Djevojke sa BBT jedno pitanjce…koliki vam je taj pad temp poslije O?jel vam taj pad bude na dan O ili sljedeci dan?
Meni jucer ujutro u 8,30 temp 36,58…danas sam se probudila u 7 sama od sebe pa sam izmjerila i bila je 36,53…i nastavila sam spavati i onda u 8,30 opet 36,58
A danas bi mi kao trebala biti O ili je bila u noci…jer jucer popodne je vec bila malo svjetlija trakica 1,31…na pik je bila 1,91…
Kako koji misec bude pad, nekad bude drastičan, a nekad tek jedva zamjetan. Zapravo tek na crti grafa uočavaš da su bili padovi i koliki. S tim da je meni češće O na dan rasta nego na dan pada… Napravit ću ukupni graf pa ću stavit tu svoj prosjek!
Ahaa...ja sam tek pocela...a jajnik me boli bas bas...ne znam koju temp da unesem danas...onu od 7h ili ovu od uobicajenog mjerenja u pola 9, hm?
url=https://lilypie.com]
Ako se nisi ustajala kod tog prvog buđenja onda unesi onu koju inače u nosiš, tj. Vrijeme u koje unosiš. Ako si se ustajala onda prvu temp.
https://ibb.co/zFy33KF
Evo gledaj ovu plavu liniju ona je ukupni prosjek mojih grafova i O je uvijek nakon pada, onaj dan kad počne rast. Tako ga FF označi.
Zapravo ja često imam taj pad od 0.2 do 0.3 a onda rast.
Ako se nisi ustajala kod tog prvog buđenja onda unesi onu koju inače u nosiš, tj. Vrijeme u koje unosiš. Ako si se ustajala onda prvu temp.
https://ibb.co/zFy33KF
Evo gledaj ovu plavu liniju ona je ukupni prosjek mojih grafova i O je uvijek nakon pada, onaj dan kad počne rast. Tako ga FF označi.
Zapravo ja često imam taj pad od 0.2 do 0.3 a onda rast.
Aha ahaa...hvala tii!! 🤗
Pozdrav cure, imam slijedecu situaciju.. LH trakica mi je pokazala smajic 19.dan ciklusa ujutro. 20.dan popodne sam ponovila test i vise nije bilo smajlica. Mm i ja smo imali odnose ta dva dana i sada je proslo 18 dana od dana ovulacije a menstruacija ne dolazi. Radila san 3 testa ba trudnocu i svi su negativni. Je li netko imalo slicnu situaciju da mu luteinska faza toliko dugo traje?
Pozz
Pokusavamo od 9/2019
1/2020 ureaplazma
4/2021 histeroskopija polipa
8/2021 trudnoca
9/2021 missed ab.
Pozdrav cure, imam slijedecu situaciju.. LH trakica mi je pokazala smajic 19.dan ciklusa ujutro. 20.dan popodne sam ponovila test i vise nije bilo smajlica. Mm i ja smo imali odnose ta dva dana i sada je proslo 18 dana od dana ovulacije a menstruacija ne dolazi. Radila san 3 testa ba trudnocu i svi su negativni. Je li netko imalo slicnu situaciju da mu luteinska faza toliko dugo traje?
Pozz
Da, meni je znala 21 dan trajati...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Pozz
Da, meni je znala 21 dan trajati…
Je li ti uvijek jednako dugo traje?
Pokusavamo od 9/2019
1/2020 ureaplazma
8/2021 trudnoca
9/2021 missed ab.
Pozz
Ne... Ali ako ti se ne događa često mislim da nema razloga za brinuti se... I normalno je ako ti je malo više od 14 dana, nije svakome isto...
6tt+2 imamo 💗
Pozz
Ne… Ali ako ti se ne događa često mislim da nema razloga za brinuti se… I normalno je ako ti je malo više od 14 dana, nije svakome isto…
Ok.. Hvala :)
Pokusavamo od 9/2019
1/2020 ureaplazma
8/2021 trudnoca
9/2021 missed ab.
@Mallla pa to ti je idealno, taman kažu da najčešće O bude od ponoći do zore :)
@3srecaRekao mi je doktor da klomifen može biti čudan u smislu da stanji ili previše zadeblja endometrij, da zafrkne ovulaciju. Uglavnom svakome drugačije.
@lucky to bi bilo idealno. Kod mene te ovulacije budu od 8. do 13.dana, ne znaš nikad kad će šta 🤷♀️
I još kažem doktoru kako je prije godinu dana bilo sve tip top, a on će ti meni pa jesam ti rekao da si stara koka 😂 Stare koke nesu manje jaja i nisu bog zna što kvalitetna! Reko zakon usporedba 😂
A nes ti stare koke, jos ni 30 nemas, bas te utjesio 😂 meni je moj rekao da su moje godine sad taman, nit zelena klinka niti stara koka 💪🏼 tako da eto, neka nam ostanu rijeci mog doktora u glavi 😉
Više mi se te riječi sviđaju 😁
Kod mene se šou nastavlja, sinoć potamnila, jutros opet svijetla
Nadam se da je zbog toga što je jutro, pa je manja koncentracija 🤷♀️
Samo ti piski danas jos, evo ja sam kod sebe osobno primjetila da mi je najbolje kad piskim od 15h pa nadalje, ovo sve do podne i oko podne je slabasno
Je, i ja sam skužila.. Inače ni ne radim ujutro ali sad je izvanredna situacija , nadam se sad oko podne da će biti nešto... 11 DC sam danas, a vidim da sam na desnom znala nekad 12 DC najkasnije ovulirati pa eto možda je opet tako.. Uglavnom i vas sam udavila svojim brigama, sry cure ❣️
6tt+2 imamo 💗
Pozz
Ne… Ali ako ti se ne događa često mislim da nema razloga za brinuti se… I normalno je ako ti je malo više od 14 dana, nije svakome isto…
Meni ti isto nije nikad 14 dana, uvijek 16,17,18, a svugdje pise da je to sve jos ok pa mislim da nemas razloga za brigu
Prvi put sam koristila trakice pa ne znam koliko mi traje inace. Al evo vidim da vas ima jos s produzenom fazom pa mi nije zabrinjavajuce
Pokusavamo od 9/2019
1/2020 ureaplazma
8/2021 trudnoca
9/2021 missed ab.
Sortiraj odgovore
Najstariji