Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    07. Listopad 2020. 06:54

ODBROJAVANJE 10/2020
    Malalala - 02.10.2020. - kasni ❤️
    LenaEna - 03.10.2020. - kasni ❤️
    Lucky - 06.10.2020. - kasni ❤️
    Tonka55 - 11.10.2020. - ❤️➕
    Mallla - 14.10.2020. - 7 dana ❤️
    Tina25 - 17.10.2020. - 10 dana ❤️
    Maryy29 - 21.10.2020. - 14 dana ❤️
    Dreamer97 - 24.10.2020. - 17 dana❤️
    3sreca - 26.10.2020. - 19 dana❤️
    Sanjarka88 - 31. 10.2020. - 24 dana ❤️
    Kiky - 31.10.2020. - 24 dana ❤️
    ODBROJAVANJE 11/2020
    Anitram1982 - 1.11.2020. ❤️
    LHbaby - 4.11.2020. ❤️
    Ana0310 - 11.11. 2020. ❤️

url=https://lilypie.com]

Anchy_23 🌈 🌸
    07. Listopad 2020. 08:01

Jutro cure! 
    Kako smo sto ima? Ima li koja kakve simptomcice ili piski netko?
    Kod mene situacija ovakva. Ja i dalje piskim na lh kao reda radi i zato sto ih imam i previse pa da to trosim malo 
    U ponedjeljak mi je trakica bila najtamnija do sad mozda je i bilo O ali kako testiram samo 1x dnevno ne mogu biti 100% ako je i bilo O vjerovatno je pik bio ranije toga dana. Jucer naravno trakica opet blijeda. 
    Ne zamaram se njima previse nisu mi nekako pouzdane. Sad mi je u planu pricekati test na trombo. i onda s njime do gin pa usput i pregled i sve. Ako se do tad nesto ne izdogada.
    Inace se trudim biti pozitivna ali ova moja situacija me bas nekad isfrustrira. Nakon svega sto sam prosla ove godine sad se jos moram zajebavati sa jajnicima ovulacijom i neredovitim M. 

07. Listopad 2020. 08:08

Ancy_23

Jutro cure!
    Kako smo sto ima? Ima li koja kakve simptomcice ili piski netko?
    Kod mene situacija ovakva. Ja i dalje piskim na lh kao reda radi i zato sto ih imam i previse pa da to trosim malo
    U ponedjeljak mi je trakica bila najtamnija do sad mozda je i bilo O ali kako testiram samo 1x dnevno ne mogu biti 100% ako je i bilo O vjerovatno je pik bio ranije toga dana. Jucer naravno trakica opet blijeda.
    Ne zamaram se njima previse nisu mi nekako pouzdane. Sad mi je u planu pricekati test na trombo. i onda s njime do gin pa usput i pregled i sve. Ako se do tad nesto ne izdogada.
    Inace se trudim biti pozitivna ali ova moja situacija me bas nekad isfrustrira. Nakon svega sto sam prosla ove godine sad se jos moram zajebavati sa jajnicima ovulacijom i neredovitim M.

jutro dame, bas sam pisala i u nasoj grupi, danas mi je 13dc i nocas sam osjetila bolove - vjerojatno je O bila, sad se osjecam usrano jer hopsali nismo, kontala sam tamo nekako ce mi bit oko petka pa smo se dogovorili svaki drugi dan,ne polazem nikakve nade u ovaj ciklus, osim ako plivaca od subote i nedjelje nije ostalo :D ali cisto sumnjam
    sad cu opusteno hopsat svaki dan pa nek ide zivot :D :D
    salje vam pozdrave usrana anci ko i ovo vrijeme

Maša🤰🏼
    07. Listopad 2020. 08:12

Lucky jako mi je zao :/ ako je tako zelim ti da ti M dode cim prije pa onda u nove pobjede :) 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Sanjarka88
    07. Listopad 2020. 08:19

Lucky🍀

Ja sam pisnula jer mi se vise nije dalo cekat, reko ako sta ima pokazat ce danas ako ne nece se sutra desit neko cudo, naravno negativno, al znala sam da nista od toga jer jutros tempica kao sto rekoh stmoglavo pala, tako da ocekujem M.

Ajmo dalje hrabro 💪

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Anchy_23 🌈 🌸
    07. Listopad 2020. 08:29

Lucky zao mi je sto nema plusica. Sad idemo dalje. Mozda nam ovaj mjesec donese nesto!
    Inace ancioo dan je bas sugav na raznoraznim nivoima. Ali proci ce to je ono bitno, kako ono kazu, nakon kise uvijek dolazi sunce 

Teja09
    07. Listopad 2020. 08:52

Dobro jutro svima. Ja sam se ovaj mjesec borila s bakterijom u urinu, a i počela sam piti Duphaston, propisala dr s humane. I sad nikako da krene M, da mogu vaditi hormone itd. 
    Žao mi je zbog negativnih testova, bit ce bolje iduci ciklus! 😘

👩‍🦱 28 - PCO, anovulacija
    🧔 31 - sve u redu
    Pokušavamo od 09/2019.
    12/2020. TO - Betaplus, Letrozol
    18.12.2020. B-HCG 303,6

• Dreamer97
    07. Listopad 2020. 09:31

Meni je danas 12dc. Juce sam prvi put koristila trakicu i nista nije pokazala. Da li da pisnem i danas ili od sutra? Imam jos 4 trakice,pa ih moram stedeti kod nas imaju samo pakovanja od 5kom i bas su skupa. Ako neko zna gde ima u Srbiji da se kupi vise komada po povoljnoj ceni nek mi pisee

👱🏼‍♀️ 24
    🧔🏻 24
    ➕ 25.11.

07. Listopad 2020. 09:31

Ancy_23

Lucky zao mi je sto nema plusica. Sad idemo dalje. Mozda nam ovaj mjesec donese nesto!
    Inace ancioodan je bas sugav na raznoraznim nivoima. Ali proci ce to je ono bitno, kako ono kazu, nakon kise uvijek dolazi sunce

Hvala imenjakinjo 

Sara 🌸
    07. Listopad 2020. 09:50

Lucky🍀

Ma cim je tempica toliko pala ocekujem ju sutra, zovem gina i idemo ponovo 💪🏼 vidim i cicke manje bole danas, ispuhale se, to je to, al ajd bar sam imala normalan ciklus 👏🏻👏🏻 rekoh ja, Sarinetrakice su mi donijele srecu, sad sam ulovila pik, sad nek mi posalje testove za trudnocu pa cu ulovit plus 😂

Jesan ja izbrisala mejl, al se jos sićam adrese iz nekog razloga. Srićom nisan "stalker" i udaljene smo jedno 800 km trenutno. 😂 Al ako triba, saljem ja štagod, samo za plusić.
    Btw, žao mi je za ovaj propali ciklus 😔 Ideš dalje i hopsaš sve do plusa. Jadnom je mom mužu to hopsanje u tim danima tako teško padalo, virujem da je i tvome baš teško😂

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.