Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    peggy95
    21. Lipanj 2020. 09:47

Imam dogovor s muzem da ne ponavljam do utorka test 😆 nista strpot cu se do tad 😄 a i ne dopustam si da se nadam puno

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

Sara 🌸
    21. Lipanj 2020. 09:53

peggy95

Imam dogovor s muzem da ne ponavljam do utorka test 😆 nista strpot cu se do tad 😄 a i ne dopustam si da se nadam puno

Javi se onda u utorak! Držimo fige🧡🤞🏻

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

peggy95
    21. Lipanj 2020. 09:54

Budem! Ili ranije ako dobijem

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

simba
    21. Lipanj 2020. 10:05

peggy95

Jutro cure! Jutros sam napravila test i rezultat je ovajhttps://ibb.co/Vx7nHS1 ..evo ne kuzim 🤷‍♀️

Meni ovo djeluje nekako neispravno, kao da vidim dvije tanke crtice. Ponovi sa drugim!🙂

👩33g
    👨42g
    👦4g

21. Lipanj 2020. 10:50

Jutro, meni ce danas ocito bit los dan, probudila sam se bas tuzna s mislima da zasto se uopce nadam da cu uspjet prirodno... Izjeda me to cekanje.. Naravno jos je prerano za test a ja vec nemam strpljenja 

21. Lipanj 2020. 10:57

Curke mozda zna li ko sta je dobro za upalu mjehura na prirodni nacin a da ne ometa zacece
    Uglavno idem na wc bez problema ali me sam kraj boli ajme .
    E sad posto je nedilja danas a sutra praznik moja dr radi tek u uto. a i ljekarne tek u uto radi .
    Hvala

Sara 🌸
    21. Lipanj 2020. 11:19

Bajo probaj brusnicu, sok, caj, jedi sušenu isto. I pij puno tekućine. Probaj i Uvin čaj.
    Sanjich strahovi su normalni i sve mi imamo te dane. Razumijem strah, al neće ti pomoć. Stres samo pogoršava situaciju. Nedilja je, otiđi lipo na more il u šetnju onim ogoljenim Marjanom, pa otiđi na mješano meso u Bakre, bit će bolje, neces puno razmišljat o tome 😉😉😉🧡

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

21. Lipanj 2020. 11:28

Sara🌻 (Mrljica)

Bajoprobaj brusnicu, sok, caj, jedi sušenu isto. I pij puno tekućine. Probaj i Uvin čaj.
    Sanjich strahovi su normalni i sve mi imamo te dane. Razumijem strah, al neće ti pomoć. Stres samo pogoršava situaciju. Nedilja je, otiđi lipo na more il u šetnju onim ogoljenim Marjanom, pa otiđi na mješano meso u Bakre, bit će bolje, neces puno razmišljat o tome 😉😉😉🧡

Hvala😘

21. Lipanj 2020. 12:05

Peggy ja bi bome isto isla po jos jedan test. I to momentalno 🤭

21. Lipanj 2020. 12:11

Sara🌻 (Mrljica)

Bajoprobaj brusnicu, sok, caj, jedi sušenu isto. I pij puno tekućine. Probaj i Uvin čaj.

Nemogu i ne zelim nikud jer ja nemam s kim o ovome pricat..nitko ne razumije, okruzena sam ili zenama koje imaju sad bebicu ili sa zenama koje ih nd zele niti imat.. Danas jednostavno nemms snage za druge price jer me ne zanimaju..

Povrh svega, valjda od ovog stresa i borbe udebljala sam se 10 kila.. Samo trpam i nema sanse se obuzdat... Nisam ni sad debela ali se osjecam ocajno a izgovori za trening su mi da cu si poremetiti ciklus.. ( prosle god bila na dijeti  skinula 12 kila i nisam imala O i sjebala sve cikluse)
     Oprostite ako sam unjela dozu negativnosti u temu.. Javim se kad malo dodjem k sebi.

😘🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.