Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    03. Kolovoz 2020. 22:25

Leoni

Sara🌻

Leoni

Sara🌻

E Leoni moja, sad ti tek ide analiziranje. Hoce li tamnit ,kolik brzo, jel sve ok, jel matericna il vanmatericna. Itd itd 🙈

Ne misli puno, opusti se. Zakazi i proveri betu, ujutru odradi test sa prvom mokracom i videcemo 😊🤰🏻👌🏻

Ajme ode u Njemackoj ne mozes otic npr privatno betu napravit. A koliko sam vidila, oni ne inzistiraju na tome kad ih nazoves i kazes da si trudna. Samo ti daju termin da upadne oko 6-7 tt.

Ja sam u Austriji, takodje ne daju tek tako termin gde je drzavno. Ovde postoje privatne Labors. Bas sutra idem ja da vadim krv privatno. Pokusaj da nadjes negde privatno ili nazovi dr i cekaj termin na UZ 😊

Ja koliko god sam googlala ne nalazim privatni labos. Jer drukcije je ovdje, sve te prakse rade sa određenim privatnim labosom. 🤷🏻‍♀️ Ma nevazno. Ako i jesam trudna, svakako cu privatno ic na prvi pregled u RH jer cemo bit na odmoru, a dok se vratimo  vec bi po racunici tribala bit 10 tjedana trudna sta je previse za ne otic na pregled. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    03. Kolovoz 2020. 22:28

Sara🌻

Leoni

Sara🌻

Leoni

Sara🌻

E Leoni moja, sad ti tek ide analiziranje. Hoce li tamnit ,kolik brzo, jel sve ok, jel matericna il vanmatericna. Itd itd 🙈

Ne misli puno, opusti se. Zakazi i proveri betu, ujutru odradi test sa prvom mokracom i videcemo 😊🤰🏻👌🏻

Ajme ode u Njemackoj ne mozes otic npr privatno betu napravit. A koliko sam vidila, oni ne inzistiraju na tome kad ih nazoves i kazes da si trudna. Samo ti daju termin da upadne oko 6-7 tt.

Ja sam u Austriji, takodje ne daju tek tako termin gde je drzavno. Ovde postoje privatne Labors. Bas sutra idem ja da vadim krv privatno. Pokusaj da nadjes negde privatno ili nazovi dr i cekaj termin na UZ 😊

Ja koliko god sam googlala ne nalazim privatni labos. Jer drukcije je ovdje, sve te prakse rade sa određenim privatnim labosom. 🤷🏻‍♀️ Ma nevazno. Ako i jesam trudna, svakako cu privatno ic na prvi pregled u RH jer cemo bit na odmoru, a dok se vratimo vec bi po racunici tribala bit 10 tjedana trudna sta je previse za ne otic na pregled.

krivo sam se izrazila. jednostavno ne postoji to da odes u labos svojevoljno i napravis test. Sve ide preko gina, i onda nesto placa osiguranje, nesto ja. 😉 prosli prosli put san radila na citomegalo virus, i na jos  dvije stvari, i platila laganih 90€. Inace, racun za to je dosa taman u tijeku spontanog 😔 tako da te stvari sad npr necu uopce radit (ako sve bude ok).

Hope pa hvala ti🧡 i ja vas špijuniram i upadnem tu i tamo. 🙈😁

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

silver
    04. Kolovoz 2020. 00:23

Mattan postoje znanstveni članci na temu dentalne lokalne anestezije i trudnoće. Dok neki tvrde da svakako utječe i povećava rizik od mutacija tijekom prvog tromjesječja neki tvrde da ovisi o tipu anestetika a neki tvrde da nema uticaja. Sve je tvoj izbor i izbor tvog zubara. Moj zubar prošli tjedan mi je rekao kad bi bila trudna ne bi mi preporučio anestetik.

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    04. Kolovoz 2020. 00:25

Sara probudim se i ugledam takvu vijest!!! Divno, sad možeš na pravi odmor u HR! ❤️ Čestitam!!!! 🥰🥰💫

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    04. Kolovoz 2020. 00:38

Ispravak 🤣🤣 gore nisam htjela reći Mattan nego Sanjarka 🤪 spavam još...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    04. Kolovoz 2020. 04:00

Hope

Sara iako nisam na vašoj temi,svaki dan pročitam vase postove,i od srca ti zelim čestitati na tvojoj jasno vidljivoj crti(odbijam to nazvat crtica jer nije).
    Zelim ti urednu i školsku trudnocu ❤️
    Također ,svakoj od vas zelim istu stvar i to čim prije..
    Silver pogotovo se veselim tvom rezultatu kroz par dana 🤞🏼❤️
    Imate tihog navijača iz prikrajka 🙋‍♀️
    Djevojke, sretno svakoj od vas ❤️

Puno ti hvala   Mislim da ću trebati navijača još neko vrijeme...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sanjarka88
    04. Kolovoz 2020. 06:01

silver

Mattanpostoje znanstveni članci na temu dentalne lokalne anestezije i trudnoće. Dok neki tvrde da svakako utječe i povećava rizik od mutacija tijekom prvog tromjesječja neki tvrde da ovisi o tipu anestetika a neki tvrde da nema uticaja. Sve je tvoj izbor i izbor tvog zubara. Moj zubar prošli tjedan mi je rekao kad bi bila trudna ne bi mi preporučio anestetik.

Prema novijim saznanjima sve vise se drzi teza da je bezopasno. Iako, moj je meni dao bez problema anesteziju prije 14 god. 
    Al s druge strane istina, mozemo birati sto cemo i kako cemo, kod vise stvari u trudnoci, svatko za sebe nek procijeni najbolje 👌 informacije za i protiv su nam dostupne treba ih samo znati citati
    Ja bi osobno prije imala spontani od boli dok mi popravlja upaljeni zub bez anestezije nego sto vjerujem da je postotak mogucnosti mutacije
    Al otisle mi daleko, ajmo prvo zatrudnit 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    04. Kolovoz 2020. 06:03

Saraaaa 🥰🥰❤️❤️❤️ ajde potvrdi jos jednim testicem da ti plus upisem ❤️

Sanjarka88
    04. Kolovoz 2020. 06:06

ODBROJAVANJE 8/2020
    Eri - 3.8.2020 - ♥️➕
    Silver - 4.8.2020 - danas ♥️
    Mallla - 4.8.2020 - danas ♥️
    Ana0310 - 5.8.2020 - 1 dan♥️
    Malala - 6.8.2020 - 2 dana❤️
    chiAn - 6.8.2020 - 2 dana♥️
    Curly29 - 7.8.2020 - 3 dana♥️
    Negro22 - 8.8.2020 - 4ndana♥️
    Sara🌻 - 10.8.2020 - 6 dana♥️
    KriSta87 - 11.7.2020 - 7 dana♥️
    Mmarie - 12.8.2020 - 8 dana♥️
    Nadi_ - 13.8.2020 - 9 dana♥️
    Jelenajelena - 18.8.2020 - 14 dana♥️
    Sanjarka88 - 19.8.2020 - 15 dana♥️
    Mare Kokošica - 23.8.2020 - 19 dan♥️
    3sreca - 24.08.2020 - 20 dana
    Anitram - ???♥️

silver
    04. Kolovoz 2020. 06:08

Sanjarka88 🦋

silver

Mattanpostoje znanstveni članci na temu dentalne lokalne anestezije i trudnoće. Dok neki tvrde da svakako utječe i povećava rizik od mutacija tijekom prvog tromjesječja neki tvrde da ovisi o tipu anestetika a neki tvrde da nema uticaja. Sve je tvoj izbor i izbor tvog zubara. Moj zubar prošli tjedan mi je rekao kad bi bila trudna ne bi mi preporučio anestetik.

Prema novijim saznanjima sve vise se drzi teza da je bezopasno. Iako, moj je meni dao bez problema anesteziju prije 14 god.
    Al s druge strane istina, mozemo birati sto cemo i kako cemo, kod vise stvari u trudnoci, svatko za sebe nek procijeni najbolje 👌 informacije za i protiv su nam dostupne treba ih samo znati citati
    Ja bi osobno prije imala spontani od boli dok mi popravlja upaljeni zub bez anestezije nego sto vjerujem da je postotak mogucnosti mutacije
    Al otisle mi daleko, ajmo prvo zatrudnit 😁

hahah istina, ja se bojim zubara više od svega na svijetu, sve može ali zubar.. to mi je takav stres da baš to što kažeš prije bi me stres i agonija uništili nego anestezija! Moj zubar kaže ne prva 3mj i ja bi ga poslušala, ali nemam ništa niti protiv žena koje se ne boje postotaka mutacija. Gledam i svoje godine isto haha...ali nisam trudna tako da mogu da se pikam!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.