Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    07. Listopad 2020. 10:41

Jutro cure, 
    Evo i mene 😊
    Dakle, ja odbrojavam iako be mogu sa sigurnošću tvrditi od kad al sad sam okvirno 7dpo.
    Nemam nikakvih posebnih simptoma osim što su mi grudi bujne i žica me lijevi jajnik (onaj zabačeni). Uhvatila me prava prehlada ć, sad sam počela i kašljat. Tu i tamo pipiškim LH trakicu i dalje samo da vidim jel onda stvarno bio pik tj. Dan nakon pika. 
    Vidim kod svih neka zbivanja zanimljiva kod vas... Pa neka nam budu plodne odluke. 
    Dreamer probaj naći neki vaš oglasni portal pa naruči ili imaš stranicu plus ili minus ona je slovenska pa možda šalju i u Srbiju ili ebay. To su uglavnom portali na kojima se može nabaviti za nižu cijenu nego u trgovini. 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    07. Listopad 2020. 10:43

anci00

Ancy_23

Jutro cure!
    Kako smo sto ima? Ima li koja kakve simptomcice ili piski netko?
    Kod mene situacija ovakva. Ja i dalje piskim na lh kao reda radi i zato sto ih imam i previse pa da to trosim malo
    U ponedjeljak mi je trakica bila najtamnija do sad mozda je i bilo O ali kako testiram samo 1x dnevno ne mogu biti 100% ako je i bilo O vjerovatno je pik bio ranije toga dana. Jucer naravno trakica opet blijeda.
    Ne zamaram se njima previse nisu mi nekako pouzdane. Sad mi je u planu pricekati test na trombo. i onda s njime do gin pa usput i pregled i sve. Ako se do tad nesto ne izdogada.
    Inace se trudim biti pozitivna ali ova moja situacija me bas nekad isfrustrira. Nakon svega sto sam prosla ove godine sad se jos moram zajebavati sa jajnicima ovulacijom i neredovitim M.

jutro dame, bas sam pisala i u nasoj grupi, danas mi je 13dc i nocas sam osjetila bolove - vjerojatno je O bila, sad se osjecam usrano jer hopsali nismo, kontala sam tamo nekako ce mi bit oko petka pa smo se dogovorili svaki drugi dan,ne polazem nikakve nade u ovaj ciklus, osim ako plivaca od subote i nedjelje nije ostalo :D ali cisto sumnjam
    sad cu opusteno hopsat svaki dan pa nek ide zivot :D :D
    salje vam pozdrave usrana anci ko i ovo vrijeme

Samo ti hopsaj čim stigneš... Bolovi nisu totalba potvrda da je O bila. Pa nek živi nada 😊 često se dogode situacije kada O nije onda kad smo očekivali ili pomislili da je.... A možda su i malci dovoljno jaki da su opstali... Nikad ne znaš! 

Mallla
    07. Listopad 2020. 10:59

I da otkrila sam zašto mi FF još nije označio ovulaciju... Ne može se odlučiti, kada stavim OPK detektor kaže 23dc i 7dpo, a kada stavim Research onda kaže 24dc i 6dpo, dakle on ne zna što bi stavio jer različiti detektori daju različite podatke! 

07. Listopad 2020. 11:05

Mallla

anci00

Ancy_23

Jutro cure!
    Kako smo sto ima? Ima li koja kakve simptomcice ili piski netko?
    Kod mene situacija ovakva. Ja i dalje piskim na lh kao reda radi i zato sto ih imam i previse pa da to trosim malo
    U ponedjeljak mi je trakica bila najtamnija do sad mozda je i bilo O ali kako testiram samo 1x dnevno ne mogu biti 100% ako je i bilo O vjerovatno je pik bio ranije toga dana. Jucer naravno trakica opet blijeda.
    Ne zamaram se njima previse nisu mi nekako pouzdane. Sad mi je u planu pricekati test na trombo. i onda s njime do gin pa usput i pregled i sve. Ako se do tad nesto ne izdogada.
    Inace se trudim biti pozitivna ali ova moja situacija me bas nekad isfrustrira. Nakon svega sto sam prosla ove godine sad se jos moram zajebavati sa jajnicima ovulacijom i neredovitim M.

jutro dame, bas sam pisala i u nasoj grupi, danas mi je 13dc i nocas sam osjetila bolove - vjerojatno je O bila, sad se osjecam usrano jer hopsali nismo, kontala sam tamo nekako ce mi bit oko petka pa smo se dogovorili svaki drugi dan,ne polazem nikakve nade u ovaj ciklus, osim ako plivaca od subote i nedjelje nije ostalo :D ali cisto sumnjam
    sad cu opusteno hopsat svaki dan pa nek ide zivot :D :D
    salje vam pozdrave usrana anci ko i ovo vrijeme

Samo ti hopsaj čim stigneš… Bolovi nisu totalba potvrda da je O bila. Pa nek živi nada 😊 često se dogode situacije kada O nije onda kad smo očekivali ili pomislili da je…. A možda su i malci dovoljno jaki da su opstali… Nikad ne znaš!

hvala ti

Anchy_23 🌈 🌸
    07. Listopad 2020. 12:42

Lucky🍀

Mallla znas da je O bila, sad jel 6 il 7dpo je manje bitno, drhimo fige na najjace da se jave kakvi znakici implantacije ovih dana pa da ugledas plusic 🤞🏻🤞🏻
    Ancy ti hopsaj i piski pa sta bude, samo nek je sretan zavrsetak 🍀
    Ancioo sve je moguce, prezive vojnici dovoljno, ima nade 💪🏼

Lucky takav je plan. Mi hopsamo kad nam se da pa ako nesto bude super 

Anchy_23 🌈 🌸
    07. Listopad 2020. 12:43

Malla nadam se da se kod tebe nesto kuha bas bi voljela da nam svima krene pa da se prebacimo na temu ljetnih beba i pratimo se do kraja 

chiAn
    07. Listopad 2020. 14:59

Evo da vam bacim malo trudničke prašinee 🎉🎉🎉
    Svima vam želim što prije plusić...
    I ako budete u ljetnim bebama, ja cu biti s vama...jer mi se one proljetne bas i ne sviđaju 🙈😲😁
    Ovdje mi je bas fino...a tamo mi nekako drugacija atmosfera...ne znam to ni objasniti...strah me i čitati postove kad malo malo bude neke negative...

Anchy_23 🌈 🌸
    07. Listopad 2020. 15:20

chiAn

Svima vam želim što prije plusić…
    I ako budete u ljetnim bebama, ja cu biti s vama…jer mi se one proljetne bas i ne sviđaju 🙈😲😁
    Ovdje mi je bas fino…a tamo mi nekako drugacija atmosfera…ne znam to ni objasniti…strah me i čitati postove kad malo malo bude neke negative…

Heej draga! Jooj to nam treba te prašine, hvala ti heheh 
    I nadam se stvarno da cemo skupa pisati na ljetnim!
    Ja sam imala bas super zene u ljetnim bebama 2020. Bas je grupa bila top. Pomagale smo si savjetima cak su si neke curke i neke stvari medusobno slale. Imale smo nas e-mail (i nadimak krafnice jer smo u jednom momentu sve jele samo krafne), a nakon sto su rodile prebacile su se na viber. Curke iz Rijeke su isle na kavu skupa a mislim da su se i ove iz zga isto druzile. Na zalost ja sam ranije morala izaci iz grupe ali pratila sam ih do kraja!
    Nadam se da cu opet upasti u tako neku pozitivnu i veselu grupu!

Melly
    07. Listopad 2020. 15:33

Dreamer97

Meni je danas 12dc. Juce sam prvi put koristila trakicu i nista nije pokazala. Da li da pisnem i danas ili od sutra? Imam jos 4 trakice,pa ih moram stedetikod nas imaju samo pakovanja od 5kom i bas su skupa. Ako neko zna gde ima u Srbiji da se kupi vise komada po povoljnoj ceni nek mi pisee

lhtestusrbiji.com

Sara 🌸
    07. Listopad 2020. 15:34

chiAn

Svima vam želim što prije plusić…
    I ako budete u ljetnim bebama, ja cu biti s vama…jer mi se one proljetne bas i ne sviđaju 🙈😲😁
    Ovdje mi je bas fino…a tamo mi nekako drugacija atmosfera…ne znam to ni objasniti…strah me i čitati postove kad malo malo bude neke negative…

Chian, prvo drago mi je da si dobro. Kad ti je pregled? 
    A za forum, ja zbog Baje pratim i onda tako sve iščitam, ne mogu stvorit misljenje u potpunosti, jer sam odlučila ništa ne pitat, budimo realni, nijedna od nas nema/ne zna/nije kompetentna davat odgovore na neka pitanja. I onda te razliciti odgovori znaju ispripadat. Zato san ja odlučila uopce ne koristit google u vezi tegobica a jos manje forum. No, nekidan sam ostala u šoku kad je jedna od njih došla sa postom: "evo me od doktora, beba je ok, bla bla, doktor kaže da je sve u najboljem redu. Veličina bebe je ta, DA LI JE TO U REDU?" 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 
    nakon doktora koji kaze da je sve ok, dolazis pitat na forum. 
    Ako Malla, Lucky, Martina, Sanjarka ostanu uskoro trudne, volila bi se i ja prikljucit tom tandemu, cisto da ostanemo u kontaktu. Ali za savjete, nedoumice i ostalo se obraćam iskljucivo svom ginekologu. 
    Najbolje otvorit grupu LH trudnice 😁

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.