Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    27. Srpanj 2020. 13:55

Joj oslobodi Boze da mi hopsanje postane obveza 
    100 puta sam rekla ne razumim žene koje boli glava pa ne mogu, ja mogu, dapace pomogne mi 😁
    Nedavno je mm imao 39 pa smo se na brzaka
    Znaci gust i samo gust 
    Al sam i realna, muz ako nije naspavan ne smis ga pogledat, ja mogu bez sna funkcionirat ali kad se zaredaju umorni dani zaspem uspavljujuci maloga  i to je to, i takvih dane bude i normalno je
    Sta se tice klinaca, mala ima 13 godina i kraj nje se ne mogu pravit da popravljam masinu, budimo realni 
    No za nju mi nije problem, ona ide o svom poslu 
    Mali je problem jer je budan od 7 do 23h i vise manje stalno s nama
    Nije to bas uvijek imam volje pa cu nac nacina
    Zelje su jedno a stvarnost drugo 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

silver
    27. Srpanj 2020. 14:08

Sanjarka88 🦋

Joj oslobodi Boze da mi hopsanje postane obveza
    100 puta sam rekla ne razumim žene koje boli glava pa ne mogu, ja mogu, dapace pomogne mi 😁
    Nedavno je mm imao 39 pa smo se na brzaka
    Znaci gust i samo gust
    Al sam i realna, muz ako nije naspavan ne smis ga pogledat, ja mogu bez sna funkcionirat ali kad se zaredaju umorni dani zaspem uspavljujuci maloga i to je to, i takvih dane bude i normalno je
    Sta se tice klinaca, mala ima 13 godina i kraj nje se ne mogu pravit da popravljam masinu, budimo realni
    No za nju mi nije problem, ona ide o svom poslu
    Mali je problem jer je budan od 7 do 23h i vise manje stalno s nama
    Nije to bas uvijek imam volje pa cu nac nacina
    Zelje su jedno a stvarnost drugo

Ma dobro to sve stoji, stvarno razumijem, ali imaš ljude kojima to sve nije prepreka, drugačije razmišljanje i doživljavanje stvarnosti. Niti je tvoj način kriv niti onaj drugi. 
    Maša imaš kakve PMS simptome ili nešto neuobičajeno?? LH trakica..hmmm ova testna crtica bi trebala biti puno snažnija ako si trudna, ali ovako rano mislim da nisi trebala raditi, ali kužim znatiželju, i ja sam znala to raditi 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Ivo& Ivana💙♥️
    27. Srpanj 2020. 14:50

Citam vas svaki dan redovito ali eto posto se ovaj mjesec odmaram od racunanja nemam sto pisati 😊. Ali ipak sam nastavila mjeriti temp.
    Pitanje: kako mjerite bazalnu; vaginalno ili ispod ruke?
    Meni je razlika nekih 0,3 između temp. Bas sam mjerila namjerno jednu za drugom. Vaginalna je uvijek veca.

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

27. Srpanj 2020. 15:04

Evo mene s pregleda... Na uzv kaze da sam svjeze imala O iako sma je ja uhvatila bila 16dc.... Na trakicama.. Ocito onda nije doslo do puknuca.. Ko zna ista vise nek mi objasni kak je to moguce... On tvrdi da vidi to zuto tijelo i da sve izgleda kao da sam ju svjeze imala dan dva kao.... Danas sam 30dc i mislila sam da cu dobit M danas radi tih grceva sta imam...

Za nalaz od M je rekao odma za icsi.. U 10mj postupak... Do tad mi je dao da pijem terapiju da mi proba malo poboljsat ciklus i hormone.. U autu mi ostao nalaz pa naknadno napisem sta mi je dao.. 

Matkiša 😎
    27. Srpanj 2020. 15:13

Sanjich🤞🤰

Evo mene s pregleda… Na uzv kaze da sam svjeze imala O iako sma je ja uhvatila bila 16dc…. Na trakicama.. Ocito onda nije doslo do puknuca.. Ko zna ista vise nek mi objasni kak je to moguce… On tvrdi da vidi to zuto tijelo i da sve izgleda kao da sam ju svjeze imala dan dva kao…. Danas sam 30dc i mislila sam da cu dobit M danas radi tih grceva sta imam…

Za nalaz od M je rekao odma za icsi.. U 10mj postupak… Do tad mi je dao da pijem terapiju da mi proba malo poboljsat ciklus i hormone.. U autu mi ostao nalaz pa naknadno napisem sta mi je dao..

Frendici je vidio žito tijelo i dao joj tbl za izazivanje ciklusa, i ona mu kaže pa zar to ne bi mogla biti rana trudnoća, kaže on nema šanse Al ako želite pričekajte... Ta "nema šanse" trudnoća se rodila i ima 2 mjeseca već ❣️

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

silver
    27. Srpanj 2020. 15:18

Clio35

Citam vas svaki dan redovito ali eto posto se ovaj mjesec odmaram od racunanja nemam sto pisati 😊. Ali ipak sam nastavila mjeriti temp.
    Meni je razlika nekih 0,3 između temp. Bas sam mjerila namjerno jednu za drugom. Vaginalna je uvijek veca.

Bazalna temperatura se pouzdano mjeri samo oralno ili vaginalno. Ispod pazuha nikako ne, nije precizno a preciznost je važna jer su razlike male. 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    27. Srpanj 2020. 15:20

Sanjich🤞🤰

Evo mene s pregleda… Na uzv kaze da sam svjeze imala O iako sma je ja uhvatila bila 16dc…. Na trakicama.. Ocito onda nije doslo do puknuca.. Ko zna ista vise nek mi objasni kak je to moguce… On tvrdi da vidi to zuto tijelo i da sve izgleda kao da sam ju svjeze imala dan dva kao…. Danas sam 30dc i mislila sam da cu dobit M danas radi tih grceva sta imam…

Za nalaz od M je rekao odma za icsi.. U 10mj postupak… Do tad mi je dao da pijem terapiju da mi proba malo poboljsat ciklus i hormone.. U autu mi ostao nalaz pa naknadno napisem sta mi je dao..

Pozitivna LH trakica ne znači da ćeš ovulirati. Nekoliko puta smo pisali ovdje ponekad neke žene imaju nekliko pikova u mjesecu (pogotovo žene sa cistama), samo bazalna temperatura može sa sigurnošću potvrditi da si ovulirala, kod kuće. Kod doktora UZV ili progesteron iz krvi.

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sara 🌸
    27. Srpanj 2020. 15:29

Sanjich, meni se čini da ćeš ti u prvom postupku zatrudnit, ako ne ostanes trudna prirodno do listopada. 🤞🏻 Jel vam rekao kako da nastavite prirodno, mislim na odnose, zbog muzevog ti nalaza? Svako dva dana, česce od toga ili rijeđe?  10. mjesec se čini tako daleko, stvarno se nadam da ce sve bit ok. Ne znam šta da ti više kažem, a valjda ces ostat jos sa nama bar dotad?🧡

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Ivo& Ivana💙♥️
    27. Srpanj 2020. 15:33

silver

Clio35

Bazalna temperatura se pouzdano mjeri samo oralno ili vaginalno. Ispod pazuha nikako ne, nije precizno a preciznost je važna jer su razlike male.

Da, zato sam vas i pitala jer mi pod pazuhom temp. zna varirati, pogotovo kad mi nocu klima radi. Onda se probudim ko pingvin, a temp ko u mrtvaca😂😂. Zato sam mjerila vaginalno jer oralno nemogu, imam automatski refluks povracanja 😐

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

silver
    27. Srpanj 2020. 15:35

Clio35

silver

Clio35

Da, zato sam vas i pitala jer mi pod pazuhom temp. zna varirati, pogotovo kad mi nocu klima radi. Onda se probudim ko pingvin, a temp ko u mrtvaca😂😂. Zato sam mjerila vaginalno jer oralno nemogu, imam automatski refluks povracanja 😐

Pa onda bolje vaginalno. Zapravo to je najpreciznije, preskoči mengu i to je to 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.