Jutro cure 🥰 Lucky tvoja temp mi se jako sviđa 🤗🤞🏻🤞🏻
Ja imam opet problem sa aplikacijom, tamo kada gledam graf mi je temp normalnom °C, a samo kada otvorim nije..ali ispod grafa piše kao prebaciti u °C i prebacim ali kad izađem to se opet vrati na staro…
Bože šta sam napisala hahahah... u app mi je temperatura u °C, a vamo kada otvorim nije
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Sad kad se krenu plusici nizat 😍😍😍😍😍
Ja trebam ne dobit tocno na Badnjak. 😊
Meni se cini Lucky da si nam ti prva u nizu 😉😉
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Sad kad se krenu plusici nizat 😍😍😍😍😍
Ja trebam ne dobit tocno na Badnjak. 😊
Meni se cini Lucky da si nam ti prva u nizu 😉😉
Ja da sam reagirala na klomi sam trebala Ne dobit tocno na Bozic. Al jbg ne ide uvijek onako kako si mi to zamislimo. Sad ce biti nadamo se u 1 mj nesto. Bilo bi lijepo godinu zapoceti i otvoriti sa plusom!
Kiky i Lucky i sve koje jos ne trebate dobiti drzim fige. Da pocistimo ovu temu i u novoj godini se dopisujemo na onim ljepsim
Tina pokušaj maknut taj ticker pa napravit ispočetka, meni obično takve stvari pomognua možda mu samo treba par dana da se stabilizira, znam da je tak znalo curama tek nakon par dana se updateat.
Da do sad mi nikad nije tempica prešla 37, najviše 36,95, tako da se samo nadam da ne dolazi neka boleština i da se nisam pregrijala preko noći pod dekom
😍😍😍😍🤞🤞🤞🤞🤞
Ima li simptoma?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kiky nadam se da ce ti za bozic stvarno bit plusic pod borom ❤️
Ancy ti i Sanjarka ulazite u 1.mj trudne 🤞🏻🍀
A ja simptoma nekih nemam osim bolnih i natecenih grudi, tu i tamo osjetim bol u lijevoj strani, i primjetila sam od jucer da mi je lijeva bradavica veca od desne, tj ne bradavica nbas nego ona aoreola okolo, ne znam jel se racuna kao znak ali ja si zelim tako mislit 😂😂🤞🏻🤞🏻 e da i strasno mi je vruce od kad sam se probudila, otvarala sam balkon dok sam se spremala na posao jer nisam mogla vise 🙄😂
Biti cemo sve T u 2021 to je sigurno! A ti lijepo pisi sve te simptomcice i one koje mislis da nisu bitni jer kad ispadne + moras nam sve detaljno opisati
LUCKY, 😯🤞🤞 nadam se baš za te!
❤️
Uh bas me razveselila tempica danas al bas me strah testa sutra 🙈
Ishod ne možeš prominit kakv god bio, al to ne znači da se ne moš radovat sad, dapače, ima razlog. 😉 Mislim da ti nikad ovako lipa tempica nije bila.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
❤️
Ishod ne možeš prominit kakv god bio, al to ne znači da se ne moš radovat sad, dapače, ima razlog. 😉 Mislim da ti nikad ovako lipa tempica nije bila.
Da isla sam proucavat ostale grafove kad sam uhvatila O, i stvarno nikad se nije ovoliko digla 🤞🏻 dozvoljavam si radost danas, moram priznat, ali uz neku dozu opreza svejedno 😊
🧡🧡🧡
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
❤️
Ma ja sam uvjerena da ćeš ti sutra ugledati + 🤗🤗🤞🏻
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Drage žene,trudilice 💫 pratim Vas danima sve i s vama proživljavam trenutna mjerenja 🤭 sad sam se odvažila i pisati pa ću Vam malo poremetiti temu 🥴 bez ljutnje 🙊
Nikada nisam sudjelovala ni u kakvom forumu,pa ako može savjet kako da se uz moj profil povuče i ff aplikacija?
Svima vam držim fige 🙏❤️
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji