem upisivali temp hoće se automatski pokazati i tu u tom linku ili svaki dan moram novi link stavljati...znam glupo pitanje hahah, ali kad nisam koristila do sada pa ne znam 🙈🙈

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

chiAn
    10. Prosinac 2020. 16:41

Znate šta je smiješno? Prije neočekivane, tj prije plusa, imamo milijun simptoma, sve pratimo, sve nam je sumnjivo...onda dobijemo plus i onda jedno 2-3 tjedna nema niti jednog simptoma...pa opet zabrinutost 😁😁
    Bar je tako bilo kod mene...sad kad pogledam, moj jedini "simptom" su bile žile na grudima...ali ni to nije nesto sto bi svatko primijetio nego sam ih ja naravno pregledavala svaku vecer pa sam primijetila razliku...a do negdje 7-8 tjedna uopce nisam imala simptome...
    Zapravo rani simptomi trudnoce se kao racunaju od 5-8tt...a mi ih sve trazimo vec u 3 tjednu 😁😁
    Al neka njih, nek nas zaokupljaju i zabavljaju...🤗

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    10. Prosinac 2020. 16:57

Mattan vidis kako su ti kvalitetne stanice 😍 ma super! Jedva cekam tvoj plusic sljedeci mjesec 😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.