Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Listopad 2020. 15:50

Sara🌻

chiAn

Evo da vam bacim malo trudničke prašinee 🎉🎉🎉
    Svima vam želim što prije plusić…
    I ako budete u ljetnim bebama, ja cu biti s vama…jer mi se one proljetne bas i ne sviđaju 🙈😲😁
    Ovdje mi je bas fino…a tamo mi nekako drugacija atmosfera…ne znam to ni objasniti…strah me i čitati postove kad malo malo bude neke negative…

Chian, prvo drago mi je da si dobro. Kad ti je pregled?
    A za forum, ja zbog Baje pratim i onda tako sve iščitam, ne mogu stvorit misljenje u potpunosti, jer sam odlučila ništa ne pitat, budimo realni, nijedna od nas nema/ne zna/nije kompetentna davat odgovore na neka pitanja. I onda te razliciti odgovori znaju ispripadat. Zato san ja odlučila uopce ne koristit google u vezi tegobica a jos manje forum. No, nekidan sam ostala u šoku kad je jedna od njih došla sa postom: "evo me od doktora, beba je ok, bla bla, doktor kaže da je sve u najboljem redu. Veličina bebe je ta, DA LI JE TO U REDU?" 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    nakon doktora koji kaze da je sve ok, dolazis pitat na forum.
    Ako Malla, Lucky, Martina, Sanjarka ostanu uskoro trudne, volila bi se i ja prikljucit tom tandemu, cisto da ostanemo u kontaktu. Ali za savjete, nedoumice i ostalo se obraćam iskljucivo svom ginekologu.
    Najbolje otvorit grupu LH trudnice 😁

😉👍❤

07. Listopad 2020. 15:52

Ne pisem bas puno jer kod mene nema nista novo. Krenula sa pikanje. U petak ultrazvuk pa cemo vidit stanje.  Ali popratim vas uredno svaki dan uz jutarnju kavicu. I navijam iz daljine za svaki vas plusi, pik i urednu trudnocu. ❤❤

chiAn
    07. Listopad 2020. 17:44

Pregled mi je 16.10.
    Jos uvijek nemam nikakvih tegoba...
    Ja opcenito nisam neka paničarka i ne stresiram se baš u životu...sve prihvaćam tako kako je i uvijek gledam pozitivno...
    Živcira me čitati kako je svaku drugu strah svega...
    Postavila sam si u glavi ovako: godinu i 2 mj smo pravili bebu...sad kad se primilo to je to 😁😁...ne pušta se više 😂 
    i uopće nemam crnih misli i da nešto neće biti u redu...ako, ne daj Bože, nešto ne bude u redu, onda će se to rjesavati, a do tada želim uživati u miru i pozitivi u svojoj prvoj trudnoći...a ne se zamarati šta bi sve moglo biti i konstantno biti u strahu od pregleda i doktora i svega...
    💪🏻💪🏻

url=https://lilypie.com]

07. Listopad 2020. 17:46

🦋Anitram1982🦋

Ne pisem bas puno jer kod mene nema nista novo. Krenula sa pikanje. U petak ultrazvuk pa cemo vidit stanje. Ali popratim vas uredno svaki dan uz jutarnju kavicu. I navijam iz daljine za svaki vas plusi, pik i urednu trudnocu. ❤❤

Ovo ti je dobitni ma sigurnooo

• Tonka55
    07. Listopad 2020. 20:01

chiAn

Pregled mi je 16.10.
    Jos uvijek nemam nikakvih tegoba…
    Ja opcenito nisam neka paničarka i ne stresiram se baš u životu…sve prihvaćam tako kako je i uvijek gledam pozitivno…
    Živcira me čitati kako je svaku drugu strah svega…
    Postavila sam si u glavi ovako: godinu i 2 mj smo pravili bebu…sad kad se primilo to je to 😁😁…ne pušta se više 😂
    i uopće nemam crnih misli i da nešto neće biti u redu…ako, ne daj Bože, nešto ne bude u redu, onda će se to rjesavati, a do tada želim uživati u miru i pozitivi u svojoj prvoj trudnoći…a ne se zamarati šta bi sve moglo biti i konstantno biti u strahu od pregleda i doktora i svega…
    💪🏻💪🏻

Chian i ja bih voljela neku drugu grupu.. Hahaha.. To su žene u onoj grupi tipa nikad zadovoljne... Napokon se primi i opet nešto ne valja i opet crno.. Naravno da mi nije svejedno, nisam se još naručila niti na pregled... Ispada da smo isto tjedan trudne? Kad si ti imala zadnju m? 

👨‍💼30 💓 👩‍💼28
    Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰

Sara 🌸
    07. Listopad 2020. 20:04

Sanjich, kad ti je ono aspiracija? Jel piješ šta? 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

07. Listopad 2020. 20:14

Sanjich🤞🤰

🦋Anitram1982🦋

Ne pisem bas puno jer kod mene nema nista novo. Krenula sa pikanje. U petak ultrazvuk pa cemo vidit stanje. Ali popratim vas uredno svaki dan uz jutarnju kavicu. I navijam iz daljine za svaki vas plusi, pik i urednu trudnocu. ❤❤

Ovo ti je dobitni ma sigurnooo

Mislis "nama" 😜😏😉. U kojoj si fazi ti sada?

chiAn
    07. Listopad 2020. 20:29

Tonka55

chiAn

Pregled mi je 16.10.
    Ja opcenito nisam neka paničarka i ne stresiram se baš u životu…sve prihvaćam tako kako je i uvijek gledam pozitivno…
    Postavila sam si u glavi ovako: godinu i 2 mj smo pravili bebu…sad kad se primilo to je to 😁😁…ne pušta se više 😂
    i uopće nemam crnih misli i da nešto neće biti u redu…ako, ne daj Bože, nešto ne bude u redu, onda će se to rjesavati, a do tada želim uživati u miru i pozitivi u svojoj prvoj trudnoći…a ne se zamarati šta bi sve moglo biti i konstantno biti u strahu od pregleda i doktora i svega…
    💪🏻💪🏻

Chian i ja bih voljela neku drugu grupu.. Hahaha.. To su žene u onoj grupi tipa nikad zadovoljne… Napokon se primi i opet nešto ne valja i opet crno.. Naravno da mi nije svejedno, nisam se još naručila niti na pregled… Ispada da smo isto tjedan trudne? Kad si ti imala zadnju m?

2.9. Mi je bila zadnja M...po njoj termin bi mi trebao biti 9.6.
    A sad 16.10. Imam prvi pregled...pa cu viditi kako je po njenom...
    Kako je kod tebe? Kad ti je termin?

07. Listopad 2020. 20:35

Ja sutra idem po lijekove. 14og krecem estrofem  7 dana pa onda trebam dobit M i krenut s tim bockanjem 🤨 tako blizu a tako daleko 😆😘😘😘

• Tonka55
    07. Listopad 2020. 21:34

chiAn

Tonka55

chiAn

Pregled mi je 16.10.
    💪🏻💪🏻

Chian i ja bih voljela neku drugu grupu.. Hahaha.. To su žene u onoj grupi tipa nikad zadovoljne… Napokon se primi i opet nešto ne valja i opet crno.. Naravno da mi nije svejedno, nisam se još naručila niti na pregled… Ispada da smo isto tjedan trudne? Kad si ti imala zadnju m?

2.9. Mi je bila zadnja M…po njoj termin bi mi trebao biti 9.6.
    A sad 16.10. Imam prvi pregled…pa cu viditi kako je po njenom…
    Kako je kod tebe? Kad ti je termin?

7.9. mi je bila zadnja.. Zvat ću dr u pon i pitat ju sve pa javim 🥰

👨‍💼30 💓 👩‍💼28
    Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.