Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    11. Studeni 2020. 20:15

Lucky jedino dobro od njega što sisojke rastu 😁😁😁

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    11. Studeni 2020. 20:43

Lucky🍀

Mattan

Lucky jedino dobro od njega što sisojke rastu 😁😁😁

🤭 Meni uopce ne utjece na to, niti malo, moje su najbolje kad imam ovulaciju, onda su bas prave, ovako sam ko daskica za peglanje 🙄

Meni ni za vrijeme O, a vidim i od Utrića ili od kombinacije svega budu onak veće i punije 😁
    Idem sad guglat taj gusti iscjedak, a ne znam ni koji sam dpo 😂😂možda kaže 3dpo znak rane trudnoće 

6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    11. Studeni 2020. 21:08

Ne kažu niš pametno, a i šta bi trebalo pisat, sad kad je najmanja šansa za T ja sam najluđa pa bi na silu 😂

6tt+2 imamo 💗

• Jednogdana
    12. Studeni 2020. 07:56

Jutar! meni se od jučer pomjerio unutarnji sat, sad se ne mogu nikako naspavat, a zaspala sinoć ko kokoš rano...
    Lucky jebemu, ali gle svakako spomeni doktoru da ti je LH pozitivan, nek on tebi lijepo provjeri hormone (posebno prolaktin).
    Mattan na kojoj strani si O? 

Matkiša 😎
    12. Studeni 2020. 08:39

Jednogdana na desnoj... 

6tt+2 imamo 💗

• Jednogdana
    12. Studeni 2020. 09:40

Mattan a jebemu ali dobro, uvijek ima nade.
    Lucky onda sretno da dođe 2-3 dana nakon Duphića, a ne 10...

Matkiša 😎
    12. Studeni 2020. 10:09

Jednogdana ta desna strana je sva neka smrdana, nisam ni očekivala tu nešto pametno....
    Lucky baš sad gledam, kod mene je došla 4.dan nakon dufića.. A nakon Utrića uvijek 3.dan krene...

Kod mene ništa novo, samo jučer bio taj sluzav češ, danas ništa... 
    Jedino ne mogu odrediti boli li me još od punkcije ili su grčevi od Utrića? Ni ne znam koliko moram mirovat nakon aspiracije🤔

6tt+2 imamo 💗

• novodoba
    12. Studeni 2020. 10:15

Dobar dan svima. Trebaju mi informacije i mislim da bi mi vi mogli pomoći.
    Imam PCOS i zadnjih 12 godina sam bez pauze na Diane 35. Moja izabrana ginekologica mi želi ukinuti terapiju s Diane 35 pod krinkom da mi se organizam očisti, a nakon toga mi želi "uvaliti" Yasmine, koje nisu dobre protiv PCOS-a (to je već pokušala jednom dok sam bila maloljetna, ali ju je moja mama "odrebatila"). Ginekologica iz humane reprodukcije inzistira da nastavim piti Diane 35 dok ne odlučim zatrudnjeti. Treća ginekologica mi je uz Diane 35  rekla da pijem folnu kiselinu 2x dnevno (da će mi pomoći u gubitku pretjeranih kilograma) te čaj vrkute s tinkturom konopljike.
    Na ovom forumu sam pročitala da kontracepcija nipošto ne ide s Vrkutom i konopljikom pa me zanima je li to rekla kazala ili je nečim potkrijepljeno.
    Uz velike probleme s kilažom imam i problem s drastičnim gubitkom kose pa bi molila i savjet s tim.
    Inače i mama mi se liječila od PCOSA godinama, s 30 je zbog karcinoma izvadila maternicu, jajnici su toliko sitni da praktički ne postoje, ali još uvijek joj rastu ciste, pretila je i nikakve dijete nemaju učinka. Nakon što je izvadila maternicu nije smjela uzimati nikakvu hormonsku terapiju. Ima li tko savjet kako bi mogla skinuti koje kilo, jer joj to stvara veliko opterećenje na zglobove. Hvala

Matkiša 😎
    12. Studeni 2020. 10:42

Lucky🍀

Mattan

Jednogdana ta desna strana je sva neka smrdana, nisam ni očekivala tu nešto pametno….
    Lucky baš sad gledam, kod mene je došla 4.dan nakon dufića.. A nakon Utrića uvijek 3.dan krene…

Kod mene ništa novo, samo jučer bio taj sluzav češ, danas ništa…
    Jedino ne mogu odrediti boli li me još od punkcije ili su grčevi od Utrića? Ni ne znam koliko moram mirovat nakon aspiracije🤔

Meni je onaj prvi put prije par mjeseci kad sam pila dufić došla tek nakon 8,9 dana jer mi je endo bio baš baš u komi, prošli put sam dobila nakon 3 dana, e sad se nadam da će opet doć nakon 3 dana jer endo je bio tanak ali ne toliko, 7mm prije tjedan dana pa se nadam da se uspio zadebljat dovoljno da M krene.

Što prije to bolje! 😁 Taman kad sam rekla da više nema tog iscjedka, evo ga opet... 

6tt+2 imamo 💗

Anchy_23 🌈 🌸
    12. Studeni 2020. 10:46

Jutro😊
    Evo ja sam vam dobro. Kuha se juhica, jos uvijek nemam okusa i mirisa...i to je uzas ko da karton zvacem 🤦🏼‍♀️ ovak inace se dobro osjecam. U ned mi je gotova izolacija. Nadam se da ce mi se do tad i okusi vratiti. Jer sljedeci tj mi je rockas...voljela bi tortu okusiti 😅
    ----
    Vidim da lucky pita za simptome. Ja nemam nikakvih bas. A kao racunam da je prosli vik bila ovulacija. 
    Mozda sam jucer malo nekakve grcice osjetila i dosta sam mokra tj imam te sluzi. Pa si sad cak mislim da je O ipak bila ovih dana, a ne prosli vik. 🙈 sto bi znacilo da nismo bas pokrili jer imam koronu. 
    Vidjeti cemo kroz desetak dana...ali ja sam nekako prekrizila ovaj mj i uopce se ne nadam plusu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.