Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Rujan 2020. 10:30

curly29

Znaci ja umirem od temperature i gripe, do zivota mi nije kamoli do hopsanja.. ne mozete vjerovati svaki mjesec oko O nesto 😅 juce sam uhvatila pikcinu, hopsali smo juce i tri dana prije toga i jos koji dan prije, jel to dovoljno ili se mora i danas i sutra?
    Ma nema sanse pa ja disati ne mogu ajme 🤭

Hahahah kazu da je za skidanje tempice najbolje znojenje 🤭. Bilo bi dobro da bar jos danas zabetonirate😎

chiAn
    01. Rujan 2020. 10:38

🦋Anitram1982🦋

chiAn

Djevojke, moje vještice još uvijek nema…a jutros radila cb i negativno…ni sjene…moji ciklusi su inace bas tocni…2 dana max razlike…valjda se nije nešto poremetilo…ne znam od čega bi…

A joj…A kad je bila O?

Ne znam jer sam eto ovaj ciklus odlucila bez trakica i ikakvog praćenja 🙈🤦🏼‍♀️ hopsali smo 10 dana za redom...haha...a ovulacija mi inače bude od 10-13dc...

url=https://lilypie.com]

curly29
    01. Rujan 2020. 10:39

Jao majko moja na sta ce to liciti, pa to ce bas biti na silu ali ima da ga zabetoniramo pa ako ne upali ovaj mjesec stvarno smo smotani 😀 
    Sjecate li se koliko je ono Bajo dana zaredom? 
    Lucky nisi imala nikakve nuspojave od duphastone? Ja pocinjem danas a svasta sam citala 😊🤷🏼‍♀️

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

01. Rujan 2020. 11:02

chiAn

🦋Anitram1982🦋

chiAn

Djevojke, moje vještice još uvijek nema…a jutros radila cb i negativno…ni sjene…moji ciklusi su inace bas tocni…2 dana max razlike…valjda se nije nešto poremetilo…ne znam od čega bi…

A joj…A kad je bila O?

Ne znam jer sam eto ovaj ciklus odlucila bez trakica i ikakvog praćenja 🙈🤦🏼‍♀️ hopsali smo 10 dana za redom…haha…a ovulacija mi inače bude od 10-13dc…

A koji si danas dan ciklusa?

chiAn
    01. Rujan 2020. 11:43

🦋Anitram1982🦋

chiAn

🦋Anitram1982🦋

chiAn

A joj…A kad je bila O?

Ne znam jer sam eto ovaj ciklus odlucila bez trakica i ikakvog praćenja 🙈🤦🏼‍♀️ hopsali smo 10 dana za redom…haha…a ovulacija mi inače bude od 10-13dc…

A koji si danas dan ciklusa?

28dc...inace su mi ciklusi 24-26 dana

Kaća
    01. Rujan 2020. 11:48

Bajo je 13 dana za redom. To je recept 😂

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Natica
    01. Rujan 2020. 11:53

Cure znam da je individualno ali sto cu pitat cu. Kakvi su vasi simptomi na dane nakon ovulacije? Listala sam stranice al dok nadjem pola jutra prodje..Ja sam na 18dc, i 5.nakon o. Jucer me bas nesto presjeklo dolje, isto sam imala vrlo slabo skroz svijetlo zuti iscjedak?! A grudi nista ne bole samo su onako napete, cine se za broj vece 😁 sto i nije lose ako me kuzite 😇 

Kaća
    01. Rujan 2020. 11:59

Evo ja sam na 6dpo imam obilan iscjedak i bolne i teške grudi također kipe iz grudnjak, broj veće. Tako mi je skoro svaki ciklus pa ti nemam više šta pametnije reći 🤷

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Natica
    01. Rujan 2020. 12:04

Kaća

Evo ja sam na 6dpo imam obilan iscjedak i bolne i teške grudi također kipe iz grudnjak, broj veće. Tako mi je skoro svaki ciklus pa ti nemam više šta pametnije reći 🤷

Jesi imala bolove kakve nakon sto ti je prosla o?

Kaća
    01. Rujan 2020. 12:10

Nisam, zna me nekad štekat jajnik iz kojeg je ovulacija bila (pretpostavljam) i lagani grčevi koje nisam primjećivala prije nego smo krenuli u ovo sve. To propisuje tome šta nisam ni odluškivala tijelo. Ali ja ti stvarno nisam relevantna, godinu i pol bez ostvarene trudnoće pa su ti to kod mene isključivo simptomi standardnog ciklusa. 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani