Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kaća
    13. Rujan 2020. 11:41

Negdi sam pročitala u nekom članku da je najbolje piškiti lh od 14-15 h 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Matkiša 😎
    13. Rujan 2020. 11:56

https://ibb.co/2jssFqk ovo nije normalno, lagano ludim već. Pa jel mogla biti O sinoć između pola 11 navečer i pola 9 ujutro? Nema šanse da bi tako brzo nestao hormon da ga ni trakica ne očita 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    13. Rujan 2020. 12:07

Slikam vam u Premom jer tu fino ljubičasto bude pa je pregledniji za pratiti 

6tt+2 imamo 💗

Sanjarka88
    13. Rujan 2020. 12:14

Mattan

https://ibb.co/2jssFqk ovo nije normalno, lagano ludim već. Pa jel mogla biti O sinoć između pola 11 navečer i pola 9 ujutro? Nema šanse da bi tako brzo nestao hormon da ga ni trakica ne očita

Ja stvarno ne znam sta bi rekla 😐
    Kako ti se inace ponaša pik? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Matkiša 😎
    13. Rujan 2020. 12:20

https://ibb.co/0cnYkDg evo npr 4 i 5 mjesec, i tako je svaki zapravo, samo 0 nije na isti dan.. Ali jasno vidljivo

6tt+2 imamo 💗

Sanjarka88
    13. Rujan 2020. 12:30

Mattan

https://ibb.co/0cnYkDg evo npr 4 i 5 mjesec, i tako je svaki zapravo, samo 0 nije na isti dan.. Ali jasno vidljivo

Onda sumnjam da je bio pik nocas 😐

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Matkiša 😎
    13. Rujan 2020. 12:35

Sanjarka88 🦋

Mattan

Onda sumnjam da je bio pik nocas 😐

Pa i meni je čudno, ja ću svakako na uzv sutra, pojavit ću se samo pa nek rade šta hoće.. Svakako će mi postupak propasti jer su spermiji već stari 🤷‍♀️

6tt+2 imamo 💗

curly29
    13. Rujan 2020. 12:58

Idi Mattan, na glavu im se popni! To sto te pustaju da cekas pik na LH da dodjes, nema smisla nikakvog. I mi znamo da nista nije po pravilima i da pik moze se pokazati a i ne mora, pucanje i ovulacija se moze desiti i bez toga, masina smo neopisiva. Znaci samo idi, smaraj ih dosadjuj bas te briga sta ce ko reci. Pa jebote kako ne vide da je nejasno sve i prodje prilika za sekund 🤦🏼‍♀️ Uf al me ljute

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

Matkiša 😎
    13. Rujan 2020. 13:13

curly29

Idi Mattan, na glavu im se popni! To sto te pustaju da cekas pik na LH da dodjes, nema smisla nikakvog. I mi znamo da nista nije po pravilima i da pik moze se pokazati a i ne mora, pucanje i ovulacija se moze desiti i bez toga, masina smo neopisiva. Znaci samo idi, smaraj ih dosadjuj bas te briga sta ce ko reci. Pa jebote kako ne vide da je nejasno sve i prodje prilika za sekund 🤦🏼‍♀️ Uf al me ljute

Odgovorio mi dok. na poruku. Kaže :ne znam, trakice znaju nekad slagati zato ih kombiniramo sa uzv, i da dođem sutra na pregled.
    Eto, šta si kombinirao majke ti, 2 x puta bila na uzv

6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    13. Rujan 2020. 13:33

Lucky🍀

Mattan znaci ja sam evo ljuta na tog tvog doktora, pa jel moguce da ti kaze da kombinira lh i uzv, a cijeli tjedan si bila jednom na uzv?!?! Ne znam sta drugo rec nego da je strasno neprofesionalno to, pa jebemu sta je tesko narucit svaki 2 dan ili treci da dodes i da baci pogled, 5 minuta posla ima, uzas uzas uuas! Gle do sada ti se jasno vidio pik, trakoce su ti svako ciklus do sad bile tamne po 2 dana cak, tako da mislim da je nemoguce da si ga fulala, iskreno se nadam da ti je hormon malo podivljao samo, makar ne znam sto sa spermijima nakon toliko dana 😶 hjoj evo bas mi je krivo kao da se meni to sve dogada

Ne rade očito uzv vikendom, a mene uvijek vikend potrefi ili neki blagdan. Ideš 2 ili 3 dc, pa 8 dc a poslije snađi se druže 😂😂 Dođe mi da se keksnem sad na brzinu!! Ali opet mislim ako budu potrebni sutra s čim će me onda oploditi 🙈🤷‍♀️🥴

6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.