Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    02. Listopad 2020. 21:36

https://ibb.co/nqG38n1 hmm čudno, ja dobijem ovakav nalaz od njih... 
    Mislim da ja imam negdje e mail od biologice, možda da njoj pošalješ upit? 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    02. Listopad 2020. 21:42

barisic.lara@kbco.hr ili na broj 031/512 345
    Kažeš da ti doktorica ne zna očitati nalaz i da trebaš pomoć. 
    Evo ako ti je nešto od ovoga korisno, i sretno :) 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Lindsay
    02. Listopad 2020. 21:44

Hvala Mattan dakako da je pomoc.

damajelen
    02. Listopad 2020. 21:54

lindsay

Pozdrav cure, ima li koja da je muz/decko radio spermiogram, jos preciznije u Osijeku i da je na nalazu dobio minuse umjesto rezultata? Njegova dr opce prakse kaze da to sto je minus nije ni testirano?! (Cemu onda pretraga spermiograma) a ja se bojim da je to ono najgore necu niti izgovoriti. Prilazem sliku.
    https://ibb.co/TcC308L

Lindsay ovakav nalaz je nedopustiv. Crtice ne znace apsolutno nista jer u slucaju da nista nisu nasli (iskreno mislim kako to nije bio sigurno slucaj kod vas) onda se napise 0, a ne crtica i nakon toga mjerna jedinica. Na tvom mjestu svakako bi nazvala one koji su ti izdali zalaz i zahtjevala objasnjenje. 
    P.s. U svakom slucaju mozes im i poslati mail! 
    Moj decko je isao privatno i ispisali su sve brojeve. Cak su ga i zvali telefonski da mu pojasne jos sve dodatno usmeno. Zalosno je da se prava usluga dobije tek kad se plati privatno.

Lindsay
    02. Listopad 2020. 22:05

damajelen

lindsay

Pozdrav cure, ima li koja da je muz/decko radio spermiogram, jos preciznije u Osijeku i da je na nalazu dobio minuse umjesto rezultata? Njegova dr opce prakse kaze da to sto je minus nije ni testirano?! (Cemu onda pretraga spermiograma) a ja se bojim da je to ono najgore necu niti izgovoriti. Prilazem sliku.
    https://ibb.co/TcC308L

Lindsay ovakav nalaz je nedopustiv. Crtice ne znace apsolutno nista jer u slucaju da nista nisu nasli (iskreno mislim kako to nije bio sigurno slucaj kod vas) onda se napise 0, a ne crtica i nakon toga mjerna jedinica. Na tvom mjestu svakako bi nazvala one koji su ti izdali zalaz i zahtjevala objasnjenje.
    P.s. U svakom slucaju mozes im i poslati mail!
    Moj decko je isao privatno i ispisali su sve brojeve. Cak su ga i zvali telefonski da mu pojasne jos sve dodatno usmeno. Zalosno je da se prava usluga dobije tek kad se plati privatno.

Nadam se da - ne znaci 0 
    Ali koliko curke ovdje imaju iskustva cini mi se da nije iskljuceno. 
    Hvala ti slazem se, ovo je nedopustivo!
    😥😥😥😥😪😪😪

damajelen
    02. Listopad 2020. 22:26

Ne vjerujem da je 0. Posebice zato jer su napisali onu zadnju recenicu! Vidim da ti pise da imate 27 god i iako znam da ponekad neki problemi nisu rezervirani samo za stariju dob, mislim da ste svakako u prednosti jer ste jos mladi. Uz to, postoje razne metode danas tako da ne sumnjam da cete uspjeti. :)  Ali svakako odite na jos jedan spermiogram (mozda i privatno? - Oko 200-300 kn su u Zg). 

Lindsay
    02. Listopad 2020. 22:30

damajelen

Ne vjerujem da je 0. Posebice zato jer su napisali onu zadnju recenicu! Vidim da ti pise da imate 27 god i iako znam da ponekad neki problemi nisu rezervirani samo za stariju dob, mislim da ste svakako u prednosti jer ste jos mladi. Uz to, postoje razne metode danas tako da ne sumnjam da cete uspjeti. :) Ali svakako odite na jos jedan spermiogram (mozda i privatno? - Oko 200-300 kn su u Zg).

Hocemo, prva prilika nam je za 5 mjeseci kada dodje s terena. Jedva cekam, odbrojavat cu 🤞

LHBaby1
    02. Listopad 2020. 22:35

Lucky🍀

Lhbaby onda skupa odbrojavamo
    Ovo si u potpis staviš tak da odeš na FF aplikaciju, stisneš gore desno one 3 točkice, pa ideš na Share chart and data, pa Create and share grafical ticker, i onda imaš share ispod svog tickera i pojave ti se 3 linka, treći skopiraš i zaljepiš u potpis i to je to :)

Lucky moze ☺️ Counting..
    Hvala, uspjela sam staviti link za graf. 👌🏽  Jedino za dane ciklusa nisam.. 🤷🏽‍♀️

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

Sanjarka88
    03. Listopad 2020. 07:05

Lucky🍀

Jutro zenice, tempica je danas pala, al ajd svejedno sam pisnula testic, negativan. Sad stvarno vise ne testiram, cekam M pa u nove pobjede 💪🏼

😔😔😔
    Nije jos nista gotovo! Ako i je, onda novi ciklus nova nada, idemooo 💪

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    03. Listopad 2020. 07:18

Mallla pisi me za 31.10 🙂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.