Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    08. Listopad 2020. 13:06

Ženice nisam uspjela sve upratiti ali vidim da ima uno pozitive, a to nam baš treba ❣️❣️ I vjerujem da pozitivne misli mogu pokrenuti planinu :)
    Inače u horoskop ne vjerujem ali ovaj 10.mjesec za Ovna prognoziraju baš ono što meni treba, beba aaaa 🤞🤞 Kažu da će biti šou od mjeseca i da je ovaj mjesec to TO 😂 Živi bili pa vidjeli! 
    Kod mene ovaj mjesec 2 dana krvarenja ostalo čokoladni puding (da ne kažem na što me drugo podsječa boja te menge) 🙈🙈 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    08. Listopad 2020. 14:08

Lucky🍀

Ajmo Mattan to je to, pozitiva se trazi 💪🏼💪🏼 drzimo 🤞🏻 da ti se ovaj mjesec konacno pokrene sve i da bude uspjesno!

Hvalaaaa 🥰🥰🥰 Također! 

6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    08. Listopad 2020. 14:11

Cijeli dan pjevam : Hajde mali (spermić) dođi u moj folikul imat ćemo privatan bal, šteta bi bila da propadne stvar kad kažu da smo tako PLODAN par 😂😂😂😂
    Očito je da sam prolupala 🙈

6tt+2 imamo 💗

• Maryy29
    08. Listopad 2020. 14:19

Dan drage moje, mislite li da sam napokon uhvatila pik ili je jos svijetlo? 🤔😂
    https://ibb.co/JFjC9c9

👱‍♀️29
    👨‍🦱30
    Planiramo drugo djete od 06/2020
    + 22.10. 2020.
    Termin 01.07. Girl 💓

08. Listopad 2020. 14:22

Mattan

Ženice nisam uspjela sve upratiti ali vidim da ima uno pozitive, a to nam baš treba ❣️❣️ I vjerujem da pozitivne misli mogu pokrenuti planinu :)
    Inače u horoskop ne vjerujem ali ovaj 10.mjesec za Ovna prognoziraju baš ono što meni treba, beba aaaa 🤞🤞 Kažu da će biti šou od mjeseca i da je ovaj mjesec to TO 😂 Živi bili pa vidjeli!
    Kod mene ovaj mjesec 2 dana krvarenja ostalo čokoladni puding (da ne kažem na što me drugo podsječa boja te menge) 🙈🙈

Hahhaha a jel...ja sam isto Ovan 🤣🤣🤣🤣

Sanjarka88
    08. Listopad 2020. 14:25

Maryy29

Dan drage moje, mislite li da sam napokon uhvatila pik ili je jos svijetlo? 🤔😂
    https://ibb.co/JFjC9c9

Nije jos pik, Al mislim da se bliži 🙂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    08. Listopad 2020. 14:25

Mattan

Cijeli dan pjevam : Hajde mali (spermić) dođi u moj folikul imat ćemo privatan bal, šteta bi bila da propadne stvar kad kažu da smo tako PLODAN par 😂😂😂😂
    Očito je da sam prolupala 🙈

🤣🤣🤣

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mara5
    08. Listopad 2020. 14:26

Mattan

kod mene je bila identična takva M :/ 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Anchy_23 🌈 🌸
    08. Listopad 2020. 14:36

Haha Mattan sad si i mene zarazila pjesmicom 
    Maryy ja ti nisam neki ekspert za trakice ali tamni definitivno i moglo bi biti soon 

Matkiša 😎
    08. Listopad 2020. 14:44

🦋Anitram1982🦋

Mattan

Hahhaha a jel…ja sam isto Ovan 🤣🤣🤣🤣

Eto, znači imat će dvije trudnice Ovnice u grupi 😁😁
    @mara5 meni unatrag 3 ciklusa a prije toga nije sto godina bilo smeđarenja... Mislim da to s vremenom malo poludi 🙈
    Sad ćete svi pjevušiti  pjesmicu 😂😂😂

6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.