Lucky samo nek se tempica drzi 🤞🤞🤞
Pisi mi molim te 19.12 na listu 🙂
Gledam ti graf, i meni je na 3dpo pala tempica tak jako, ajd sad nek se digne i drzi visokoooo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Pa mogu rec iznenadila me
Nisam nikad imala ovakav pad nagli, a pre rano je za implantaciju. Nadam se da nece nastavit padat i da je O bila 🤷♀️
Mozda smo postale fenomeni pa je impl pad nama 3dpo 😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂
Nadam se da nije, tada bi se implatiralo nesto polu dovršeno 😂😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Nista, cekam sutra da vidim hoce li se vratit gore 🤷♀️
E lucky pitanjce. To kad nisi odreagirala na klomi u 2 ciklusu, gin ti je povecao dozu ili si ostala na istome?
I dal ti je dao razlog zasto se to dogodilo da nije bilo reakcije? Malo razmisljam o tome svemu. Isto ne kuzim kak sam mogla prvi put super odreagirati a sad uopce ne. Pijem samo 1 tabl dnevno klomija kroz tih pet dana, znam da si ti rekla da 2 pijes. Bas me zanima sto ce mi sad gin predloziti i reci.
---
Iskreno bojim se ostati na istom na 1 tabl pa da opet friska figa a trujem se s time, a ako mi kaze da pojacamo dozu strah me hiperstimulacije i ako se stvori vise js onda opet nista... ma uopce eto ne znam...
Znam samo da mi je bolje kad ne razmisljam o tome svemu.
Helou kokice ja još čekam info što ćemo točno i jada ali moram vam ispričati šta sam bubnula 🙈
Ugl sam ga htjela ispitati zašto imam sraćkicu jel možda od previše Lactogyn i Isosport kojeg pijem sad uz stimulaciju i kažem ja fino :jel to možda zato što pijem puno IZOSANA (ONOG DEZINF.)
On se jadan zbunio, kaže zašto pijete Izosan haha Brukaaaa 😂😂😂
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ancy nije mi ništa povećavao, od prvog ciklusa pijem 2 tablete i tako je ostalo i nakon što nisam reagirala, ali nisam dobila objašnjenje…i moj ti je savjet da ne razbijaš glavu sad jel ćeš reagirat, jel će bit hiper, jer s tim ćeš si nabit dodatni stres i ko zna onda šta će bit, popričaj s doktoricom i reci joj svoje brige pa ćeš vidjeti njezine zaključke, nadam se da ćeš brzo riješiti problemčić
Nadam se i ja, hvala za info! Probati cu nekako da ne mislim toliko o svemu. Zaokupirati cu se ciscenjem i razmisljanjem koje kolace cu peci za Bozic hehe. Moram tako jer ovako stalno razmisljam sto i kako pa mi bude muka od toga svega.
Helou kokice ja još čekam info što ćemo točno i jada ali moram vam ispričati šta sam bubnula 🙈
Ugl sam ga htjela ispitati zašto imam sraćkicu jel možda od previše Lactogyn i Isosport kojeg pijem sad uz stimulaciju i kažem ja fino :jel to možda zato što pijem puno IZOSANA (ONOG DEZINF.)
hahaha dobra si
😂😂😂😂😂😂 Naravno da ti je od toga 😂😂😂
To ti pozorno slusala Donalda Trumpa 😂😂😂😂
Uh i ja sam izvukla ukrase i stavila po policama, pa adventski pa vjencici na vratima. Stize mi jedna bijela prekrasna zvijezdica koja ide na prozor hehe
Bas si pravim ugodaj u stanu, a navecer kad upalim sve te ukrase i lampice bude bas divno. Strpiti cu se jos ovaj vikend ali sljedeci cu okititi i bor
Pokrivanje pika u božićnom ambijentu -》neopisivo 😉😁
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji