E pa puno je patametara uključeno. Nekoga će obaveze umorit i bit će mu poželjnije spavat nego se seksat, nekome je obrnuto. Svi smo različiti. Ni jedna od nas nije mjera onog kako bi trebalo bit. Poanta je samo da svatko radi kako mu odgovara, nekom je to prašenje kad god mu padne na um, nekome to ne dolazi u obzir. Samo sam htjela reći da je manji broj onih koji se praše stalno naspram onih koji to rade dvako drugi ili svako treći dan u prosjeku. Ma ne bitno al kad je već tema tu 😂
hahahah pa nitko ne kaže da je nešto mjera nečega kako bi trebalo biti, ni najmanje! Svijet je šarolik…Svašta je uključeno, od stamine do preferiranja…Kako si ti? Vidim tvoja temp izgleda obećavajuće!!
Slažem se, svijet je lopta šarena!
Kod mene odbrojavanje u tijeku pa kratim dane na plaži. Imam godipnji odmor još ovaj tjedan a nema mi ništa draže nego bit na plaži/u moru.

url=https://lilypie.com]
Kliknila sam pišalji prije nego sam završila misao.
Imam neke "simptomčiće" čiji razlog može biti bilo što pa ne pridajem važnost, ali nada živi!

url=https://lilypie.com]
O ovoj ucestalosti seksa sto ste se raspisale bolje da sutim 🤷🏼♀️
Mene danas tako probada donji dio stomaka da jedva koracam, wtf je ovo? Probada li vas tako jako i zastoooo?
Bice da i ja ko Sanjich 7 dana poslije pika ovuliram, ne ne nemoguceee 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
👩🏼🦱 30 (Blagi PCOS)
🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
ProFertil (oboje)
Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
Planiran postupak 3.2021
https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png
Mene danas tako probada donji dio stomaka da jedva koracam, wtf je ovo? Probada li vas tako jako i zastoooo?
Bice da i ja ko Sanjich 7 dana poslije pika ovuliram, ne ne nemoguceee 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Mene inace 4 dana prije M zna krenut probadati.. Zato mi sad nije bilo sumnjivo jer sam kontala da je zato.. A ne O...
Mene inace 4 dana prije M zna krenut probadati.. Zato mi sad nije bilo sumnjivo jer sam kontala da je zato.. A ne O…
Top, mislis da si skontao nesto o svom ciklusu a ono lud zbunjenog 🤦🏼♀️ Ja sam trebala kao dobiti za 4 dana ali to je bilo prije nego sam uhvatila pik tek prije pet dana pa nekom logikom ne trebam za 4 nego 7.8 🤔 ma ludilo, aj bas da vidim kad ces i ti dobiti i kad je ta O na kraju 🤞🏻😅
Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
👩🏼🦱 30 (Blagi PCOS)
🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
ProFertil (oboje)
Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
Planiran postupak 3.2021
https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png
Zdravo drage moje, ja sam zadnih dana sve u nekoj trci… Ja imam sekret jos od ovulacije, nekad manje, nekad vise, nekad ne primetim… Ali danas kada sam se obrisala kroz beli mlecno gusti sekret je dosla neka roze-braon nijansa, ceo sekret je bio obojen, nije bilo samo tragova. Sta moze bit? 🤷🏻♀️ Imam jos uvek osecaj nekad u ledjima kao da cu da dobijem.. I grudi me bole ali odozgo, iznad bradavica…
Ljubim moje buduce mamice 😘😘😘
Leoni nisi rekla najvaznije, kad tribas dobit? mozda je implatacijsko krvarenje.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Zdravo drage moje, ja sam zadnih dana sve u nekoj trci… Ja imam sekret jos od ovulacije, nekad manje, nekad vise, nekad ne primetim… Ali danas kada sam se obrisala kroz beli mlecno gusti sekret je dosla neka roze-braon nijansa, ceo sekret je bio obojen, nije bilo samo tragova. Sta moze bit? 🤷🏻♀️ Imam jos uvek osecaj nekad u ledjima kao da cu da dobijem.. I grudi me bole ali odozgo, iznad bradavica…
Ljubim moje buduce mamice 😘😘😘
Leoni nisi rekla najvaznije, kad tribas dobit? mozda je implatacijsko krvarenje.
Pise joj u potpisu... Ako je O stvarno bila 20og moze biti implantacijsko 🤞🤞
Da vidi mene jesan ćorava🤦🏻♀️ Onda su velike sanse da implatacija. 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Bila bih presrecna da jeste implantacija 😊😊😊
Da, stvarno je ovulacije bila 20.7. tada sam imala zadnji put sekret kao belance i bio je lh test jednake linije.
21. je jedna bila slabija.
Lh trakice isto nisu sto postotna potvrda .. vidis evo u mom slucaju danas sto sam pisala.. Vjerovatno je da je bila O nakon sto si uhvatila peak, pogotovo ako nemas nekih problema u ciklusu... Ali je moguce i da nije doslo u konacnici i do same ovulacije vec samo porast lh hormona.... Za koji dan napravi test...🙂🙂🙂 Drzimo fige svi 🤞🤞🤞
Sanjich tvoj doktor kao da nešto krivo možda vidi Haha, nemam pojma, ali sretno, neki si krenula sa svime time, jedan korak bliže + ❤️
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji