Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    silver
    31. Srpanj 2020. 10:00

Mallla

Trudim se ne zamarat s čekanjem al podsvijest radi svoje. Ipak, ljeto je pa sam na plaži/u moru veći dio dana, to me opušta o odmakne od stačnog surfanja i snimanja signala.
    Grudi su mi napuhane kao i pred gotovo svaku M. Imam bockanja jajnika al možda griješim da je jajnik može bit probava… Tako da nemam nekih specifičnih simptoma. Svaki dan me dio dana boli donji dio leđa al to mi isto može bit posljedica mora i promjene kreveta pa ne pridajem neku važnost.
    Jako budem u napasti za radit test pa napravim sve da ideju izbacim iz glave još dva eventualno 3 dana i menga je tu, ako ne bude onda se mogu ponadat i testirat.

Barem si na plaži, to je dobro...izdrži ako već jesi do sada, bar ne surfaš na kompu nego možeš na valovima  pa zaboravi na to....
    Meni super bilo ono kratko bez foruma, ako dobijem M sad, gasim se kompletno sljedeći cikus (za stvarno )

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    31. Srpanj 2020. 10:02

chiAn

Silver, nesto si spominjala bolne grudi - manjak progesterona? Ili sam pogriješila?
    Inace imam male grudi, tako da kad nabubre poslije O bas je primjetna razlika…
    I od sinoc me bole, ali na dodir…a progesteron mi je 46…sto sam smatrala nekom sredinom i da je u redu…

Neko drugi je to spomenuo, a ja se nisam složila, bolne ili ne bolne grudi ne znače izravno manjak progesterona, puno je složenije od toga i progesteron treba ravnotežu estrogena i prolaktina, tako da bolne grudi ne znače nužno manjak progesterona. 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

3sreca
    31. Srpanj 2020. 10:04

Sara🌻

3sreca

Sara🌻

3sreca, držim ti fige da se brzo zatrudniš. Ako smin znat nakon koliko si zatrudnila sa drugom bebicom? Jesi dugo čekala od spontanog?
    I da, i ja bi ti preporučila da počnes eto od 10 DC čisto da vidis kako ti trakice pokazuju kad nisu plodni dani, posebice ako ih prvi put koristiš. Jer neke znaju pokazat crtu, mozda malo jacu, a znas da nisu plodni dani, pa da te ne zbuni da mislis da O dolazi za dva dana, a nije.
    Svakako tu smo, ako imas kakvih pitanja 😉

Hvala puno na lijepim zeljama ❤️
    Nakon spontanog sam zatrudnila nakon 8 mjeseci. Svih 8 mjeseci sam aktivno pokusavala ostati trudna. Folikulometrije svaki mjesec. Ciljani odnosi…
    Do spontanog smo pokusavali 3 godine. Svi nalazi su bili super ali do trudnoce nije dolazilo. Tako to valjda nekad bude…
    Zato sada odmah zelim da krenem, ako mi ponovno bude trebalo 3 godine, ds razlika bude idealna 🙈

Moja prijateljica nije mogla 3 godine, a 21 je imala kad je krenila. I bori se bori, ostade prirodno trudna. Evo sad nakon 5 godina od prvog i sa trecim. Znas kako mi je to slikovito docarala: to ti je sad ko da si špinu otvorija, mogu kad ocu😂 Drzin ti fige da i tebi tako bude. 🧡

Hahaha super je to docarala 👍👍👍👍
    Bas lijepa i pozitivna prica 💗
    Nadam se da ce tako biti i kod mene. 
    🤞

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

Matkiša 😎
    31. Srpanj 2020. 10:06

chiAn

Mattan28

https://ibb.co/cyq2ymG
    Jutro oo, evo ih..
    Kinez One step i First Sign iz dm-a, 12 dpo..
    Imal'l iđe išta?!?

I ja na ove dvije vidim bez problema! 🙏🏻🙏🏻
    Ne znam jesi to samo za slikanje stavila na ubrus ili su se sušile na njemu…znaš da se ne stavljaju trakice na upijajući papir…🙈
    Koji si dpo?

Bili su na foliji od testa, ovo je za potrebe slikanja 😁
    Baš sam štopericu stavila na 5 min da budem ziher da je sve po pravilima. 
    12 dpo sam

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

31. Srpanj 2020. 10:45

Sara🌻 neko mora vodit odbrojavanje (ja sam do ponedjeljka)😜😜😜😍😂🤞❤

silver
    31. Srpanj 2020. 10:53

bajo hahaha kako joj namještaš. Ja imam prijedlog cure ako je nekome teško voditi brigu sa odbrojavanjem. Slažem se da je super ali možda da ne mučimo nekoga jednostavnije je svaki mjesec u potpis staviti kada je sljedeća M. To je jednom mjesečno i svi vide, nekako lakše ako osobi odma vidiš dole. Odbrojavanje često moraš par strana unazad da vidiš kada je nekome sa kime razgovaraš, a priznajem ja to ne radim haha...samo prijedlog, odbijanje je u redu...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sara 🌸
    31. Srpanj 2020. 10:57

silver

bajo hahaha kako joj namještaš. Ja imam prijedlog cure ako je nekome teško voditi brigu sa odbrojavanjem. Slažem se da je super ali možda da ne mučimo nekoga jednostavnije je svaki mjesec u potpis staviti kada je sljedeća M. To je jednom mjesečno i svi vide, nekako lakše ako osobi odma vidiš dole. Odbrojavanje često moraš par strana unazad da vidiš kada je nekome sa kime razgovaraš, a priznajem ja to ne radim haha…samo prijedlog, odbijanje je u redu…

A iskreno, ja taj popis ni ne gledam🤷🏻‍♀️ ionako malo prije M svaka se aktivira, kaze kad ima dobit i ima li simptoma. Jer na sigurno kad odem u HR necu moc vodit racuna o tome. 🤷🏻‍♀️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sanjarka88
    31. Srpanj 2020. 11:02

Ja mogu vodit listu ako ne zeli netko od starosjedioca 🤞
    Meni je lista super 
    Ako netko ne pise par dana vidim na listi da bi trebao dobiti itd

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Matkiša 😎
    31. Srpanj 2020. 11:13

Od jutros osjetim baš pritisak u uterusu 🤔 
    I ugl surfam ja po internetu da vidim šta kažu i nađem se na temi: smijem li podojiti muža?!
    😂😂😂😂 A majko mila, gasim Internet 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Sanjarka88
    31. Srpanj 2020. 11:20

Mattan28

Od jutros osjetim baš pritisak u uterusu 🤔
    I ugl surfam ja po internetu da vidim šta kažu i nađem se na temi: smijem li podojiti muža?!
    😂😂😂😂 A majko mila, gasim Internet

😂😂😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.