Ja moram rec da su mi se javili bolovi kao da ce M, pogotovo s desne strane, i povremeno u ledima….e da bar oce doc glupaca kad vec nije bilo O pa da mogu dalje 😅
Ovo kao da sam ja pisala,25dc i isti bolovi. Plus hrpa iscjedka. Neznam koji sam dpo jer nisam pratila već smo spontano hopsali. Držim nam 🤞 da su ovo ipak simptomi T 😁
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
🥳🥳
Koliko vidim imaš 9 🐧 ako nije preintimno smijem li te pitat koliko je doktor odobrio da ih se vrati i jeste se ti i dragi dogovorili oko toga
Oprosti još jednom u naprijed ako je preintimno pitanje, baš sam uzbuđena zbog tebe
Nije preintimno 👍. 2 cemo vracati. Tako smo se dogovorili M i ja, a i doktor je predlozio tako. Svjesni smo da mogu biti blizanci i sve sta vodi to. Cak i navijamo za blizance 🙈🤭 pa kako bude bude 🙏
Pisiste me za ne dobiti 18.11. 🤭. Endometrije 8.8. Sve ok. Danas stoperica. U pon transfer i to je to.
18.11 na moj rockas heheh 😉 sretno Martina 🤞❤
Hvala. Ajme cool bad. Sta je s tobom? Nisam bas popratila detaljno u zadnje vrijeme 😊
Popila zadnji klomifencic pa sutra na uzv da vidimo sta kazu jajnici. Nadam se da su proradili i da cemo uskoro u akciju 🤞
Ti se svakako javi sa novostima poslije transfera 😊😘
Aaaaa double trouble 🥳🥳🤗🤗
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Martina da pratiti cu i sa trakicama joooj drzim figice za dvije male mrvice 🍀🤞.
Ja moram rec da su mi se javili bolovi kao da ce M, pogotovo s desne strane, i povremeno u ledima….e da bar oce doc glupaca kad vec nije bilo O pa da mogu dalje 😅
Ovo kao da sam ja pisala,25dc i isti bolovi. Plus hrpa iscjedka. Neznam koji sam dpo jer nisam pratila već smo spontano hopsali. Držim nam 🤞 da su ovo ipak simptomi T 😁
Uf ne znam jel moze bit T ako je tempica ovako niska kao moja, inace bi se mozda jos mrvu i nadala… Ali tebi drzim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 na najjace!
Joj mene su takvi simptomi bili 🤞🤞🤞 nekome tem pppizdi tek dan dva od M
Koliko se sjećam malla je imala takve lh 😋
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Lucky temp ima još kad skočiti i ostati gore 🤞
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Lucky meni to miriši na T 😊 i mallla je imala pozitivne LH trakice pred kraj ciklusa 😊😊
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Lucky ja se nadam da je to trakica potamnila iz drugih razloga a ne zbog ciste 🍀🤞 ja sam u ekipi vjecni optimist 😊
Pisni i sutra jos jednu lh cisto da vidis...
Cestitam plusicima 🍀🍀🍀
Tina, ja sam koristila femisan A kapi.
Nakon mjesec ostala trudna ali je nazalost bio spontani u 9TT. Nakon toga dosljedno koristila do naredne uspjesne trudnoce za koju mi je poslije spontanog trebalo 8 mjeseci.
Dom sam ih koristila imala ssm tacne O i M u dan uz puno sluzi za vrijeme O.
Bas razmisljam ponovo da pocnem.
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Sortiraj odgovore
Najstariji