Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Srpanj 2020. 08:11

ODBROJAVANJE 7/2020
    Bajo - 9.7.2020 - ♥️➕
    BruNa - 12.7.2020 -♥️➕
    Maša25 -25.7.2020 - 4 dan kasni♥️
    Simba -28.7.2020 - 1 dan kasni♥️
    ODBROJAVANJE 8/2020
    Leoni - 3.8.2020 - 5 dana♥️
    Eri - 3.8.2020 - 5 dana♥️
    Silver - 4.8.2020 - 6 dana♥️
    Mallla - 4.8.2020 - 6 dana♥️
    Ana0310 - 5.8.2020 - 7 dana♥️
    Malala - 6.8.2020 -  8 dana
    chiAn - 6.8.2020 - 8 dana♥️
    Curly29 - 7.8.2020 - 9 dana♥️
    Negro22 - 8.8.2020 - 10 dana♥️
    Sara🌻 - 10.8.2020 - 12 dana♥️
    KriSta87 - 11.7.2020 - 13 dana♥️
    Mmarie - 12.8.2020 - 14 dana♥️
    Nadi_ - 13.8.2020 - 15 dana♥️
    Jelenajelena - 18.8.2020 - 21 dana♥️
    Sanjarka88 - 19.8.2020 - 22 dana♥️
    Anitram - ???♥️

chiAn
    29. Srpanj 2020. 08:16

Djevojkee, upomoć! 
    Jučer me počelo nešto žigati dolje vaginalno...baš bolno...a dok mokrim peče za poluditi...
    Ocito je neka upala..vise ne znam jel problem uroloski ili ginekoloski...jel pijesak iz bubrega ili bakterija ili infekcija od hsg-a...
    Jos nisam u svom gradu i nemam svoje doktore...zovem i trazim neke doktore da mi naprave briseve...ali rade popodne...
    Ima li tko neku alternativu sta da u međuvremenu napravim? Jedino mi bude lakse kada stavljam tople obloge između nogu...muza sam poslala u ljekarnu po neke vaginalete...
    Ne znam dal da ih stavljam ako ce mi raditi briseve...

url=https://lilypie.com]

silver
    29. Srpanj 2020. 08:18

chiAn ništa nemoj sama, nikakve vaginalete. Jesi li pila antibiotik nakon HSGa? Ako jesi onda baš čudno da ti je tako sad. Mislim da je urološki...samo ti idi kod doktora i nemoj koristiti nikakve lijekove tako na svoju ruku...jer si možeš samo produžiti problem...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    29. Srpanj 2020. 08:22

Lucky🍀

silver

Sanjarka88 🦋

silver

🙄🙄🙄😒
    https://ibb.co/jMPtq0n

😒
    Al dobro, ima jos fore da se digne i ostane gore 🤞🤞🤞

Ma čim je tako nestabilna u prvih 7 dana…ne bu tu ništa…

Ja svejedno drzim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 ipak je jos iznad crte 🍀

Hvala Lucky  i ja tebi, da riješiš doktora sad i kreneš u novi ciklus! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

chiAn
    29. Srpanj 2020. 08:36

silver

chiAn ništa nemoj sama, nikakve vaginalete. Jesi li pila antibiotik nakon HSGa? Ako jesi onda baš čudno da ti je tako sad. Mislim da je urološki…samo ti idi kod doktora i nemoj koristiti nikakve lijekove tako na svoju ruku…jer si možeš samo produžiti problem…

Da, dobila sam antibiotik i pila 3 dana i nista nije bilo do jucer...i sve gore i gore...cijelu noc sam provela sa vrućim termoforom između nogu...
    Trenutno sam u malom gradu di nema bas neke bolnice i odjela sa svime i doktora...muz je otisao u ljekarnu i dali su mu canesten...tabletu za rodnicu i kremu...i kaze da bi od toga trebalo proci...
    Pricekat cu jos popodne dok ne dobijem doktora...ovo je za poludit vise! Stalno nesto 😒😒

Sara 🌸
    29. Srpanj 2020. 08:52

Silver,  ono ce bit implatation dip 😉😉😉😉

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

silver
    29. Srpanj 2020. 09:16

chiAn

silver

chiAn ništa nemoj sama, nikakve vaginalete. Jesi li pila antibiotik nakon HSGa? Ako jesi onda baš čudno da ti je tako sad. Mislim da je urološki…samo ti idi kod doktora i nemoj koristiti nikakve lijekove tako na svoju ruku…jer si možeš samo produžiti problem…

Da, dobila sam antibiotik i pila 3 dana i nista nije bilo do jucer…i sve gore i gore…cijelu noc sam provela sa vrućim termoforom između nogu…
    Trenutno sam u malom gradu di nema bas neke bolnice i odjela sa svime i doktora…muz je otisao u ljekarnu i dali su mu canesten…tabletu za rodnicu i kremu…i kaze da bi od toga trebalo proci…
    Pricekat cu jos popodne dok ne dobijem doktora…ovo je za poludit vise! Stalno nesto 😒😒

Nadam se da će ti biti bolje. Mislim da imaš dosta problema sa urološkom stranom zbog kamenaca i kažeš imala si protezu, te su okolnosti jako jako jako sklone infekcijama, ali proći će! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    29. Srpanj 2020. 09:19

Sara🌻

Silver,ono ce bit implatation dip 😉😉😉😉

hahahah moš mislit, a od simptoma ni S...štoviše puna sam energije, jučer i danas nema šta nisam napravila, i kod kuće i na poslu i u teretani! Sumnjam da bi imala tu živost da se nešto kuha....ali hvala na optimizmu! Kako si ti? Evo škicnem te, dobar je tvoj, ima li nečeg da osjećaš? 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    29. Srpanj 2020. 09:20

Lucky🍀

Ja sam si evo kupila novi bazalni toplomjer, kako me male stvari vesele 😁😂

Pa to je lijepo! Sad ćeš uživati u mjerenju  do prvog puta kad te počne graf zezat pa ga poželiš zafitiljit negdje haha!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sara 🌸
    29. Srpanj 2020. 09:25

Silver, nista🤷🏻‍♀️ Iako mislim da je jos rano za ista, al dobro. Ni ne gledam toliko, dani mi brzo prolaze srićom, ne isčekujem non stop i ne ispitujem sve. Laganiniiii 💪🏻

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.