Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Kolovoz 2020. 22:18

Mattan

🦋Anitram1982🦋

Mattan

🦋Anitram1982🦋

malala

Mattan, žao mi je. 😓 Drži se! 😘
    Mallla, nisam stavljala sliku, test bijel ko snijeg. Nema ni sjene. Ponovit ću još u čet, možda je rano. Ali 6 dpo sam osjetila neke bolove u trbuhu i baš se ponadala da je to bilo to.
    Ni ja ne želim krenuti s mpo ali izgleda da ću morati. Odgađam i nadam se ali kad ne bude ništa onda sam ljuta na sebe šta ne krenem više i što čekam.

Moze jedno pitanje za tebe? I za sve ostale koje zele odgovoriti. Sto vam znaci to kad napisete da ne zelite krenuti sa MPO ali da ceze izgleda morati ili da ne zelite poduzimati takve radikalne poteze?

Ja sam pod radikalno mislila na to da bi prije toga morala na laparaskopski gledat taj jajnik i možda odstraniti, a i Ivf mi se čini puno grublji i teži postupak zbog aspiracije jajnih stanica (ako sam dobro rekla uopće) i općenito više terapije, komplikacija i briga… pa u tom smislu… Nemam problem sa idejom postupka i tim što on znači i radi 😊

Razumijem. A sada ti taj jajnik ne predstavlja problem? Sta je s njim da bi ga cak mozda morala odstraniti? Da postupak malo je kompleksniji.

A i sada predstavlja, na HSG je vidljivo da je neprohodan ali to nije 100% pouzdano. I već su manje šanse za oplodnju i za izvanmateričnu. Isto tako je vidio na uzv da imam nekakve kripte na ulazu u maternicu, nije okruglo nego kao da je zvjezdastog oblika i ima puteljke neke pa misli da ga pritišće neka priraslica može biti i prirodan oblik, nije siguran.
    Tako da vjerujem da ću uskoro morati ići laparoskopski to pogledati,i tek onda će znati šta je i što napraviti.

A joj...ak je tak pa sta te salje uopce i na IUI dok to ne rijesis? Znaci mozes ostat trudna ali ti jajasce moze zastat u jajovodu ili/i imat vanmaternicu?

31. Kolovoz 2020. 22:20

Lucky🍀

Martina svaka ti je na mjestu 👏🏻👏🏻 sve se mi drugacije nosimo s pojedinim situacijama, neke teze, neke lakse….ali da, ja se slazem s tvojim stavom, bogu hvala pa zivimo u vremenu koje ima mnoga rjesenja za svacija stanja 🙏🏼

Tako je da nismo svi isti. Svatko od nas drugacije dozivljava istu situaciju. Neka nam svima Bog da snage za situacije koje nas cekaju i u kojima se nalazimo. 🙏

Kaća
    31. Kolovoz 2020. 22:34

Mattan jako mi je žao, isplači se svi znamo tu nadu u tih 14 dana uz tebe smo i samo hrabro dalje ❤️
    Martina apsolutno se slažem s tobom i baš si me oraspoložila s tom pozitivnom. U genetskom kodu nam je usađeno da se ostvarimo kao majke i hvala Bogu da živimo u ovom vremenu gdje medicina ima odgovore na puno toga. Razmišljam isto kao ti i u potpunosti sam realna. Čak i ako dođem do zadnje stepenice i ne uspijem se popeti toliko je ostavljene djece u domu koji žele ljubav, a ako im je tko može pružiti to je žena koja je spremna na sve da dođe do trudnoće. Ja sam spremna i na to. Naravno ako i dođe do toga uvijek ću žalit što nisam prošla kroz tih 9 mj što nisam imala takvo iskustvo, ali Bog ima plan za sve i ja sam na sve spremna. 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Kaća
    31. Kolovoz 2020. 22:50

I samo da napomenem da nisam odustala, tek sam počela i do naše bebice ću doći. Samo sam tila napomenut da sam realna i da podržavam Martinin stav u potpunosti. Pun je pozitive, a to nam svima najviše treba. ❤️❤️

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Sanjarka88
    01. Rujan 2020. 05:39

ODBROJAVANJE 8/2020
    Eri - 3.8.2020 - ♥️➕
    Nadi_ - 13.8.2020 - ♥️ ➕
    Sanjarka88 - 17.8.2020 -  ❤️➕ 
    Doraa 25.08.2020 -  ❤️ ➕ 
    chiAn - 29.8.2020 - 3 dana kasni ♥️
    ODBROJAVANJE 9/2020
    Ana0310 - 02.09.2020 - 1 dan ❤️
    Malala - 04.09.2020 -  3 dana ❤️
    Mmarie - 04.09.2020 - 3 dana♥️
    SAYURI - 04.09. 2020 -❤️ ➕
    Maša25 - 05.09.2020 - 4 dana❤️
    Mallla - 7.9. 2020 - 6 dana❤️
    Lucky - 11.09.2020 - 10 dana❤️
    Jelenajelena - 16.09. 2020 - 15 dana ♥️
    Negro22 - 18.09.2020 - 17 dana ❤️
    Olive 20.09.2020. - 19 dana ❤️
    3sreca - 27.09.2020 - 27 dana❤️
    Anitram - ???♥️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bowlica
    01. Rujan 2020. 08:40

Cure znate li možda kako stupiti u kontakt sa forumašicom Grizli bila je prije tu ali nista ne pise vec duze vrijeme.

Cure teško je da ali nekako treba ostati pozitivan. Poznam nekoliko cura koje su toliko nazalost opterecene buducom trudnocom da je to previse...trakice, močenja, mjerenje temp., pijenje raznih pripravaka i ne znam ni ja što sve ne...mozak radi i psiha radi svoje...opterecenje je veliko i nije to nikako dobro.

Cuvajte se, treba ostati pribran u toj borbi...sretno i dalje puno snage i srece zelim svakoj od vas

Ja 38, M 39
    2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
    Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
    Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine

Mallla
    01. Rujan 2020. 08:57

Bowlica

Cure znate li možda kako stupiti u kontakt sa forumašicom Grizlibila je prije tu ali nista ne pise vec duze vrijeme.

Cure teško je da ali nekako treba ostati pozitivan. Poznam nekoliko cura koje su toliko nazalost opterecene buducom trudnocom da je to previse…trakice, močenja, mjerenje temp., pijenje raznih pripravaka i ne znam ni ja što sve ne…mozak radi i psiha radi svoje…opterecenje je veliko i nije to nikako dobro.

Cuvajte se, treba ostati pribran u toj borbi…sretno i dalje puno snage i srece zelim svakoj od vas

Grizli uživa sa svojom bebicom. Neki dan je pisala na temi MPO pa svrati tamo. 

url=https://lilypie.com]

chiAn
    01. Rujan 2020. 09:53

Djevojke, moje vještice još uvijek nema...a jutros radila cb i negativno...ni sjene...moji ciklusi su inace bas tocni...2 dana max razlike...valjda se nije nešto poremetilo...ne znam od čega bi...

01. Rujan 2020. 10:16

chiAn

Djevojke, moje vještice još uvijek nema…a jutros radila cb i negativno…ni sjene…moji ciklusi su inace bas tocni…2 dana max razlike…valjda se nije nešto poremetilo…ne znam od čega bi…

A joj...A kad je bila O? 

curly29
    01. Rujan 2020. 10:19

Znaci ja umirem od temperature i gripe, do zivota mi nije kamoli do hopsanja.. ne mozete vjerovati svaki mjesec oko O nesto 😅 juce sam uhvatila pikcinu, hopsali smo juce i tri dana prije toga i jos koji dan prije, jel to dovoljno ili se mora i danas i sutra? 
    Ma nema sanse pa ja disati ne mogu ajme 🤭

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani