Kliknila sam pišalji prije nego sam završila misao.
Imam neke "simptomčiće" čiji razlog može biti bilo što pa ne pridajem važnost, ali nada živi!
url=https://lilypie.com]
O ovoj ucestalosti seksa sto ste se raspisale bolje da sutim 🤷🏼♀️
Mene danas tako probada donji dio stomaka da jedva koracam, wtf je ovo? Probada li vas tako jako i zastoooo?
Bice da i ja ko Sanjich 7 dana poslije pika ovuliram, ne ne nemoguceee 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
👩🏼🦱 30 (Blagi PCOS)
🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
ProFertil (oboje)
Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
Planiran postupak 3.2021
https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png
Mene danas tako probada donji dio stomaka da jedva koracam, wtf je ovo? Probada li vas tako jako i zastoooo?
Bice da i ja ko Sanjich 7 dana poslije pika ovuliram, ne ne nemoguceee 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Mene inace 4 dana prije M zna krenut probadati.. Zato mi sad nije bilo sumnjivo jer sam kontala da je zato.. A ne O...
Mene inace 4 dana prije M zna krenut probadati.. Zato mi sad nije bilo sumnjivo jer sam kontala da je zato.. A ne O…
Top, mislis da si skontao nesto o svom ciklusu a ono lud zbunjenog 🤦🏼♀️ Ja sam trebala kao dobiti za 4 dana ali to je bilo prije nego sam uhvatila pik tek prije pet dana pa nekom logikom ne trebam za 4 nego 7.8 🤔 ma ludilo, aj bas da vidim kad ces i ti dobiti i kad je ta O na kraju 🤞🏻😅
Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
👩🏼🦱 30 (Blagi PCOS)
🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
ProFertil (oboje)
Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
Planiran postupak 3.2021
https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png
Zdravo drage moje, ja sam zadnih dana sve u nekoj trci… Ja imam sekret jos od ovulacije, nekad manje, nekad vise, nekad ne primetim… Ali danas kada sam se obrisala kroz beli mlecno gusti sekret je dosla neka roze-braon nijansa, ceo sekret je bio obojen, nije bilo samo tragova. Sta moze bit? 🤷🏻♀️ Imam jos uvek osecaj nekad u ledjima kao da cu da dobijem.. I grudi me bole ali odozgo, iznad bradavica…
Ljubim moje buduce mamice 😘😘😘
Leoni nisi rekla najvaznije, kad tribas dobit? mozda je implatacijsko krvarenje.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Zdravo drage moje, ja sam zadnih dana sve u nekoj trci… Ja imam sekret jos od ovulacije, nekad manje, nekad vise, nekad ne primetim… Ali danas kada sam se obrisala kroz beli mlecno gusti sekret je dosla neka roze-braon nijansa, ceo sekret je bio obojen, nije bilo samo tragova. Sta moze bit? 🤷🏻♀️ Imam jos uvek osecaj nekad u ledjima kao da cu da dobijem.. I grudi me bole ali odozgo, iznad bradavica…
Ljubim moje buduce mamice 😘😘😘
Leoni nisi rekla najvaznije, kad tribas dobit? mozda je implatacijsko krvarenje.
Pise joj u potpisu... Ako je O stvarno bila 20og moze biti implantacijsko 🤞🤞
Da vidi mene jesan ćorava🤦🏻♀️ Onda su velike sanse da implatacija. 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Bila bih presrecna da jeste implantacija 😊😊😊
Da, stvarno je ovulacije bila 20.7. tada sam imala zadnji put sekret kao belance i bio je lh test jednake linije.
21. je jedna bila slabija.
Lh trakice isto nisu sto postotna potvrda .. vidis evo u mom slucaju danas sto sam pisala.. Vjerovatno je da je bila O nakon sto si uhvatila peak, pogotovo ako nemas nekih problema u ciklusu... Ali je moguce i da nije doslo u konacnici i do same ovulacije vec samo porast lh hormona.... Za koji dan napravi test...🙂🙂🙂 Drzimo fige svi 🤞🤞🤞
Sanjich tvoj doktor kao da nešto krivo možda vidi Haha, nemam pojma, ali sretno, neki si krenula sa svime time, jedan korak bliže + ❤️
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
ODBROJAVANJE 7/2020
Bajo - 9.7.2020 - ♥️➕
BruNa - 12.7.2020 -♥️➕
Maša25 -25.7.2020 - 3 dan kasni♥️
Sanjich 27.7.2020. - 1 dan kasni♥️
Jelenajelena -27.7.2020. - 1 dan kasni♥️
Simba -28.7.2020 - danas♥️
ODBROJAVANJE 8/2020