Sanjarka znala sam da si zena od akcije 🥳
Lhbaby dobar plan, idemo u nove pobjede 💪🏼
Zivjela korona i izolacija 🤣🤣🤣
To san i ja sa mužen komentirala, živila korona, da ne bi nje, ne bi ni njega bilo doma u 2 h popodne kad je meni pik 😂 Prejake su mi te scene kad se sitin: napravin trakicu, ona pozitivna, oden po njega u ured, 5 m niz hodnik i ajmo, davaj vojnike, pa ti radi sta os posli.
Puno se lošeg događa zbog korone, al meni je donijela i nešto dobro. 😊
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Svima je mislim 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka, opasno blizu, čak kroz par sati ce pravi pravi pik, po mom strucnom oku. Vidim da si se već metnila 😂 super. Ja bi sad na tvom mistu opet ujutro. Ako mozete iskombinirat zbog dice.
Ajme
Jucer smo i danas, a s obzirom da mi zadnja 2 mjeseca o 48h od prvog pika mislim da cu ipak ostavit za petak 🤣
Dica nisu problem, jedno je u izolaciji drugo je super 🤣
Želim vam svakako brz oporavak ko god je pozitivan 🧡
Mala je. Danas 9.dan vec
I super je 😊 sve je za sada sa blagim simptomima a nadam se da ce tako i ostat
Imam pitanje, ja ne mjerim bazalnu. Ali jučer i danas imam temp od 37 do 37.3...sada ili se nešto kuha ili je korona..23 DC, 8 DPO danas
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Ja vam pojma o temp nemam, jedino što me veseli ovaj mjesec što izgleda neću morat piškit lh trakice 🎉🎉🎉 a ne ono điđi miđi s trakicama pa uvijek nešto fulaju 🥴
Prvi par puta kad sam bocnula super bilo, e sad boli sve više kad se ubodem 🥵 A istina i da nemam špekeca nego sve atletski 😂🤪😂
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sanjarka bas mi je drago da ti se sve poklopilo i da mozete hopsati 🤭 drzim fige da je to to 🤞🍀
Tina ja sam sad tek pocela mjeriti bazalnu ona se mjeri odmah ujutro cim oci otvoris bez da se dizes ih kreveta. Mislim da to sto ti je dnevna temp povisena nije vezano za O. A mozda se i varam 🤷🏼♀️
Mattan izdri bockanje, sve mi mozemo 💪 i Bogu hvala da ce ovaj put popratiti sve kak spada 😉
Hvala Ancy 🤗🤗🤗
Ancy znam da nema veze sa O, ona je prošla...nadam se pa je implantacija pa da je temp zato povišena hehe
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Papa - 8mj ✔
Tina25 ta temp. popodne ili navecer se ne prati i ona ti je primjerice nakon ovulacije, u lutealnoj fazi povisena skoro cijelo vrijeme (meni bude 37,3 / 37,2 pod normalno u te dane). 😊
👧🏽 33g. (sve uredno)
🙎🏽♂️ 32g. (sve uredno)
• Pokušavamo od 9/2020
• Folikulometrije ✅
• Hormoni ✅
• Spermiogram ✅
• HSG (1/2021) ✅
My Ovulation Chart
Meni je do prekucer bila normalna, najviše 36.5...nije bila viša, ne znam eto, vidjet cu u nedjelju...sada sam išla oprati zube nakon večere i odjednom puna usta krvi, to mi se još nije desilo...
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Papa - 8mj ✔
Meni je do prekucer bila normalna, najviše 36.5…nije bila viša, ne znam eto, vidjet cu u nedjelju…sada sam išla oprati zube nakon večere i odjednom puna usta krvi, to mi se još nije desilo…
Kazu da je krvarenje desni dobar znak 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 svaki dan imas nesto novo, jedva cekamo sutra 😁
A tek ja, hehe...a najviše čekam nedjelju 🤗🤗
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Papa - 8mj ✔
Sortiraj odgovore
Najstariji