Jel koja od vas koristila one FemiSan A kapi, Jel to išta pomaže?
Ja sam ih pila 3 mj. To je bilo u vrijeme kad sam imala biokemijsku. Mozda mi je to pomoglo ali nemogu sto posto utvrdit.
Meni menga zavrsava pa cu sad krenut sa macinom travom. Probat cemo pa cemo vidjeti ovaj mjesec
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Jel koja od vas koristila one FemiSan A kapi, Jel to išta pomaže?
Ja sad u 10.mj popila bočicu u 5 dana i eto imala + na kraju mj. Jel zbog toga, ne znam….. Ali sad si govorim da sam ih mogla uzeti prije 9 mjeseci kad sam vidjela da ne ide.
Ja to gledam već godinu dana hoću uzeti ili ne, jer sam vidjela svakakvih komentara...i da vrijedi i da ne pa se nisam mogla odlučiti..ako ovaj ciklus nista me bude idući bi mogla probati...kada si ih pocela piti, koji dan ciklusa i kako?
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Pisiste me za ne dobiti 18.11. 🤭. Endometrije 8.8. Sve ok. Danas stoperica. U pon transfer i to je to.
Pisiste me za ne dobiti 18.11. 🤭. Endometrije 8.8. Sve ok. Danas stoperica. U pon transfer i to je to.
18.11 na moj rockas heheh 😉 sretno Martina 🤞❤
Hvala. Ajme cool bad. Sta je s tobom? Nisam bas popratila detaljno u zadnje vrijeme 😊
Ufff jeste se uspisala jedva sam sve popratila.
Ana beta je prekrasna
Manchy kakva sjena to je plus
Lucky netko se z... S tobom baš te uznemirio ovaj ciklus
Mattan i sanjarka sretno dalje, javite obavezno šta kažu doktori
I posebno Martina molim te ispravi rečenicu i napiši "očitavanje plusa 18.11." ljepše zvuči 🤗🤗🤗
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Ufff jeste se uspisala jedva sam sve popratila.
Ana beta je prekrasna
Manchykakva sjena to je plus
Lucky netko se z… S tobom baš te uznemirio ovaj ciklus
Mattan i sanjarka sretno dalje, javite obavezno šta kažu doktori
I posebno Martina molim te ispravi rečenicu i napiši "očitavanje plusa 18.11." ljepše zvuči 🤗🤗🤗
E moze 🤭.
Dakle plus na testu ocekujem 18.11 🤣🤣🤣
Martina, sretno od srca🤞
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
🥳🥳
Koliko vidim imaš 9 🐧 ako nije preintimno smijem li te pitat koliko je doktor odobrio da ih se vrati i jeste se ti i dragi dogovorili oko toga
Oprosti još jednom u naprijed ako je preintimno pitanje, baš sam uzbuđena zbog tebe
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Hvala. Ajme cool bad. Sta je s tobom? Nisam bas popratila detaljno u zadnje vrijeme 😊
Popila zadnji klomifencic pa sutra na uzv da vidimo sta kazu jajnici. Nadam se da su proradili i da cemo uskoro u akciju 🤞
Ti se svakako javi sa novostima poslije transfera 😊😘
Sortiraj odgovore
Najstariji