Hvala vam. Bas sam curama pisala...ja se psihicki osjecam trudno sam cekam jos da obavimo fizicki dio 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣.
Jel se Martina javljala, kad joj je transfer?
9.11. Ce biti ako bude sve ok. Sutra imam jos ultrazvuk. Hvala sta mislis na mene ❤
Sretno! ❤
2021. M 💗
Martinaaa, sretno! Nadan se da će sve proć ok. Al' zanima me kako to funkcionira kad je FET u pitanju. Kad je najbolji dan za transfer? Pretpostavljam posli O, al' jel tebi lijekovima ta ovulacija zaustavljena ovaj ciklus ili? Nadan se da nisan zbunjoza i da ne zamjeras na pitanju. 😁
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Martinaaa, sretno! Nadan se da će sve proć ok. Al' zanima me kako to funkcionira kad je FET u pitanju. Kad je najbolji dan za transfer? Pretpostavljam posli O, al' jel tebi lijekovima ta ovulacija zaustavljena ovaj ciklus ili? Nadan se da nisan zbunjoza i da ne zamjeras na pitanju. 😁
Ma naravno da ne zamjeram. Evo ovako. Ceka se da mi endometrij bude dovoljno debeli. Ja sam u stimuliranom ciklusu za embrio tranasfer. Uzimam Estrofem flaster i Progynova vaginalete. Ne znam dal cu dobiti stopericu da se Ovulacija desi. To cu znat sutra.
A dal ce mi biti O ili ne nemam pojma. Bas cu pitat sutra ma ultrazvuku pa ti javim.
Hvala na pojašnjenju. Želim ti puuuno sreće, uz tebe smo🧡🧡🧡
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Lucky kako se osjećaš?
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Ajde ajde nešto je obećavajuće 🥳
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Sve mi očekujemo trudnoću i potajno se nadamo da svakom malom promjenom u tijelu, al sebi ne dozvoljavamo da se zanesemo i budemo povrijeđene, pa je taj glas koji nas spušta na zemlju malo glasniji. Bez obzira na sve, onog trenutka kad dođe vještica budemo u k i sutra odma jače idemo dalje u borbu. Ja osobno sebi trenutno želim priuštiti malo sanjarenja i pozitive iako nemam apsolutno nikakav simptom. A malo ću tugovati ako dođe vještica i ko ga je... Šta god da bilo zajedno smo tu i jednom će doći. ❤️❤️
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Sortiraj odgovore
Najstariji