Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maša🤰🏼
    31. Kolovoz 2020. 13:32

Tina jesi za ovu popodne zadrzavala mokracu i nisi nista pila? Moguce da je bilo razvodnjena 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

tina25
    31. Kolovoz 2020. 13:34

maša25

Tina jesi za ovu popodne zadrzavala mokracu i nisi nista pila? Moguce da je bilo razvodnjena

Zadrzavala sam..sigurno nekih 3 sata, a nisam nista pila jer me popodne glava bolila pa sam odspavala, i onda kad sam se probudila radila sam tu drugu traicu i ispadne tako svjetla

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

31. Kolovoz 2020. 14:10

Lucky🍀

Mattan a bas bas mi je zao, jebemu pa bit ce ako ne sad onda iduci put, sad hrabro docekat M i idemo ponovo, docekat ces svoj plusic jer ga zasluzujes kao i minsve ostale 😘
    Martina ajde kod tebe se bar nesto dogada, kod mene apsolutno nista, cak mi ni od duphastona nije narasla temp, nisu narasle cicke, nista nista 🙈

A 🙈. Koliko dana ih jos moras uzimat? 

3sreca
    31. Kolovoz 2020. 14:24

Mattan, uzasno mi je zao.
    Glavu gore.
    Novi ciklus, nova nada. Nema odustajanja.

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

Matkiša 😎
    31. Kolovoz 2020. 14:41

Hvala svima, čini se da i kod mene Hcg ostaje dugo u tijelu i da je ono bila od štoperice sjena..
    Sad čekam upute doktora pa ćemo vidjeti hoćemo opet prirodan ciklus ili malo stimuliran nečim... 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

31. Kolovoz 2020. 17:48

malala

Mattan, žao mi je. 😓 Drži se! 😘
    Mallla, nisam stavljala sliku, test bijel ko snijeg. Nema ni sjene. Ponovit ću još u čet, možda je rano. Ali 6 dpo sam osjetila neke bolove u trbuhu i baš se ponadala da je to bilo to.
    Ni ja ne želim krenuti s mpo ali izgleda da ću morati. Odgađam i nadam se ali kad ne bude ništa onda sam ljuta na sebe šta ne krenem više i što čekam.

Moze jedno pitanje za tebe? I za sve ostale koje zele odgovoriti. Sto vam znaci to kad napisete da ne zelite krenuti sa MPO ali da ceze izgleda morati ili da ne zelite poduzimati takve radikalne poteze? 

Matkiša 😎
    31. Kolovoz 2020. 18:26

🦋Anitram1982🦋

malala

Mallla, nisam stavljala sliku, test bijel ko snijeg. Nema ni sjene. Ponovit ću još u čet, možda je rano. Ali 6 dpo sam osjetila neke bolove u trbuhu i baš se ponadala da je to bilo to.
    Ni ja ne želim krenuti s mpo ali izgleda da ću morati. Odgađam i nadam se ali kad ne bude ništa onda sam ljuta na sebe šta ne krenem više i što čekam.

Moze jedno pitanje za tebe? I za sve ostale koje zele odgovoriti. Sto vam znaci to kad napisete da ne zelite krenuti sa MPO ali da ceze izgleda morati ili da ne zelite poduzimati takve radikalne poteze?

Ja sam pod radikalno mislila na to da bi prije toga morala na laparaskopski gledat taj jajnik i možda odstraniti, a i Ivf mi se čini puno grublji i teži postupak zbog aspiracije jajnih stanica (ako sam dobro rekla uopće) i općenito više terapije, komplikacija i briga... pa u tom smislu... Nemam problem sa idejom postupka i tim što on znači i radi 😊

6tt+2 imamo 💗

31. Kolovoz 2020. 20:58

Mattan

🦋Anitram1982🦋

malala

Ja sam pod radikalno mislila na to da bi prije toga morala na laparaskopski gledat taj jajnik i možda odstraniti, a i Ivf mi se čini puno grublji i teži postupak zbog aspiracije jajnih stanica (ako sam dobro rekla uopće) i općenito više terapije, komplikacija i briga… pa u tom smislu… Nemam problem sa idejom postupka i tim što on znači i radi 😊

Razumijem. A sada ti taj jajnik ne predstavlja problem? Sta je s njim da bi ga cak mozda morala odstraniti? Da postupak malo je kompleksniji.

31. Kolovoz 2020. 21:06

malala

🦋Anitram1982🦋

malala

Priznavanje poraza da nešto što se kod drugih događa lako i prirodno, kod mene ne može. 😓 I što kaže Mattan, invazivni zahvat, dr prčkaju po tebi, piješ kojekakve tablete, trpiš bolove i nelagodu, a ne znaš koji je razlog i zašto se baš tebi to događa?

To sam pitanje prestala postavljati davnih dana jer odgovora nema. A ja ti ovone gledam kao poraz sto nejde prirodno. Jel po necem sam posebnija od drugih. Po cemu? Ne znam. Ali jesam. I postoji razlog zasto je tako. Koji? Ja ne znam. Mozda bi se nesto desilo lose meni ili nekom da je bilo drugacije. Mozda neke situacije moram proc da bi moja buducnost bila drugacija. Ne znam. Ali jedno znam. A to je da ne odustajem sigurno. I ako nece prirodno hvala Bogu postoji medicina koju je Bog isto stvorio tako da se njome koristimo i pomognemo. Poraz ce biti eventualno ako odem na drugi svijet a da iza mene nece ostat potomaka. Ali ni onda nije poraz jer sam ostavila trag na neki drugi nacin sigurno. 

Matkiša 😎
    31. Kolovoz 2020. 21:58

🦋Anitram1982🦋

Mattan

🦋Anitram1982🦋

malala

Ja sam pod radikalno mislila na to da bi prije toga morala na laparaskopski gledat taj jajnik i možda odstraniti, a i Ivf mi se čini puno grublji i teži postupak zbog aspiracije jajnih stanica (ako sam dobro rekla uopće) i općenito više terapije, komplikacija i briga… pa u tom smislu… Nemam problem sa idejom postupka i tim što on znači i radi 😊

Razumijem. A sada ti taj jajnik ne predstavlja problem? Sta je s njim da bi ga cak mozda morala odstraniti? Da postupak malo je kompleksniji.

A i sada predstavlja, na HSG je vidljivo da je neprohodan ali to nije 100% pouzdano. I već su manje šanse za oplodnju i za izvanmateričnu. Isto tako je vidio na uzv da imam nekakve kripte na ulazu u maternicu, nije okruglo nego kao da je zvjezdastog oblika i ima puteljke neke pa misli da ga pritišće neka priraslica može biti i prirodan oblik, nije siguran. 
    Tako da vjerujem da ću uskoro morati ići laparoskopski to pogledati,i tek onda će znati šta je i što napraviti. 

6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani