Moze mala pomoc? Celo popodne imam ta probadanja najvise sa desne strane, ide bukvalno do ledja da prosto objasnim kao da uzmes nekoliko iglica i probodes, jajnik, bubreg budi bog s nama sta sve. Na kraju pocinjem da razmisljam da je slepo crevo pa izmerim temp. ona 37, a imam i gasove od kad sam osetila bolove. I evo ne ustajem iz kreveta onako sam smlacena. Za test prerano za razbijanje glave i silovanje psihe idealno ako neko imao slicno iskustvo...
Nisam izdržala bez vas♥️ kad imam i sta vidit kiša pluseva.
Nove cure čestitam na ➕.
Mattan to je too čestitam od ♥️♥️♥️
Lucky jeee napokon na odbrojavanju saljem 🤗
Martina(nadam se da nemas vise problema s kamencem) nadam se da ces ubrzo svoju štrucu držat
u naručju💙💙💙 svaka žrtva se isplati🥰
Daj Bože!
Sad su svi uvjeti bili koji trebaju biti , uz potporu tolikih hormona i tableta nadam se da je to to…
Imam grčeve skroz nisko dolje , i čini mi se da su po grudima počele žilice s vidjeti
Meni su te zilice i vene bile najsumnjivije, sve ostalo sam mogla priposati progesteronu i PMS, ali zile i vene nikako…ti si trudna sigurno..😘
Nestale su 🤷♀️ boli me sad već češće dolje lijevo, i samo mi odzvanjaju riječi doktora kako je kod mene velika šansa za izvanmateričnu, plus još veći rizik zbog postupka štoperice, progesterona itd..
Naravno da sam surfala po internetu i sad sam se uspaničila a zapravo ni ne znam još jedan trudna...
E Bože..
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Meni pocelo stezanje kod karlice. To je to devojke. U nedelju piskite bez mene. Zelim vam 🤞🏻🤞🏻🤞🏻➕➕➕
Leoni, ja sam dva puta bila trudna. Oba puta sam mislila da ce vjestica doci 100% jer su simptomi, barem
Meni bili identicni sa PMS-om. Nema odustajanja dok test ne pokaze ➕ ili dok glupaca ne dodje.
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Oprostite dugo nisam ulazila na forum, svim novim buducim mamama cestitam od srca
Nisam izdržala bez vas♥️ kad imam i sta vidit kiša pluseva.
Nove cure čestitam na ➕.
Mattan to je too čestitam od ♥️♥️♥️
Lucky jeee napokon na odbrojavanju saljem 🤗
Martina(nadam se da nemas vise problema s kamencem)nadam se da ces ubrzo svoju štrucu držat
u naručju💙💙💙 svaka žrtva se isplati🥰
Jos je uvijek tu 🙈. Al ne boli barem. 2.9 je dogovoreno da vadim taj JJ stend iliti šinu. Ali mozda postoji mogucnost da ju i ostave jos 2 tjedna. Pogotovo ak bum imala infekciju ili bakteriju. Sutra zovem urologa da vidim sta je na stvari.
Kako si ti?
Daj Bože!
Sad su svi uvjeti bili koji trebaju biti , uz potporu tolikih hormona i tableta nadam se da je to to…
Imam grčeve skroz nisko dolje , i čini mi se da su po grudima počele žilice s vidjeti
Meni su te zilice i vene bile najsumnjivije, sve ostalo sam mogla priposati progesteronu i PMS, ali zile i vene nikako…ti si trudna sigurno..😘
Nestale su 🤷♀️ boli me sad već češće dolje lijevo, i samo mi odzvanjaju riječi doktora kako je kod mene velika šansa za izvanmateričnu, plus još veći rizik zbog postupka štoperice, progesterona itd..
Naravno da sam surfala po internetu i sad sam se uspaničila a zapravo ni ne znam još jedan trudna…
E Bože..
Zasto ti je veca sansa za izvanmatericnu?? Ja ne znam zatso to doktori uopste govore, prepadaju samo...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Daj Bože!
Naravno da sam surfala po internetu i sad sam se uspaničila a zapravo ni ne znam još jedan trudna…
E Bože..
zasto zbog stoperice ili progesterona? Pa progesteron pomaze zutom tijelu i plodu a ne da odmaze. Tako i tako vecina trudnica uzima progic ili duphic. I nemoj da panicaris. ❤❤
Zato što mi je zaštopan desni ovarij,ali na lijevom je bila ovulacija pa se nadam da ne bi trebalo biti.
Pa to mi je doktor rekao 🤔
Svašta dođe u glavu kad ne treba.
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji