Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ana0310
    07. Prosinac 2020. 15:26

Lucky🍀

Danchy ajmo jos jedna betonaza pa odbrojavamo 😁
    Ana a nemam pojma, osjetim danas tu i tamo podosta probadanja s lijeve strane, i cice me bas jako bole, al nista mi to nije neki ekstra znak, vidjet cu mozda tamo oko 12dpo pisnem prvi 🤭

Bolne cice su meni bile prvi simptom 🤭 😁 i ostale su, majko mila znaci od gravitacije bole 😅 12 dpo bi bilo super, al ko ce to docekati hehehehe 😅

2021. M 💗

ana0310
    07. Prosinac 2020. 15:28

Lucky🍀

Sanjarka88 🦋

A nista
    Vidit cemo
    Sretno nam 😍😍😍

🤞🏻🤞🏻🤞🏻🍀🍀🍀
    Ma ja si govorim ako i ne bude necu se bacit u depru, idemo lijepo prvo na spermio pa cemo onda prema tome dalje, imam jos toliko mogucnosti, samo nove pustolovine me cekaju kako god okrenes😁

Nema depre, ima opcija srecom 😊 volim kad ste pozitivne 😘 ja navijam za sve 🥳🥳🥳

2021. M 💗

tina25
    07. Prosinac 2020. 15:39

Mene cice bole uvijek, počnu nekih tjedan dana prije M i dan prije prestanu tako da po tome uvijek znam da idući dan dolazi

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Sanjarka88
    07. Prosinac 2020. 16:33

Lucky🍀

ana0310

Lucky🍀

Danchy ajmo jos jedna betonaza pa odbrojavamo 😁
    Ana a nemam pojma, osjetim danas tu i tamo podosta probadanja s lijeve strane, i cice me bas jako bole, al nista mi to nije neki ekstra znak, vidjet cu mozda tamo oko 12dpo pisnem prvi 🤭

Bolne cice su meni bile prvi simptom 🤭 😁 i ostale su, majko mila znaci od gravitacije bole 😅 12 dpo bi bilo super, al ko ce to docekati hehehehe 😅

Mene trenutno tak bole da sam iskopala nekakav grudnjak koji mi iam lufta malo samo da me ne stišće a ležim ujutro u krevetu i okrenut se ne mogu od bolova 😅

Ma ti si trudna 😁😁😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

ana0310
    07. Prosinac 2020. 16:35

Lucky🍀

Ustvari su svi simptomi simptomi, a i nisu simptomi tako da sretno nama

Mene nisu nikad tolko gadno boljele, oko m bi mi bile ev osjetljive bradavice, malo bi narasle grudi i to je to, presudni ciklus je bila bas neugodna bol. 😑

2021. M 💗

Sanjarka88
    07. Prosinac 2020. 17:07

Lucky🍀

Sanjarka neuvjeravaj me u nesto u sto nismo sigurne 😂
    Ana a i mene obicno bole poslije O, ovo jos nije toliko nepodnosljivo pa smatram to sve jos normalnim

Bas hocu 😂
    Mene su sise toliko bolile jedino u t
    A bole me u svakom pms-u
    Kad su te pocele bolit? 

3sreca
    07. Prosinac 2020. 17:29

Zene bok. Samo da prijavim pikcinu i start betoniranja 💪
    Idem po to Bozicno cudo 🤰
    https://ibb.co/Cs3FmLC

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

ana0310
    07. Prosinac 2020. 17:29

Lucky🍀

Sanjarka88 🦋

Lucky🍀

Sanjarka neuvjeravaj me u nesto u sto nismo sigurne 😂
    Ana a i mene obicno bole poslije O, ovo jos nije toliko nepodnosljivo pa smatram to sve jos normalnim

Bas hocu 😂
    Mene su sise toliko bolile jedino u t
    A bole me u svakom pms-u
    Kad su te pocele bolit?

Dva dana nakon O su vec lagano pocele pa se evo intenzitet pojacava lagano iz dana u dani

Ma vidit cemo uskoro :)))🤞🤞🤞

2021. M 💗

Anchy_23 🌈 🌸
    07. Prosinac 2020. 17:52

3sreca ajmo hopa cupa nema stajanja! Kako lijepo pikovi na sve strane hehe 😊

Sanjarka88
    07. Prosinac 2020. 18:01

Koliko pikova ovih dana 😁🤞🤞🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.