Sara jel ideš u HR uskoro??
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Clio, imam ja, ali probaj staviti pod jezik, ne gurat u grlo. Bar ja tako radim, i disati obavezno kroz nos.
Silver, pa 90% su šanse da jesmo. Tamo oko 15.8. 🎊🤞🏻
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Clio, imam ja, ali probaj staviti pod jezik, ne gurat u grlo. Bar ja tako radim, i disati obavezno kroz nos.
Silver, pa 90% su šanse da jesmo. Tamo oko 15.8. 🎊🤞🏻
i ja bi....
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Evo mene s pregleda… Na uzv kaze da sam svjeze imala O iako sma je ja uhvatila bila 16dc…. Na trakicama.. Ocito onda nije doslo do puknuca.. Ko zna ista vise nek mi objasni kak je to moguce… On tvrdi da vidi to zuto tijelo i da sve izgleda kao da sam ju svjeze imala dan dva kao…. Danas sam 30dc i mislila sam da cu dobit M danas radi tih grceva sta imam…
Za nalaz od M je rekao odma za icsi.. U 10mj postupak… Do tad mi je dao da pijem terapiju da mi proba malo poboljsat ciklus i hormone.. U autu mi ostao nalaz pa naknadno napisem sta mi je dao..
Pozitivna LH trakica ne znači da ćeš ovulirati. Nekoliko puta smo pisali ovdje ponekad neke žene imaju nekliko pikova u mjesecu (pogotovo žene sa cistama), samo bazalna temperatura može sa sigurnošću potvrditi da si ovulirala, kod kuće. Kod doktora UZV ili progesteron iz krvi.
Vadila sam progesteron 7dana nakon pika na trakicama... Oko 42 je bia... Ne znam sta bi rekla jako mi je cudno nikad al nikad mi ciklus nije bia duzi od 28dana..i zadnjibmj je bio 31dan ovaj mj po trakicama i O sam mislila da ce danas na 30dc...
Sanjich, meni se čini da ćeš ti u prvom postupku zatrudnit, ako ne ostanes trudna prirodno do listopada. 🤞🏻 Jel vam rekao kako da nastavite prirodno, mislim na odnose, zbog muzevog ti nalaza? Svako dva dana, česce od toga ili rijeđe? 10. mjesec se čini tako daleko, stvarno se nadam da ce sve bit ok. Ne znam šta da ti više kažem, a valjda ces ostat jos sa nama bar dotad?🧡
Reko je da tesko... da ni ovo sta je poboljšao nalaz formulom nije za oplodi ti. Jer su morfološki losi i uz to jos jako mal br pokretnih..
Evo mene s pregleda… Na uzv kaze da sam svjeze imala O iako sma je ja uhvatila bila 16dc…. Na trakicama.. Ocito onda nije doslo do puknuca.. Ko zna ista vise nek mi objasni kak je to moguce… On tvrdi da vidi to zuto tijelo i da sve izgleda kao da sam ju svjeze imala dan dva kao…. Danas sam 30dc i mislila sam da cu dobit M danas radi tih grceva sta imam…
Za nalaz od M je rekao odma za icsi.. U 10mj postupak… Do tad mi je dao da pijem terapiju da mi proba malo poboljsat ciklus i hormone.. U autu mi ostao nalaz pa naknadno napisem sta mi je dao..
Frendici je vidio žito tijelo i dao joj tbl za izazivanje ciklusa, i ona mu kaže pa zar to ne bi mogla biti rana trudnoća, kaže on nema šanse Al ako želite pričekajte… Ta "nema šanse" trudnoća se rodila i ima 2 mjeseca već ❣️
Zvuci odlicno.. Al bio bi mi vec pozitivan test na T a nije 🤣 ja sam odma napravila iza pregleda jer sma procitala i ja to za zuto tijelo hahhah
Frendici je vidio žito tijelo i dao joj tbl za izazivanje ciklusa, i ona mu kaže pa zar to ne bi mogla biti rana trudnoća, kaže on nema šanse Al ako želite pričekajte… Ta "nema šanse" trudnoća se rodila i ima 2 mjeseca već ❣️
Zvuci odlicno.. Al bio bi mi vec pozitivan test na T a nije 🤣 ja sam odma napravila iza pregleda jer sma procitala i ja to za zuto tijelo hahhah
A šteta 🥴
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sanjich nisam sad skuzila kada si bila kod doktora, nakon sto si trakicama uhvatila na 16dc išla si 7 dana nakon toga na vađenje progesterona? I sad opet na UZV kad ti je rekao da si tek ovulirala? Dvaput u jednom ciklusu?? Dvije O nisu moguće a ako se čuda i događaju onda se ne dogode 2 tjedna razmaka, ako se i dogodi da ovuliras dva jaja to će biti istovremeno ili najviše par sati razlike...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Sanjichnisam sad skuzila kada si bila kod doktora, nakon sto si trakicama uhvatila na 16dc išla si 7 dana nakon toga na vađenje progesterona? I sad opet na UZV kad ti je rekao da si tek ovulirala? Dvaput u jednom ciklusu?? Dvije O nisu moguće a ako se čuda i događaju onda se ne dogode 2 tjedna razmaka, ako se i dogodi da ovuliras dva jaja to će biti istovremeno ili najviše par sati razlike…
Ja sam danas isla na humanu na konzultacije za postupak... On je uvjeren da sam tek ovulirala.. Nakon sto sam mu rekla za pik i trakice i progesteron stavio je na nalaz upitnike.. Meni je rekao da sve izgleda kao da je prije dan dva bila O, na nalaz je napisao:uterus AVF s 3linijskim endometrijem, oba ovarija Pco like, s desno ipak zutim tijelom??? Pocetno???
I on je upitnike tako stavio nakon sta sam mu ja rekla sve... Rekao je ne preostaje nista nego sad sacekat da dodje M i koji dan ce doc 🤨
Dao mi je siofor sf za terapiju i da se javim jos s nekim nalazima hormona kad dodje M da napravin
E pa puno je patametara uključeno. Nekoga će obaveze umorit i bit će mu poželjnije spavat nego se seksat, nekome je obrnuto. Svi smo različiti. Ni jedna od nas nije mjera onog kako bi trebalo bit. Poanta je samo da svatko radi kako mu odgovara, nekom je to prašenje kad god mu padne na um, nekome to ne dolazi u obzir. Samo sam htjela reći da je manji broj onih koji se praše stalno naspram onih koji to rade dvako drugi ili svako treći dan u prosjeku. Ma ne bitno al kad je već tema tu 😂
hahahah pa nitko ne kaže da je nešto mjera nečega kako bi trebalo biti, ni najmanje! Svijet je šarolik…Svašta je uključeno, od stamine do preferiranja…Kako si ti? Vidim tvoja temp izgleda obećavajuće!!
Slažem se, svijet je lopta šarena!
Kod mene odbrojavanje u tijeku pa kratim dane na plaži. Imam godipnji odmor još ovaj tjedan a nema mi ništa draže nego bit na plaži/u moru.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji