Moj graf mozete pratit sad klikom na ticker u potpisu 💪😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Haha jao cure, prestanite o keksanju ja još cca 2 tjedna ne bi trebala, hoćete da padnem u krizu 😂😂😂
Evo ja na 8dpo i počeli grčiči lagani..
Ali znalo je biti tako nekad a i možda zbog utrića
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Evo sam i ja zalipila, ne da mi se stalno skrinat pa uploadat preko imgb-a 😂 usput, kad smo kod keksa, označavam samo do O, posli je nevazno 😂
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Lucky, 1. klikni na tri crtice, odaberi "Share Chart and Data". 2. Create and share graphical Ticker, 3. napraviš ga, 4. dobiješ tri linka na kraju, zadnju kućicu BBCode kopiras sve i zalijepis u potpis u svoj profil 😉
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Evo sam i ja zalipila, ne da mi se stalno skrinat pa uploadat preko imgb-a 😂 usput, kad smo kod keksa, označavam samo do O, posli je nevazno 😂
zapravo, FF je toliko pametan da je maknuo taj redak di se keks oznacava 😂
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Bajo,imam pitanje za tebe. Znam da zivis na moru!;) jesi se ti kupala nakon sto si otkrila da si trudna? Ja ne znam jel mi pametno il ne! 😃 svaka pomoc dobro dode. Ipak je pocetak
Htjedoh samo rec da obveze ne moraju biti izlika nego zaista se nema vremena i umor prevladava
Sjecam se kad sam se vratila radit nakon porodiljnog, malac krenuo u jaslice i kao reakcija na to poceo se buditi nocu i plakati satima
I onda, digni se u 5.30h, spremi sebe, njega, odradi 9-10h na poslu, dodi doma, on privjesak hoce samo mamu, kuhaju, peri, cisti uz njega, muz radio po cijele dane, mala ima svojih potreba i skolske obveze
Navecer sam se mogla samo srusit, nikakvo hopsanje svaki dan nije dolazilo ni u primisao
Ugl nije sve crno - bijelo
Pa nije, vjerujem ti, mora biti teško...ali vidiš kako bajo svaka čast!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
zapravo, FF je toliko pametan da je maknuo taj redak di se keks oznacava 😂
A nije maknuo hahahah, nego to ti stavljaš da li je privatno ili javno, meni su recimo odnosi i "specifics" na privatno, ja mislim da se ne vidi ako ti je takav postav...(ali također ja isto ne obilježavam odnose nakon O, moš mislit baš me briga kada sam nakon O haha)
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Mattan nije ni meni lako, evo i ja već 10 dana na suhomjoš 5…odbrojavam već minute, sekunde
Drž's se! 😁 Ja mislim da se ipak može sa utrićima a bed mi pitat doktoricu, pa šta se može dogoditi? Može na pišulincu malo toga ostat pa neće mu biti ništa 😁🙈🙈
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Bajo,imam pitanje za tebe. Znam da zivis na moru!;) jesi se ti kupala nakon sto si otkrila da si trudna? Ja ne znam jel mi pametno il ne! 😃 svaka pomoc dobro dode. Ipak je pocetak
Da kupala i suncala pravo guštala i sad bi al nesmijem 😭😭😭
Sortiraj odgovore
Najstariji