Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    27. Kolovoz 2020. 10:46

i btw ako bi vjerovali u mitove onda bi po ovom bila trudna 300 posto, ustala sam sinoć iz kreveta samo da bi jela kisele krastavce 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

tina25
    27. Kolovoz 2020. 10:54

Mallla

E Tina počmi odma s trakicama, plodni dani po kalendaru često nisu naši plodni dani tako da startaj odma da uhvatiš. Kaakve trakice imaš? A ovo ostalo kako ti je Lucky opisala. Izaberi vrijeme u danu koje ti je najzgodnije i svaki dan u ta doba piš piš. Savjetujem isto BBT (bazalna temperatura) čim oči ujutro otvoriš odma iz mjeriš, ali kreni s novim ciklusom od 1 dana M ili tipa od 5og dana… Možeš oralno, vaginalno - najpouzdanije ili pod rukom - manje pouzdano. I da gynositol zna nekom malo otegnuti ovulaciju tj. Produžiti ciklus.
    Natica pa čuj svjetla je al za koji dan neće bit. Te plave su manje osjetljive jel da… Jesu one 40ml/u ili?
    Pa Lucky kućo stara nakon 2 miseca ti imaš pik… Wuhuuu. Ja ozbiljno mislom da je ovulacija u pitanju!
    Tema fertil up… Kupili al linčina ne pije 🙄

https://ibb.co/pKkfw0Y
    Uzela sam ove trakice, jer znam da mi za pocetak dok se malo ne uhodam ipak vise treba, pa da ne bacam novce na one skupe...

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

curly29
    27. Kolovoz 2020. 11:01

Jaoooo plusica i sjenica 🥰
    Rano za cestitanje ali divnooooooo 🙂❤️
    Sutra pisnuti jos i tako svaki dan dok ne dobijemo full crtu, mogu misliti kako ste srecne! Bravo cure, pojacavate nam plodnost grupe, samo neka idu ||
    Pa ja nikad ni sjenu nisam vidjela, mislim da bi umrla na licu mjesta od srece 🤷🏼‍♀️🤞🏻

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

tina25
    27. Kolovoz 2020. 11:12

curly29

Jaoooo plusica i sjenica 🥰
    Rano za cestitanje ali divnooooooo 🙂❤️
    Sutra pisnuti jos i tako svaki dan dok ne dobijemo full crtu, mogu misliti kako ste srecne! Bravo cure, pojacavate nam plodnost grupe, samo neka idu ||
    Pa ja nikad ni sjenu nisam vidjela, mislim da bi umrla na licu mjesta od srece 🤷🏼‍♀️🤞🏻

Ni ja nisam nikada ni sjenu vidjela a kamoli plusic ili dvije crte...pala bi u nesvjest iste sekunde heheh

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Papa - 8mj ✔

Mallla
    27. Kolovoz 2020. 11:17

Dobre su te Tina, imala sam ih.... Samo udri!
    Natica to je pik al za nrkih 4h opet ponovi i skači na mužića 😁
    Joj ja se sjena nagledala pa im više ne vjerujem, kod sebe ću povjerovat tek kad bude ko pik 🤪😉

url=https://lilypie.com]

27. Kolovoz 2020. 11:19

SAYURI

Evo jos jedna slika

https://freeimage.host/i/d4sEUQ

Da vidi se bolje sada. Mislim da je to to 🙈👍

curly29
    27. Kolovoz 2020. 11:52

Daaaa, eto mi jedva cekamo bar neku sjenu, bar da umislimo pa da popadamo 😂 Tina, Lucky 
    Vi ste zene sa crticama srecnice, sta drugo da vam kazemo 🙌🏻

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

tina25
    27. Kolovoz 2020. 12:07

Lucky🍀

curly29

Daaaa, eto mi jedva cekamo bar neku sjenu, bar da umislimo pa da popadamo 😂 Tina, Lucky
    Vi ste zene sa crticama srecnice, sta drugo da vam kazemo 🙌🏻

Ja jedva dočekala i crticu na Lh trakici 😂 😂

E baš to, veselit cu se i toj crtici na LH trakici, samo da napokon vidim dvije 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Papa - 8mj ✔

• Doraa
    27. Kolovoz 2020. 12:15

Bravo cure vide se sjenice, bit ce to sve super

freya_444
    27. Kolovoz 2020. 12:16

Bok cure!
    Jedno pitanje. Ovaj ciklus počinjem s Lh trakicama koje sam naručila preko njuškala iz Zagreba :) 
    Zanima me kada početi? Odmah nakon prestanka M? Da li odmah dvije na dan da piškim ili? 
    Hvalaaaa
    I čestitam svima na plusićima 

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.