Lucky jel imaš test? Oćemo u ponediljak pišnit jedan? 😂 Ne mogu ti opisati šta me neka pozitiva pere bez obzira na rezultat
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
To je to!! Neka nam je sretno 🤗
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Čestitam svima na plusicima 🥰🥰 kako mi se čini na kraju ću ja sama ostati na ovoj temi hehe, a vi sve otići dalje 🙈
I ja s tobom 😁😁
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Ma nisam izgubila nadu ni ništa, moram se malo šaliti hehe...samo ovaj mjesec nemam nikakvih simptoma jedino sam zadnjih dva dana jako napuhana i da prostire stalno moram prditi haha...danas sam 5dpo...
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Pozdrav ženice
Čestitke na plusićima svimaa 😍😍 odmah dobijem nadu.
Što se tiće mene jutros sam zaboravila piškiti međutim u toku dana sam osjećala bolove u donjem dijelu stomaka i počele su me grudi boliti. Nažalost mislim da ću svaki čas procuriti..... Opet
Mallla preuzumam od sutra odbrojavanje ili cekamo da smognes snage pustit nas 😁😂
Jeeeeeeeeee al samo ovi ciklus🤞🤞🤞
Jesi Lucky od sutra si šefica liste, uživaj u vođenju! Želim ti kratko vođenje i da da nanižeš plusiće ❤️
Cure kojima je pala volja i misle da ć vječno bit na ovoj temi pogledajte mene i znajte da nećete! 2 godine sam tu puštala korijenje i onda je došao moj plus, doći će i vaš... Nekada je put dug i trnovit ali tamo u daljini čeka najljepši plus ❤️
url=https://lilypie.com]
Lucky kad cemo testice? Ja sam 8dpo, temp. obecavajuce, simptoma nema, samo cicke nabubrile i to je to.. 🤷🏽♀️
👧🏽 33g. (sve uredno)
🙎🏽♂️ 32g. (sve uredno)
• Pokušavamo od 9/2020
• Folikulometrije ✅
• Hormoni ✅
• Spermiogram ✅
• HSG (1/2021) ✅
My Ovulation Chart
Mi na poslu mjerimo temp svaki dan i meni je dosta niska temp znala biti. Npr.u srijedu bila 35.5., a petak sam radila test. Obično kažu da je u trudnoći viša temp???
Da.. cudno. Bazalna je bila 35.5 ili tokom dana? 🤔
👧🏽 33g. (sve uredno)
🙎🏽♂️ 32g. (sve uredno)
• Pokušavamo od 9/2020
• Folikulometrije ✅
• Hormoni ✅
• Spermiogram ✅
• HSG (1/2021) ✅
My Ovulation Chart
Sortiraj odgovore
Najstariji