Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LenaEna
    27. Kolovoz 2020. 18:37

Moze mala pomoc? Celo popodne imam ta probadanja najvise sa desne strane, ide bukvalno do ledja da prosto objasnim kao da uzmes nekoliko iglica i probodes, jajnik, bubreg budi bog s nama sta sve. Na kraju pocinjem da razmisljam da je slepo crevo pa izmerim temp. ona 37, a imam i gasove od kad sam osetila bolove. I evo ne ustajem iz kreveta onako sam smlacena. Za test prerano za razbijanje glave i silovanje psihe idealno   ako neko imao slicno iskustvo...

LenaEna
    27. Kolovoz 2020. 18:38

Leoni kada ne treba da dobijes? 

27. Kolovoz 2020. 18:59

Nisam izdržala bez vas♥️ kad imam i sta vidit kiša pluseva.
    Nove cure čestitam na ➕.
    Mattan to je too čestitam od ♥️♥️♥️ 
    Lucky jeee napokon na odbrojavanju saljem 🤗
    Martina(nadam se da nemas vise problema s kamencem) nadam se da ces ubrzo svoju štrucu držat
     u naručju💙💙💙 svaka žrtva se isplati🥰

Matkiša 😎
    27. Kolovoz 2020. 18:59

SAYURI

Mattan

Daj Bože!
    Sad su svi uvjeti bili koji trebaju biti , uz potporu tolikih hormona i tableta nadam se da je to to…
    Imam grčeve skroz nisko dolje , i čini mi se da su po grudima počele žilice s vidjeti

Meni su te zilice i vene bile najsumnjivije, sve ostalo sam mogla priposati progesteronu i PMS, ali zile i vene nikako…ti si trudna sigurno..😘

Nestale su 🤷‍♀️ boli me sad već češće dolje lijevo, i samo mi odzvanjaju riječi doktora kako je kod mene velika šansa za izvanmateričnu, plus još veći rizik zbog postupka štoperice, progesterona itd..
    Naravno da sam surfala po internetu i sad sam se uspaničila a zapravo ni ne znam još jedan trudna... 
    E Bože.. 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

3sreca
    27. Kolovoz 2020. 19:08

Leoni 🌸

Meni pocelo stezanje kod karlice. To je to devojke. U nedelju piskite bez mene. Zelim vam 🤞🏻🤞🏻🤞🏻➕➕➕

Leoni, ja sam dva puta bila trudna. Oba puta sam mislila da ce vjestica doci 100% jer su simptomi, barem
    Meni bili identicni sa PMS-om. Nema odustajanja dok test ne pokaze ➕ ili dok glupaca ne dodje.

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

LenaEna
    27. Kolovoz 2020. 19:09

Oprostite dugo nisam ulazila na forum, svim novim buducim mamama cestitam od srca 

27. Kolovoz 2020. 19:58

bajo

Nisam izdržala bez vas♥️ kad imam i sta vidit kiša pluseva.
    Nove cure čestitam na ➕.
    Mattan to je too čestitam od ♥️♥️♥️
    Lucky jeee napokon na odbrojavanju saljem 🤗
    Martina(nadam se da nemas vise problema s kamencem)nadam se da ces ubrzo svoju štrucu držat
    u naručju💙💙💙 svaka žrtva se isplati🥰

Jos je uvijek tu 🙈. Al ne boli barem. 2.9 je dogovoreno da vadim taj JJ stend iliti šinu. Ali mozda postoji mogucnost da ju i ostave jos 2 tjedna. Pogotovo ak bum imala infekciju ili bakteriju. Sutra zovem urologa da vidim sta je na stvari. 
    Kako si ti? 

SAYURI
    27. Kolovoz 2020. 20:04

Mattan

SAYURI

Mattan

Daj Bože!
    Sad su svi uvjeti bili koji trebaju biti , uz potporu tolikih hormona i tableta nadam se da je to to…
    Imam grčeve skroz nisko dolje , i čini mi se da su po grudima počele žilice s vidjeti

Meni su te zilice i vene bile najsumnjivije, sve ostalo sam mogla priposati progesteronu i PMS, ali zile i vene nikako…ti si trudna sigurno..😘

Nestale su 🤷‍♀️ boli me sad već češće dolje lijevo, i samo mi odzvanjaju riječi doktora kako je kod mene velika šansa za izvanmateričnu, plus još veći rizik zbog postupka štoperice, progesterona itd..
    Naravno da sam surfala po internetu i sad sam se uspaničila a zapravo ni ne znam još jedan trudna…
    E Bože..

Zasto ti je veca sansa za izvanmatericnu?? Ja ne znam zatso to doktori uopste govore, prepadaju samo...

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

27. Kolovoz 2020. 20:09

Mattan

SAYURI

Mattan

Daj Bože!

Naravno da sam surfala po internetu i sad sam se uspaničila a zapravo ni ne znam još jedan trudna…
    E Bože..

zasto zbog stoperice ili progesterona? Pa progesteron pomaze zutom tijelu i plodu a ne da odmaze. Tako i tako vecina trudnica uzima progic ili duphic. I nemoj da panicaris. ❤❤

Matkiša 😎
    27. Kolovoz 2020. 20:17

Zato što mi je zaštopan desni ovarij,ali na lijevom je bila ovulacija pa se nadam da ne bi trebalo biti.
    Pa to mi je doktor rekao 🤔
    Svašta dođe u glavu kad ne treba. 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.