Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kaća
    02. Studeni 2020. 06:50

Jutroo evo ja piškila i u nulu, negativan. Bogu hvala, ako idući mjesec ostanem trudna taman će nam bebač doć oko godišnjice braka. Čekamo vješticu i idemo dalje 😎😎
    Lucky kad trebaš ne dobit

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Kaća
    02. Studeni 2020. 06:53

A vidim sada 9.11. oprosti. Pa dobro taman tjedan dana do vještice pa ćeš bit pametnija nakon šta pričaš s doktorom, al nemoj ni skakati pred rudu, dugih je tjedan dana.

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Kaća
    02. Studeni 2020. 07:23

Hvala ti sve je moguće. Ali složila sam sebi u glavi da si dajemo još 6 mj jer sam tek počela koristiti trakice. Tako da no hard feelings. Startala sam u teretanu prije mjesec dana, nakupila sam puno viška kila, teško mi je raditi posao kojim se bavim koljena me bole. Ne želim si dozvoliti da me trudnoća baci na kolina jer nisam brinula o sebi. Polako se tope kilogrami i želim bit zdrava za bebu. U mom slučaju baš tvoj opis odgovara. Njegovi planovi i moje želje 🤗

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Anchy_23 🌈 🌸
    02. Studeni 2020. 07:45

Jutro cure!
    Kaca zao mi je zbog minusa, mozda te bas sljedeci ciklus iznenadi pa ces imati najbolji poklon za godisnjicu 
    Lucky Ako nije T onda se nadam da ce ti i M doci na vrijeme pa da odes kod gin i vidis sto i kako...ali jos uvijek se nadam skupa s tobom. I vidim da sam na popisu hvala! sad cekam O i onda u odbrojavanje 
    -----
    Evo ja sam jutros popila zadnji klomifen. Nekakvih vecih nuspojava od njega nisam imala osim glavobolje jedan dan i to je to. E sad se nadam da je odradio svoje i da ce sutra ultrazvuk pokazati da su se jajnici trgnuli i krenuli sa proizvodnjom 
    Sutra popodne mi je uzv pa cete dobiti detaljan izvjestaj 

Kaća
    02. Studeni 2020. 07:50

Sretno na ultrazvuku ❤️

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Anchy_23 🌈 🌸
    02. Studeni 2020. 07:52

Btw kaca i ja sam sad dobro nakupila kila. Prvo sam skinula sve od trudnoce cak i vise nego sto sam dobila. Ali to je sve bilo od stresa i soka nakon svega sto mi se dogodilo. I onda kad sam se malo psihicki dovela u red pocela sam i papati pa sam sad fino vratila to sve Sad pokusavam lagano skinuti. 

tina25
    02. Studeni 2020. 08:51

Jutro cure... Kaća žao mi je zbog minusa na testu, kada dođe M krećeš u nove pobjede 😊 ja sam danas 7 DPO, ako sam imala O, jer nisam uhvatila PIK sa trakicama, ali mi je premom označila pik na dan kada su trakice bile najtamnije, ali po meni to nije bio pik..tako da isto kao Lucky mislim da nista ni od ovog ciklusa...ali ajde nadam umire posljednja 😉

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

LHBaby1
    02. Studeni 2020. 09:16

Hej curke :) 
    Kaća ma polako, pa nekome tek na 14/15DPO pokaze pozitivno, tako da nista jos nije izgubljeno ☺️🙏🏽🤞🏽
    Lucky tvoje temp. su šarolike, ali jos ona stigne skociti. A i mozda najbolje iduci ciklus (ako dodje), ispratiti folikulometrijom pa si onda sigurna za O.  😊
    Anchy 23 drzimo fige za veliki br. folikula 😉

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

LHBaby1
    02. Studeni 2020. 09:18

A sto se tice mene: 
    Znaci do prije jucer nikakvog simptoma, i onda jucer cijeli dan bolovi na sredini i lijevoj strani donjeg dijela trbuha, donji dio ledja i taj kuk (ne jaki bolovi da se ne mogu izdrzati, nego onako low-middle jacina). 😅 Moram napomenuti da inace nemam PMS ni bolove tokom M, tako da su ove promjene dobrodosle. 

Nadalje... zaspala sinoc u 23h jer sam bas bila umorna i u 2h ujutro me probudi temp. 37,6 vrucina, zeđ, pa opet za sat vremen, i tako sam isla vise puta na wc, pa si mislim sutra cu onda testirati. Temp. malo popustila, ali ujutro opet 36,79 tako da eto.. Mozda veceras da probam test ili sutra ujutro. 🙈🤞🏽

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

• Manchy
    02. Studeni 2020. 09:52

Bok cure!! Odavno vas vec pratim,al nisam nikad nista komentirala,al primjetila sam da volite loviti sjenice,a meni treba upravo netko ko ce mi reci jesam ja luda ili sta. Nakon godinu dana pokusavanja mislim da imam pozitivan test. Jel itko ista vidi ili sam samo ja luda?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.