Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    05. Listopad 2020. 11:35

Sara🌻

anci00

Lucky🍀

Jutro ženice, divan kišni ponedjeljak kad bi mogla ostat doma pod dekicom cijeli dan bilo bi najljepše imamo li kandidatkinja za piškenje, vrijeme je za nove plusiće, analiziranje simptoma…

Lucky kako si ti? osim sto ti se spava, evo i meni glava pada na poslu :D

jel itko zna kako nam je Bajo?

Bajo je danas na amniocentezi. Sad joj slijedi razdoblje cekanja. Ja nisam na proljetnicama, jednostavno mi se ne da, al.pratim ovih dana zbog nje. Nadan se da ce sve dobro na kraju ispast. Prominila je ime, al možete skuzit kad se javi tamo i poslat joj poruku. Mislim da joj je sad zadnje na pameti da se ovdje javlja 😔

I ja se molim za nju 🙏

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

05. Listopad 2020. 11:36

Lucky mozd bas i ne bude simptoma a bude trudnoca, drzim fige :)

Sara ma znam, ja sam bila kratko pratila i znam da je pravila nifty, i tad vise nisam nista citala, imala je nalaze da bebac ima neki sindrom, i sada vise nista ne znam. Nadam se da je sve ok, sto ti znas?

05. Listopad 2020. 11:43

Lucky🍀

Da i ja sam jednom išla pogledati u proljetnicama samo zbog nje, pa sam isto vidjela da moram na pregled ali dalje više nisam gledala pa više nisam mogla ni pratiti u svim tim stranicama, a isto je se sjetim često i nadam se da će sve bit dobro na kraju 🙏
    Čuj Ancioo ma ne znam šta bi mislila, ne nadam se previše T, testovi su svi bili negativni, ni sjene sjenine sjene nije bilo pa si mislim da nema ničega ovaj ciklus

Nada umire zadnja, ali ako vec nije trudnoca drzim fige da ti M dode sto prije, da se ciklusi unormale

Sara 🌸
    05. Listopad 2020. 11:55

anci00

Sara ma znam, ja sam bila kratko pratila i znam da je pravila nifty, i tad vise nisam nista citala, imala je nalaze da bebac ima neki sindrom, i sada vise nista ne znam. Nadam se da je sve ok, sto ti znas?

Ma da, nifty je pokazao da beba možda ima Turnerov sindrom. No postotci točnosti u niftyu za taj sindrom su 54%. Zato se najcesce predlaze kad se radi taj test da se na samo tri najcesca sindroma testira, jer su sanse male da je krivo nalaz pokazao. Ako se ne varam, kod turnera je 54% da beba ima taj sindrom. Stvar je kod nje sto beba i dalje odgovara svim mjerama kako i treba, nema nikakvih odstupanja. 
    Velik je to stres i želim joj prije svega mir da nadvlada taj strah i da uspije kontrolirat stres prouzrokovan drskim doktorima bez imalo empatije.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

05. Listopad 2020. 12:01

Sara🌻

anci00

Ma da, nifty je pokazao da beba možda ima Turnerov sindrom. No postotci točnosti u niftyu za taj sindrom su 54%. Zato se najcesce predlaze kad se radi taj test da se na samo tri najcesca sindroma testira, jer su sanse male da je krivo nalaz pokazao. Ako se ne varam, kod turnera je 54% da beba ima taj sindrom. Stvar je kod nje sto beba i dalje odgovara svim mjerama kako i treba, nema nikakvih odstupanja.
    Velik je to stres i želim joj prije svega mir da nadvlada taj strah i da uspije kontrolirat stres prouzrokovan drskim doktorima bez imalo empatije.

i ja se iskreno nadam, hvala ti sto si mi napisala, cuvajte se cure
    saljem virtualne puse svima

Anchy_23 🌈 🌸
    05. Listopad 2020. 12:28

Lucky ja se nekako nadam da si ti trudna 

Za bajo se nadam da ce sve proci naj naj i da ce nalazi biti uredni drzim fige :)
    Nego usla sam na proljetnice kad ste ih pocele spominjati pa sam slucajno naletila da se Chian pozdravlja sa njima. 
    Chian nadam se da sam krivo skuzila.

ana0310
    05. Listopad 2020. 13:48

Za ne dobiti 11.11.
    Stigla vjestica nakon skoro mjesec dana kasnjenja 1.10. 

2021. M 💗

LHBaby1
    05. Listopad 2020. 16:20

Hej curke, meni danas pala temp. i dobila M 🙈 
    Za prvi mjesec pokusavanja cisto ok, sada znam vise o bazalnoj i svome tijelu. Tako da moze novi datum za odbrojavanje 4.11. ☺️
    Lucky tvoj graf upucuje na dobro 😍🤞🏽

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

Mallla
    05. Listopad 2020. 21:26

ODBROJAVANJE 10/2020
    Malalala - 02.10.2020. - kasni ❤️
    LenaEna - 03.10.2020. - kasni ❤️
    Lucky - 06.10.2020. - 1 dan ❤️
    Mallla - 14.10.2020. - 9 dana ❤️
    Tina25 - 17.10.2020. - 12 dana ❤️
    Maryy29 - 21.10.2020. - 16 dana ❤️
    Dreamer97 - 24.10.2020. - 19 dana❤️
    3sreca - 26.10.2020. - 21 dan ❤️
    Sanjarka88 - 31. 10.2020. - 26 dana ❤️
    Kiky - 31.10.2020. - 26 dana ❤️
    ODBROJAVANJE 11/2020
    Anitram1982 - 1.11.2020. ❤️
    LHbaby - 4.11.2020. ❤️
    Ana0310 - 11.11. 2020. ❤️

url=https://lilypie.com]

Mallla
    05. Listopad 2020. 21:28

Lucky piškaš li ujutro ili još čekaš?
    Kod mene ništa novo, osim prehlade! Malo sam u gužvi ovih dana pa ne stignem baš tipkat.
    Kako ste inače cure!?
    Ana0310 jel znaš razlpg tolikog kašnjenja ili? 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.