Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    22. Listopad 2020. 17:50

Dreamer97

Marry, imala sam neki osecaj da ce bit + kod tebe 🙈 mnogooo mi ne dragooo, uzivaaj u svakom trenutku ❤️
    Nevergiveup, predivna prica, cestitam i zelim urednu trudnocu ❤️
    Ja evo cekam M sutra-prekosutra.. malo me boli stomak s vremena na vreme, temperatura i dalje ne pada.. ja sam mislila da u nedelju radim test ako ne bude dosla, posto su mi inace tacne M na 28 ili 29 dana. Sta vi mislite?

Ako ne dode do ned napravi testic. I tebi drzim 🤞🙂

22. Listopad 2020. 17:53

Dreamer97

Marry, imala sam neki osecaj da ce bit + kod tebe 🙈 mnogooo mi ne dragooo, uzivaaj u svakom trenutku ❤️
    Nevergiveup, predivna prica, cestitam i zelim urednu trudnocu ❤️
    Ja evo cekam M sutra-prekosutra.. malo me boli stomak s vremena na vreme, temperatura i dalje ne pada.. ja sam mislila da u nedelju radim test ako ne bude dosla, posto su mi inace tacne M na 28 ili 29 dana. Sta vi mislite?

Hvala ti puno ❤️
    Kaca hahah u to nema sumlje teski beba parti😂

• Perla123
    22. Listopad 2020. 18:02

Pozdrav cure, evo i mi ponovo krenuli pokušavati nakon spontanog i kiretaze. M trebam dobiti za 4 dana, al eto odlučila danas napraviti test. Da li koja od vas vidi nešto ili to samo ja vidim blagu liniju? 
    https://ibb.co/hHSMLmz

• Perla123
    22. Listopad 2020. 18:02

Pozdrav cure, evo i mi ponovo krenuli pokušavati nakon spontanog i kiretaze. M trebam dobiti za 4 dana, al eto odlučila danas napraviti test. Da li koja od vas vidi nešto ili to samo ja vidim blagu liniju? 

Anchy_23 🌈 🌸
    22. Listopad 2020. 18:17

Perla123

Vidim blagu liniju, pricekaj jos koji dan pa ponovi i javi nam da nas razveselis! 😊🤞

Matkiša 😎
    22. Listopad 2020. 18:21

@maryy superiškaaa čestitam🎉🎉🎉🎉
    @perla123 i ja vidim 🤞

A ostalo neću komentirat, jer mi tu neš smrdi pa, ću ostati pristojna 🤪🥴😜

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    22. Listopad 2020. 18:22

Lucky🍀

Cini se da se danas vidi nekakav pomak
    https://ibb.co/XsG47g1

Opaa, tu se nešto kuha 😁😁

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Sara 🌸
    22. Listopad 2020. 19:03

Lucky, ide to, taman za izletić za vikend kako si govorila😉😉😉 (osim ako vas ne zatvore u Zg zbog malog broja slučajeva danas🤦🏻‍♀️🤪) 
    Perla123, vidim i ja blagu. Napravi opet za dva dana. Trebala bi bit jača ako je T.
    Mattan, kad ti radiš svoj testić? 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

BAJOMA
    22. Listopad 2020. 19:55

Lucky🍀

Saro ne budi tako okrutna 😂 ja cu njima rec ekipa ja moram ic na opustanje, ovuliram taman, ne pokusavajte me sprijecit 😂😂
    Nadam se da ce se zakuhat kroz dan, dva nesto 🤞🏻

😘😘😘

BAJOMA
    22. Listopad 2020. 20:13

Lucky🍀

BAJO1

Lucky🍀

Mallla pa s obzirom da sve koje su vodile listu su ostale trudne ja bih ju vrlo rado preuzela ako niti jedna druga dama ne želi možda i meni donese sreću…
    Maryy ako je subota onda strpljivo ćekamo s tobom i nadamo se plusiću

Citam svaki dan odkad je MAllla dobila ➕ jer čekam ovo da ti preuzmes listu 😘😘😘. Drzim 🤞🤞🤞 najjace da vodis je samo 1 ciklus♥️♥️🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Bajo nasa ❤️❤️❤️
    Jesi dobro?

Spavam napokon bez grca🤞trudila sam se funkcionirat 2 miseca al tesko je  zaista . Pogotovo jer u mojoj obitelji su 2 dr (nisu ginekogozi al)pa nekako sam naviknula postivat to njihovo zvanje. I ono nijedan ginekolog nije bas davao šanse da je Nifty pogrijesio  čak nisam ni ja htjela gledat ultrazvuk. Al molitve su moje uslišane moja cura je dobro i napreduje🙏🏻🙏🏻🙏🏻
    Ja sam u 2 miseca izgubila 6 kg (jela sam al se nije primalo nista) .od nervoze- bit cu fit trudnica😂.
    Sad polako dolazim k sebi bit ce sve nadam se u redu do kraja.
    Sad citam dok ne vidim od Martine Matana i tebe plus🤞🤞🤞🙏🏻🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.