Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    27. Kolovoz 2020. 14:17

SAYURI

Mattan

Sayuri pa to je super! Vidi se bez naprezanja!
    Ja nisam više radila, i nemam ih baš..ostao mi jedan kinez i jedan stick , pa ću onda sutra …sad mi krivo što sam prije par mjeseci bacila kineze u smeće hahha
    Sva sreća ovi su se negdje sakrili :D
    Ali ja sam uvjerena da ovo nije trudnoća kod mene nego zaostatak od štoperice

Ja sam sigurna da je T 🥰

ma..., sad mislim trudna sam , za 5 min mislim nisam ,kao luđakinja. Ali sve je to za ljude! :D 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

SAYURI
    27. Kolovoz 2020. 14:23

Mattan

SAYURI

Mattan

Sayuri pa to je super! Vidi se bez naprezanja!
    Ja nisam više radila, i nemam ih baš..ostao mi jedan kinez i jedan stick , pa ću onda sutra …sad mi krivo što sam prije par mjeseci bacila kineze u smeće hahha
    Sva sreća ovi su se negdje sakrili :D
    Ali ja sam uvjerena da ovo nije trudnoća kod mene nego zaostatak od štoperice

Ja sam sigurna da je T 🥰

ma…, sad mislim trudna sam , za 5 min mislim nisam ,kao luđakinja. Ali sve je to za ljude! :D

Naravno🤛
    Meni je tvoja crta bolja danas, to se ne desava kada hcg izlazi iz tijela...🙂

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Matkiša 😎
    27. Kolovoz 2020. 14:33

Daj Bože!
    Sad su svi uvjeti bili koji trebaju biti , uz potporu tolikih hormona i tableta nadam se da je to to...
    Imam grčeve skroz nisko dolje , i čini mi se da  su po grudima počele žilice s vidjeti

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

3sreca
    27. Kolovoz 2020. 14:56

SAYURI

3sreca

SAYURI

Evo..mnogo bolje uzivo..
    https://ibb.co/7px9Psx

Sayuri, ovo je super za 9DPO.
    Sad samo pratiti da tamni. I to je realno nisi cekivati svakih 48h… 🤞🤞🤞
    Mozda sam propustila ranije ali daj nam "tvoj recept za uspjeh"… Kada, koliko i ostalo 🙈

Poceli smo ovaj mjesec, zadnja mentruacija 04.08. Pocinjem piskiti trakice 15.08 s tim da mi je 17.08 bile pozitivne. Hopsali smo dva dana prije, dan kada je LH peak, i jos dva dana poslije svaki dan…ako cemo detalje, sve sam ja na ledjima bila 😂😂, nakon sto je zavrsio nije ga vadio jedno 5 min , da se to lijepo nabije unutra kroz grlic 🤣, i onda ja dignem nogice a dok se gospodin tusira pocastim samu sebe jednim orgazmom…kad je bio peak zaspala sam sa spermicima u slucaju da O pukne u toku noci..eto nista specijalno…
    Mi smo i prvo dijete iz prve napravili, vjerujem da su suprugu super plivaci jer ne pije i ne pusi, a ja nisam imala egg skoro nikako, a oni ipak uspjeli..

Super. Hvala za informacije 😜

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

3sreca
    27. Kolovoz 2020. 14:57

Mattan

Daj Bože!
    Sad su svi uvjeti bili koji trebaju biti , uz potporu tolikih hormona i tableta nadam se da je to to…
    Imam grčeve skroz nisko dolje , i čini mi se da su po grudima počele žilice s vidjeti

Mattan, ja isto mislim da je kod tebe T.
    🤞

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

• miaaa1
    27. Kolovoz 2020. 15:46

Pozdrav curke.. Prije dva mjeseca imala sam spontani pobacaj. Plod se jednostavno nije ni krenuo razvijati, bila je samo gestacijska vrecica i beta se nije duplala... Doktori su rekli da ne moramo nista cekati i tako smo ja i suprug opet prestali se paziti.. Kupila sam si Lh trakice pa vas molim za pomoc. Sta mislite da li ova zadnja trakica prikazuje ovulaciju?? 

• miaaa1
    27. Kolovoz 2020. 15:48

miaaa1

Pozdrav curke.. Prije dva mjeseca imala sam spontani pobacaj. Plod se jednostavno nije ni krenuo razvijati, bila je samo gestacijska vrecica i beta se nije duplala… Doktori su rekli da ne moramo nista cekati i tako smo ja i suprug opet prestali se paziti.. Kupila sam si Lh trakice pa vas molim za pomoc. Sta mislite da li ova zadnja trakica prikazuje ovulaciju??

Ne znam zasto nece uciti sliku. Javlja se pogreska. 

• miaaa1
    27. Kolovoz 2020. 16:01

https://imageshack.com/i/pn26nZu1j

• miaaa1
    27. Kolovoz 2020. 16:11

https://ibb.co/rbQxb1H

Natica
    27. Kolovoz 2020. 16:12

miaaa1

miaaa1

Pozdrav curke.. Prije dva mjeseca imala sam spontani pobacaj. Plod se jednostavno nije ni krenuo razvijati, bila je samo gestacijska vrecica i beta se nije duplala… Doktori su rekli da ne moramo nista cekati i tako smo ja i suprug opet prestali se paziti.. Kupila sam si Lh trakice pa vas molim za pomoc. Sta mislite da li ova zadnja trakica prikazuje ovulaciju??

Ne znam zasto nece uciti sliku. Javlja se pogreska.

imgbb.com/upload probaj ovdje ucitati, kopiraj i zaljepi tu pa ce se vidjeti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.