Danchy ajmo jos jedna betonaza pa odbrojavamo 😁
Ana a nemam pojma, osjetim danas tu i tamo podosta probadanja s lijeve strane, i cice me bas jako bole, al nista mi to nije neki ekstra znak, vidjet cu mozda tamo oko 12dpo pisnem prvi 🤭
Bolne cice su meni bile prvi simptom 🤭 😁 i ostale su, majko mila znaci od gravitacije bole 😅 12 dpo bi bilo super, al ko ce to docekati hehehehe 😅
2021. M 💗
A nista
Vidit cemo
Sretno nam 😍😍😍
🤞🏻🤞🏻🤞🏻🍀🍀🍀
Ma ja si govorim ako i ne bude necu se bacit u depru, idemo lijepo prvo na spermio pa cemo onda prema tome dalje, imam jos toliko mogucnosti, samo nove pustolovine me cekaju kako god okrenes😁
Nema depre, ima opcija srecom 😊 volim kad ste pozitivne 😘 ja navijam za sve 🥳🥳🥳
2021. M 💗
Mene cice bole uvijek, počnu nekih tjedan dana prije M i dan prije prestanu tako da po tome uvijek znam da idući dan dolazi
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Danchy ajmo jos jedna betonaza pa odbrojavamo 😁
Ana a nemam pojma, osjetim danas tu i tamo podosta probadanja s lijeve strane, i cice me bas jako bole, al nista mi to nije neki ekstra znak, vidjet cu mozda tamo oko 12dpo pisnem prvi 🤭
Bolne cice su meni bile prvi simptom 🤭 😁 i ostale su, majko mila znaci od gravitacije bole 😅 12 dpo bi bilo super, al ko ce to docekati hehehehe 😅
Mene trenutno tak bole da sam iskopala nekakav grudnjak koji mi iam lufta malo samo da me ne stišćea ležim ujutro u krevetu i okrenut se ne mogu od bolova 😅
Ma ti si trudna 😁😁😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ustvari su svi simptomi simptomi, a i nisu simptomitako da sretno nama
Mene nisu nikad tolko gadno boljele, oko m bi mi bile ev osjetljive bradavice, malo bi narasle grudi i to je to, presudni ciklus je bila bas neugodna bol. 😑
2021. M 💗
Sanjarka neuvjeravaj me u nesto u sto nismo sigurne 😂
Ana a i mene obicno bole poslije O, ovo jos nije toliko nepodnosljivo pa smatram to sve jos normalnim
Bas hocu 😂
Mene su sise toliko bolile jedino u t
A bole me u svakom pms-u
Kad su te pocele bolit?
Zene bok. Samo da prijavim pikcinu i start betoniranja 💪
Idem po to Bozicno cudo 🤰
https://ibb.co/Cs3FmLC
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Sanjarka neuvjeravaj me u nesto u sto nismo sigurne 😂
Ana a i mene obicno bole poslije O, ovo jos nije toliko nepodnosljivo pa smatram to sve jos normalnim
Bas hocu 😂
Mene su sise toliko bolile jedino u t
A bole me u svakom pms-u
Kad su te pocele bolit?
Dva dana nakon O su vec lagano pocele pa se evo intenzitet pojacava lagano iz dana u dani
Ma vidit cemo uskoro :)))🤞🤞🤞
2021. M 💗
3sreca ajmo hopa cupa nema stajanja! Kako lijepo pikovi na sve strane hehe 😊
Koliko pikova ovih dana 😁🤞🤞🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji