Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    11. Prosinac 2020. 14:04

Lucky🍀

Tina 🥰Sanjarko moja i tvoja tempica je lijepa, ustvari se mi skoro pa pratimo, jel se kod tebe javljaju kakvi simptomi

Ma dobro meni je rano gledat temp 
    A sta se tice simptoma 
    Od jucer me i cice bole na dodir 
    I jutros pomislim dok ne krene žeđ i cudan okus u ustima nista od mene
    I evo sad vec 2h zednim ko luda 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    11. Prosinac 2020. 14:24

Lucky🍀

Sanjarka nas mozak je cudo 😂😂

Ma strasno 🤦‍♀️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Pokloncic13
    11. Prosinac 2020. 14:52

Lucky🍀

Hej Hela0208, dobro nam dosla, jos prije osla 😁 odes na aplikaciju, imas gore desno one 3 tockice, pa share chart and data, pa create and share grafical ticker, kopiras bbcode i zalijepia u potpis 😊

Hvala puno na lijepim željama,ja sam se tek odvažila nakon tragedije ponovno pokušati,ali prvo želim upoznati tijelo nakon poroda i suprug je ionako u inozemstvu tako da se lovimo. 
    Ovo sam sve skontala,ali gdje u potpis? Uopće mi ne nudi nigdje moj profil,kliknula sam da se želim povezati putem fb i tak mi je izvuklo ovaj nickname.
    https://www.fertilityfriend.com/home/6684c2 Ovo sam nekaj kopirala,ali pooojma nemam di s tim. Sorry,imate ljepših briga od mene tuduma 🙊

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Pokloncic13
    11. Prosinac 2020. 15:12

Evo napravila sam mali update,nadam se da će biti vidljiv,makar mi se nije uspjelo kopirati kao vas,a bome ni moja temp nije kao Lucky 🥰

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

Pokloncic13
    11. Prosinac 2020. 15:29

Jest Lucky,jako je teško to i pisati,ali dužna sam njemu i sebi biti normalna mama braci doma i zaista nema ljepšeg nego zagrliti mali smotuljak,zato i jesmo tu zar ne?
    Pa je svaki vid pomoći i sugestije dobro došao,a moje lh trakice zakazuju,ili bih ja trebala još u toku menstruacije piškiti lh test 😅

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

Anchy_23 🌈 🌸
    11. Prosinac 2020. 15:30

Pokloncic13

Drage žene,trudilice 💫 pratim Vas danima sve i s vama proživljavam trenutna mjerenja 🤭 sad sam se odvažila i pisati pa ću Vam malo poremetiti temu 🥴 bez ljutnje 🙊
    Nikada nisam sudjelovala ni u kakvom forumu,pa ako može savjet kako da se uz moj profil povuče i ff aplikacija?
    Svima vam držim fige 🙏❤️

Citam tvoj opis dolje i divim ti se na snazi. Znam kako je to tesko i sama sam prosla slicno. Stvarno ti od srca zelim bebicu sto prije! Eto isto kako zelim i sebi zelim i tebi ❤

ana0310
    11. Prosinac 2020. 15:33

Lucky🍀

Sara🌻

Lucky🍀

Sara🌻

LUCKY, 😯🤞🤞 nadam se baš za te!

❤️
    Uh bas me razveselila tempica danas al bas me strah testa sutra 🙈

Ishod ne možeš prominit kakv god bio, al to ne znači da se ne moš radovat sad, dapače, ima razlog. 😉 Mislim da ti nikad ovako lipa tempica nije bila.

Da isla sam proucavat ostale grafove kad sam uhvatila O, i stvarno nikad se nije ovoliko digla 🤞🏻 dozvoljavam si radost danas, moram priznat, ali uz neku dozu opreza svejedno 😊

Sutra moram ranije ustati,  nema spavanja do 13 😄😄😄

2021. M 💗

Pokloncic13
    11. Prosinac 2020. 15:38

Samo ću vam reci da ste me neizmjerno dirnule i da će plus zaista doći,nije floskula. Ja sam imala već zakazan termin za inseminaciju,taj ciklus sam odustala i od trakica i od toplomjera,i zaista je bio dobitan. Treba samo zaista vjerovati ako naravno nema tehničkih problema. Moja priča na kraju nije lijepa,ali je povezana i sada sam opet tu. I svima vama,nama i onima koji ne čitaju želim lijepi plusic i sve lijepo za svaku fazu trudnoce,a ponajviše da porod prođe dobro. Ja nikad necu odustati,makar sam nedugo nakon njegovog odlaska rekla nikada vise..sada..da..definitvno 🙏❤️

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

Anchy_23 🌈 🌸
    11. Prosinac 2020. 15:44

Lucky🍀

Inace ja i dalje kao vatra ziva, na celu mi mjere 37.5, na zapescu 37,ajmo vatrice🔥🔥🔥

Samo ti fino gori. Sutra ce sve goriti od plusa! 🍀🤞😉

Anchy_23 🌈 🌸
    11. Prosinac 2020. 16:01

Lucky🍀

Ancy_23

Lucky🍀

Inace ja i dalje kao vatra ziva, na celu mi mjere 37.5, na zapescu 37,ajmo vatrice🔥🔥🔥

Samo ti fino gori. Sutra ce sve goriti od plusa! 🍀🤞😉

Dobro da me doma nisu poslali 😂 valjda ne dolazi nikakva bolestina, bar se ne osjecam bolesno za sad 🤷🏻‍♀️😂

🤣🤣🤣 da su te bar poslali doma da malo uzivas i odmaras hahah!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.