Jutro zene!
Chian i meni se svida pozitivan stav. Iako sam imala tu strasnu nesrecu i izgubila tako kasno u trudnoci bebu znam da je svaka trudnoca prica za sebe. Tako da jos pozitivnije idem u nove pobjede. Jedino sto cu sada kada ponovo ostanem trudna jos vise osluskivati svoje tijelo i slusati svoju intuiciju.
Mara5 dobro nam dosla! po tvojoj prici mi se cini kao da je bila O tako da navali sad na dragog i sretno
Damajelen krasne trakice samo akcija kako kaze Martina. Treba nam plusica hehe
Lucky dobro da je dosla da se nije otegnulo to sve i krecemo u nove avanture
Malla i ja ocekujem M na 40dc . Mislim da O nije bilo iako...mah ne znam ni sama. Trakice su mi potamnile u onom nekom periodu ali mislim da ne dovoljno. A osjetim tu i tamo navecer kao neko probadanje. Nemam pojma iskreno..Ja i dragi smo bili u akciji skoro svaki dr ili 3 dan...ako se nesto dogodilo valjda cu uskoro znati.
Inace kad sam prvi put ostala trudna nisam imala apsolutno nikakve simptome. Nikakve osjetljive grudi ili promjene raspolozenja. Samo sam jedan dan osjetila poprilicno jake grceve i sva se poveselila napokon ce doci M jer nisam ju imala mjesec prije...i cekam ja tako dan dva grcevi jos prisutni ali slabiji i onda sam napravila test i bio je debelo pozitivan.
Nada umire zadnja, mozda me i ovaj put tako iznenadi hehe
Ženice nisam uspjela sve upratiti ali vidim da ima uno pozitive, a to nam baš treba ❣️❣️ I vjerujem da pozitivne misli mogu pokrenuti planinu :)
Inače u horoskop ne vjerujem ali ovaj 10.mjesec za Ovna prognoziraju baš ono što meni treba, beba aaaa 🤞🤞 Kažu da će biti šou od mjeseca i da je ovaj mjesec to TO 😂 Živi bili pa vidjeli!
Kod mene ovaj mjesec 2 dana krvarenja ostalo čokoladni puding (da ne kažem na što me drugo podsječa boja te menge) 🙈🙈

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ajmo Mattan to je to, pozitiva se trazi 💪🏼💪🏼 drzimo 🤞🏻 da ti se ovaj mjesec konacno pokrene sve i da bude uspjesno!
Hvalaaaa 🥰🥰🥰 Također!

6tt+2 imamo 💗
Cijeli dan pjevam : Hajde mali (spermić) dođi u moj folikul imat ćemo privatan bal, šteta bi bila da propadne stvar kad kažu da smo tako PLODAN par 😂😂😂😂
Očito je da sam prolupala 🙈

6tt+2 imamo 💗
Dan drage moje, mislite li da sam napokon uhvatila pik ili je jos svijetlo? 🤔😂
https://ibb.co/JFjC9c9

👱♀️29
👨🦱30
Planiramo drugo djete od 06/2020
+ 22.10. 2020.
Termin 01.07. Girl 💓
Ženice nisam uspjela sve upratiti ali vidim da ima uno pozitive, a to nam baš treba ❣️❣️ I vjerujem da pozitivne misli mogu pokrenuti planinu :)
Inače u horoskop ne vjerujem ali ovaj 10.mjesec za Ovna prognoziraju baš ono što meni treba, beba aaaa 🤞🤞 Kažu da će biti šou od mjeseca i da je ovaj mjesec to TO 😂 Živi bili pa vidjeli!
Kod mene ovaj mjesec 2 dana krvarenja ostalo čokoladni puding (da ne kažem na što me drugo podsječa boja te menge) 🙈🙈
Hahhaha a jel...ja sam isto Ovan 🤣🤣🤣🤣
Dan drage moje, mislite li da sam napokon uhvatila pik ili je jos svijetlo? 🤔😂
https://ibb.co/JFjC9c9
Nije jos pik, Al mislim da se bliži 🙂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cijeli dan pjevam : Hajde mali (spermić) dođi u moj folikul imat ćemo privatan bal, šteta bi bila da propadne stvar kad kažu da smo tako PLODAN par 😂😂😂😂
Očito je da sam prolupala 🙈
🤣🤣🤣

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
kod mene je bila identična takva M :/

🙅♀️30, 🙋♂️29
Haha Mattan sad si i mene zarazila pjesmicom
Maryy ja ti nisam neki ekspert za trakice ali tamni definitivno i moglo bi biti soon
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji