Ja sam sva sretna jer sam uhvatila peak sa trakicama i fino smo zbetonirali sve prije i posljije i jos cemo just in case i sad samo cekanje 💃 doduse bajin rekord nismo oborili 🤣🤣🤣
Mislim sa Bajin rekord nitko nikad nece oborit😂
A ja sad moram reći…taj rekord kažete je bio nekih 13 dana za redom? Zar ste ozbiljne? Nikad se niste keksale 13 dana za redom? hahahah možda tijekom zatrudnjivanja je teško ali inače pa dajte malo življe
Ma joj, jesmo, al je sad malo teze uz sugave smjene i hrpu obaveza 😊
2021. M 💗
Silver, i i moja je gori 💪🏻
https://ibb.co/VQTHYVM u 5.30 sam se probudila, zato je trokut. 🙈
Bajo, hvala 🧡
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Pa ja mislim da je manjina tih što rade bebu ili imaju djecu i zilijun obavezavda se praše 13 dana za redom.... Svaka čast onima koji jesu. Onda kad nismo brojali možda je bilo. Naš je prosjek 10 puta mjesečno! Al znali smo jednu tu curu (možda još škica) što se praši svaki dan a nekad više puta dnevno.... tera❤️
url=https://lilypie.com]
Pa ja mislim da je manjina tih što rade bebu ili imaju djecu i zilijun obavezavda se praše 13 dana za redom…. Svaka čast onima koji jesu. Onda kad nismo brojali možda je bilo. Naš je prosjek 10 puta mjesečno! Al znali smo jednu tu curu (možda još škica) što se praši svaki dan a nekad više puta dnevno…. tera❤️
Sve to ovisi...ja recimo imam trizilijun obaveza tj radim često i 13 sati na dan, svejedno se nađe vrijeme Obaveze su uvijek prirodni izgovor kad ti se baš ne...znala sam doći sa posla nakon 13-14 sati, skuhati jelo, oprati suđe i veš i još se pokeksati...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Istina, imam i muža koji mi pomogne jako puno...(ne smijem to zaboraviti, sram me bilo!)
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
E pa puno je patametara uključeno. Nekoga će obaveze umorit i bit će mu poželjnije spavat nego se seksat, nekome je obrnuto. Svi smo različiti. Ni jedna od nas nije mjera onog kako bi trebalo bit. Poanta je samo da svatko radi kako mu odgovara, nekom je to prašenje kad god mu padne na um, nekome to ne dolazi u obzir. Samo sam htjela reći da je manji broj onih koji se praše stalno naspram onih koji to rade dvako drugi ili svako treći dan u prosjeku. Ma ne bitno al kad je već tema tu 😂
url=https://lilypie.com]
E pa puno je patametara uključeno. Nekoga će obaveze umorit i bit će mu poželjnije spavat nego se seksat, nekome je obrnuto. Svi smo različiti. Ni jedna od nas nije mjera onog kako bi trebalo bit. Poanta je samo da svatko radi kako mu odgovara, nekom je to prašenje kad god mu padne na um, nekome to ne dolazi u obzir. Samo sam htjela reći da je manji broj onih koji se praše stalno naspram onih koji to rade dvako drugi ili svako treći dan u prosjeku. Ma ne bitno al kad je već tema tu 😂
hahahah pa nitko ne kaže da je nešto mjera nečega kako bi trebalo biti, ni najmanje! Svijet je šarolik...Svašta je uključeno, od stamine do preferiranja...Kako si ti? Vidim tvoja temp izgleda obećavajuće!!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Joj ja isto gledam tu svoju temperaturu, i mislim si majko mila, ali nije ni čudno ništa, pod zadnje obavezno il po noći moram piškiti, il mi je hladno, il se probudim u 5 pa se prevrćem bezveze u nadi da ću zaspat još tih sat vremena do budilice pa ništa, šeta ona od 36 pa do 36,4, pa malo skoči na 36,6 i tak…opći kaosovaj jadni FF je sav zbunjen
A mene su probudili muževi čudni pištavi zvukovi. Ima problema sa čeljusti i kad je u nekom.položaju, doslovno pišti 🤦🏻♀️ Često dobije šakom u rebra i odma se okrene al.je jutros tako slatko spava da san ga tribala drmat da se pomakne, i tu san skuzila da mi nema.povratka nazad na spavanje, i odma izmjerila temp. 🤦🏻♀️ Sricom, imala san 4 i po sata dobrog sna pa mislim da je temp tocna.
Btw,.jesi zvala gina? Oces na pregled il je M.dosla?
Sanjich, ako nas čitaš jutros, sretno!!!! 🧡
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Cekajte da dobijete djecu ili vise njih
Pa i kad vam se poklope smjene i rasporedi i mogli bi al ne mozete od njih.. I tako prolete dani
Naravno cast iznimkama (bajo 😁)
To je bas individualno ali i 100 stvari utjece
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Htjedoh samo rec da obveze ne moraju biti izlika nego zaista se nema vremena i umor prevladava
Sjecam se kad sam se vratila radit nakon porodiljnog, malac krenuo u jaslice i kao reakcija na to poceo se buditi nocu i plakati satima
I onda, digni se u 5.30h, spremi sebe, njega, odradi 9-10h na poslu, dodi doma, on privjesak hoce samo mamu, kuhaju, peri, cisti uz njega, muz radio po cijele dane, mala ima svojih potreba i skolske obveze
Navecer sam se mogla samo srusit, nikakvo hopsanje svaki dan nije dolazilo ni u primisao
Ugl nije sve crno - bijelo
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji