Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    12. Rujan 2020. 21:48

Mattan

Vjerujem doktoru, ali bilo bi ok da povremeno odgovori na poruku kad već inzistira da mu se javljamo osobno.
    Možda na desnom jajniku ovuliram kasnije, ili možda tamo sporije raste folikul… Sve ja to kužim, ali baš ovo iščekivanje ubija…

Ee cure koje imate djecu znači još je gore kad ideš na drugo haha Prvo dijete ti dođe kao kontracepcija, ne da ti da zatrudniš izgleda 😂😂

Ooo daaa... Kad imaš jedno trčkaralo po kući treba sex uklopit u raspored.... Kod mene ispada da se najčešće sexamo između 23:30 i 00:30 jer eto tada možemo.... Ako nismo zaspali.... Naravno ima i onih parova koju prakticiraju sex na ex u wc-u al mi nismo od tih 😊 Dakle itekakva kontracepcija. 

url=https://lilypie.com]

3sreca
    12. Rujan 2020. 21:51

Mattan

chiAn

Mattan, rekla si da ti je endometrij nesto bio tanak…ima li to kakve veze?

Da 4,5 mm… Nadam se da je cikla pomogla 😊 A i svakako mi je ovo zadnja inseminacija pa nek bude šta bude ..
    @Lucky a miša mu maloga! To se baš hoće! Nadam se da je tebi klomifen pomogao, kod mene baš ništa nije napravio…
    Ja već par mjeseci nezaposlena i svi se nešto trpaju da me preporuče i da mi pomognu a meni sad baš treba da budem bez posla,baš zbog čestih pregleda… a ne možeš reći ljudima i ispadneš neradnik i da ne želiš prihvatiti pomoć 🤷‍♀️

Mattan, klomifenova losa strana je sto uzasno tanji endometrij. Ja sam imala 5 ciklusa sa klomifenom i na svakom je endometrij pred pucanje bio na donjoj granici. 
    S druge strane, femara nema tu losu stranu a radi isto sto i klomifen.
    Mislim, ne znam ni sto ti sad ovo govorim ali eto...

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

3sreca
    12. Rujan 2020. 21:51

Mattan

Vjerujem doktoru, ali bilo bi ok da povremeno odgovori na poruku kad već inzistira da mu se javljamo osobno.
    Možda na desnom jajniku ovuliram kasnije, ili možda tamo sporije raste folikul… Sve ja to kužim, ali baš ovo iščekivanje ubija…

Ee cure koje imate djecu znači još je gore kad ideš na drugo haha Prvo dijete ti dođe kao kontracepcija, ne da ti da zatrudniš izgleda 😂😂

Bas tako. Kontracepcija najefikasnija 🙈

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

3sreca
    12. Rujan 2020. 22:00

Lucky🍀

Mattan ja se nadam da ce O pasti ipak kasnije malo kao sto to kod mene obicno i biva pa nek priceka onda bar drugi vikend ako je klomifen upalio, tad bi trebala bit 16dc pa bi to bilo skroz ok.
    A sto se tice tog klomifena i endometrija vidis nisam to znala….moj endometrij ionako u banani, jos mi samo treba da ga klomifen stanji. Ali necemo razmisljati negativno, sve ce nam se poslozit kako treba i bas kada treba ❤️

Ma da, ne treba negativno misliti. Realno, bezbroj je slucajeva gdje klomifen pomogne pa iz prve zene ostanu trudne, tako da...sve je moguce.

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

Matkiša 😎
    12. Rujan 2020. 22:26

@Mallla pa to ti je idealno, taman kažu da najčešće O bude od ponoći do zore :) 
    @3sreca Rekao mi je doktor da klomifen može biti čudan u smislu da stanji ili previše zadeblja endometrij, da zafrkne ovulaciju. Uglavnom svakome drugačije.
    @lucky  to bi bilo idealno. Kod mene te ovulacije budu od 8. do 13.dana, ne znaš nikad kad će šta  🤷‍♀️
    I još kažem doktoru kako je prije godinu dana bilo sve tip top, a on će ti meni pa jesam ti rekao da si stara koka 😂 Stare koke nesu manje jaja i nisu bog zna što kvalitetna! Reko zakon usporedba 😂

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    13. Rujan 2020. 08:55

Lucky🍀

Mattan

@3srecaRekao mi je doktor da klomifen može biti čudan u smislu da stanji ili previše zadeblja endometrij, da zafrkne ovulaciju. Uglavnom svakome drugačije.
    @lucky to bi bilo idealno. Kod mene te ovulacije budu od 8. do 13.dana, ne znaš nikad kad će šta 🤷‍♀️
    I još kažem doktoru kako je prije godinu dana bilo sve tip top, a on će ti meni pa jesam ti rekao da si stara koka 😂 Stare koke nesu manje jaja i nisu bog zna što kvalitetna! Reko zakon usporedba 😂

A nes ti stare koke, jos ni 30 nemas, bas te utjesio 😂 meni je moj rekao da su moje godine sad taman, nit zelena klinka niti stara koka 💪🏼 tako da eto, neka nam ostanu rijeci mog doktora u glavi 😉

Više mi se te riječi sviđaju 😁 
    Kod mene se šou nastavlja, sinoć potamnila, jutros opet svijetla
    Nadam se da je zbog toga što je jutro, pa je manja koncentracija 🤷‍♀️

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Mallla
    13. Rujan 2020. 09:07

ODBROJAVANJE 9/2020
    Ana0310 - 02.09.2020 - kasni ❤️
    Mmarie - 04.09.2020 - kasni ♥️
    SAYURI - 04.09. 2020 -❤️ ➕
    InnaAH - 15.09.2020 - 2 dana❤️
    Jelenajelena - 16.09. 2020 - 3 dana ♥️
    Tina 25 - 16.09.2020. - 3 dana ❤️
    Curly - 16.9.2020. - 3 dana ❤️
    Negro22 - 18.09.2020 - 5 dana ❤️
    Olive 20.09.2020. - 7 dana ❤️
    3sreca - 27.09.2020 - 14 dana❤️
    chiAn - 28. 09. 2020 - 15 dana ❤️
    ODBROJAVANJA 10/2020
    Anitram1982 - 02.10.2020 - 20 dana ❤️
    Malalala - 02.10.2020. - 20 dana ❤️
    LenaEna - 03.10.2020. - 21 dana ❤️
    Maša - 
    Lucky -
    Mallla - 

chiAn
    13. Rujan 2020. 09:24

Mattan

Lucky🍀

Mattan

@3srecaRekao mi je doktor da klomifen može biti čudan u smislu da stanji ili previše zadeblja endometrij, da zafrkne ovulaciju. Uglavnom svakome drugačije.
    @lucky to bi bilo idealno. Kod mene te ovulacije budu od 8. do 13.dana, ne znaš nikad kad će šta 🤷‍♀️

A nes ti stare koke, jos ni 30 nemas, bas te utjesio 😂 meni je moj rekao da su moje godine sad taman, nit zelena klinka niti stara koka 💪🏼 tako da eto, neka nam ostanu rijeci mog doktora u glavi 😉

Više mi se te riječi sviđaju 😁
    Kod mene se šou nastavlja, sinoć potamnila, jutros opet svijetla
    Nadam se da je zbog toga što je jutro, pa je manja koncentracija 🤷‍♀️

Ooo onda piski oko 11-12 i bit ce to tamno! 🙏🏻

chiAn
    13. Rujan 2020. 09:27

Djevojke sa BBT jedno pitanjce...koliki vam je taj pad temp poslije O?jel vam taj pad bude na dan O ili sljedeci dan?
    Meni jucer ujutro u 8,30 temp 36,58...danas sam se probudila u 7 sama od sebe pa sam izmjerila i bila je 36,53...i nastavila sam spavati i onda u 8,30 opet 36,58
    A danas bi mi kao trebala biti O ili je bila u noci...jer jucer popodne je vec bila malo svjetlija trakica 1,31...na pik je bila 1,91...

Mallla
    13. Rujan 2020. 10:05

chiAn

Djevojke sa BBT jedno pitanjce…koliki vam je taj pad temp poslije O?jel vam taj pad bude na dan O ili sljedeci dan?
    Meni jucer ujutro u 8,30 temp 36,58…danas sam se probudila u 7 sama od sebe pa sam izmjerila i bila je 36,53…i nastavila sam spavati i onda u 8,30 opet 36,58
    A danas bi mi kao trebala biti O ili je bila u noci…jer jucer popodne je vec bila malo svjetlija trakica 1,31…na pik je bila 1,91…

Kako koji misec bude pad, nekad bude drastičan, a nekad tek jedva zamjetan. Zapravo tek na crti grafa uočavaš da su bili padovi i koliki. S tim da je meni češće O na dan rasta nego na dan pada... Napravit ću ukupni graf pa ću stavit tu svoj prosjek! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.